De beste drone piloten en camera operators
Onze mensen hebben allemaal jarenlange ervaring, meer weten over ons team?
Lees hier meer
Bekijk ons portfolio voor de beste referenties
Ons uitgebreide portfolio laat goed zien aan welke projecten wij in het verleden hebben meegewerkt. Van bedrijfsfilm tot sport event en van wereldwijde commercial tot bioscoopfilm.
Ons portfolio
Previous slide
Next slide

Professionele drone piloot inhuren?

Alleen de beste drone piloten en camera operators.

Onze Piloten en Operators

Wilt u een professionele en gecertificeerde drone piloot inhuren? Dan bent u bij ons aan het goede adres! We hebben jarenlange ervaring bij het maken van drone opnames. 

Heeft u vragen over het inhuren van een drone piloot kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op!

Regelgeving omtrent huren van een drone

Er is strenge drone regelgeving in Nederland. Wij zijn in het bezit van zowel een ROC als ROC-Light ontheffing. De Roc-light ontheffing is bedoelt voor het vliegen met drones tot 4kg. De ROC ontheffing geld voor drones tot 25kg. 

Als je bij ons een professionele drone piloot inhuurt dan zorgen wij ervoor dat alles netjes geregeld is. Met onze ROC ontheffing kunnen we ook vliegen om plekken waar veel andere bedrijven dat niet mogen.

Kiwi Watershowreel
Video afspelen

Wat kun je van ons verwachten

Wij zorgen ervoor dat alles qua regelgeving goed word geregeld en dat de shots die we opleveren van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Bekijk hiernaast de beelden die onze professionele drone piloten tot op heden hebben gemaakt. 

Neem ook een kijkje op onze portfolio pagina voor meer referenties. 

Onze Werkwijze

Naast het inhuren van een professionele drone piloot werken wij vaak met een camera operator die de camera onafhankelijk bediend. Zo kan de drone piloot zich volledig richten op het vliegen van de juiste “lijn” en kan de camera operator het gewenste shot of kader maken. Dit is vooral iets wat bij het volgen van bewegende objecten vaak een groot voordeel geeft.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor verdere vragen of referenties neemt u een kijkje op onze portfolio of drone service pagina’s.