Kiwi Aerial Shots

DRONE LIGHTING SYSTEM

1800W DRONE LED BELICHTING

WATERCOOLED DRONE LIGHTING
1800WATT DRONE LED LIGHTING FOR INSPIRE 2 AND OCTOCOPTER DRONES
INCREDIBLE LIGHT OUTPUT
THE LED LIGHT DELIVERS 167K LUMENS OF LIGHT AND DRAWS 1800W OF POWER
LED LIGHTING EVERYWHERE
THE LED LIGHTING SYSTEMS CAN BE TAKEN TO PLACES WHERE IT WAS NOT POSSIBLE BEFORE
MOUNTING IT EVERYWHERE
THE LED CAN BE MOUNTED UNDER DRONES, CAR'S AND CAN BE USED HAND HELD

CINEMATIC DRONE LIGHTING

Unieke lichtbewegingen en schaduwpartijen

We did it! Een watergekoelde 1800W LED lamp met ongekende lichtsterkte en een gewicht van nog geen 2 KG! De opzet en techniek achter deze lamp zijn uniek en daardoor de mogelijkheden ongekend. Dit project is vergelijkbaar met het stratus leds project uit Amerika maar dan gespeciliseerd voor aerial gebruik.

Kiwi drone led lamp

mogelijkheden

> Bewegend licht

> bewegende schaduwen

> Drone / Handheld

> Custom mogelijkheden

grote drone met LED

Drone licht

Een LED lamp met ongekende lichtsterkte!

> 163.000 Lumen

> 1800W

> 97 CRI

1800W LED Light

specs

> Watergekoeld

> 70 Ampere

> 25 Volt

> Nog geen 2KG

FILM & VIDEOPRODUCTIES

Als filmproductiebedrijf weten wij dat de kwaliteit van licht binnen de film essentieel is. Daarom werken wij enkel met professionele lenzen en LED’s (97 CRI*). In tegenstelling tot vergelijkbare projecten hebben wij dus geen gele randen rondom de lichtbundel. Daarbij zijn de lenzen diffuus waardoor het één lichtbron lijkt. Dit effect kan voor verschillende doeleinden ingezet worden en kan een grootst filmisch sfeereffect geven of een onderwerp zeer gericht uitlichten voor bijvoorbeeld een commercial of grootse product presentatie.

*CRI staat voor “color rendering index” en is een methode om de kleurinformatie van licht te meten. 

LED TECHNIEK

 Voor het vliegen met led verlichting is veel technische kennis vereist. In tegenstelling tot wat veel mensen denken worden ook LED’s namelijk erg warm. Koeling is daarom essentieel en daarom hebben wij gekozen voor een watergekoelde opzet. De lamp van 15x16x14cm heeft een gewicht van slechts 1.800 gram met een opbrengst van 163.000 lumen. Dit is een ongeëvenaarde combinatie die enorm veel mogelijkheden biedt! De LED lamp waarmee wij ook onder een Inspire 2 drone kunnen vliegen is vergelijkbaar met een 8-10KW ARRI qua lichtopbrengst. We hebben hier te maken met een lamp van 1500-1800W LED en deze trekt dan ook 70Ampere bij 25Volt.

Video afspelen
DRONE LED
Video afspelen
Lighting portfolio
Video afspelen

UNIEKE MOGELIJKHEDEN

Onze Kiwi LED system creëert licht- en schaduweffecten die voorheen niet mogelijk waren. Denk aan lopende schaduw effecten over bomen, gebouwen of bewegende objecten. Naast het inzetten van de LED onder de drone kan de lamp ook ‘hand-held’ of op een voertuig gemonteerd worden. Dit is mogelijk doordat de het systeem zijn eigen lichtgewicht en handelbare accu systeem heeft waardoor je over een enorme lichtsterkte beschikt op plekken waar dit vooralsnog onmogelijk was.

CUSTOM IS KING

De lamp is er in verschillende formaten en kunnen we helemaal custom bouwen, specifiek gericht op jouw wensen en productie. Onder een drone, op een auto, motor of hand-held, alle opties zijn mogelijk. Bij Kiwi kijken we namelijk graag verder dan de standaard mogelijkheden en deze lamp is dan ook niet het eerste hoogstandje uit de werkplaats van Kiwi Aerial Shots. Wij doen aan Custom omdat we de technische kennis hebben en het ons aan producties laat meewerken die de grenzen opzoeken. We horen dan ook graag van je als je een unieke uitdaging voor ons hebt!

Sluit Menu