DRONE LIGHTING SYSTEM

LED LAMP OP KLEINE EN GROTE DRONES

CINEMATIC DRONE LIGHTING

Unieke VLIEGENDE LED belichting MET drones

Al in 2018 hebben wij een eigen drone lighting systeem ontwikkeld met ongekende sterkte van 1800W. Doordat we het systeem in onze gimbal kunnen plaatsen kunnen we deze onder de drone hangen en in alle richtingen bewegen. Dit geeft een uniek licht- en schaduweffect die toepasbaar zijn in commercials, films en of andere producties. De opzet en techniek achter deze lamp hebben we zelf ontwikkeld in onze werkplaats in Amsterdam. Wij hebben meerdere systemen in huis dus laat ons zeker even weten wat je precies zoekt. Belangrijke note is dat wij ook volledig gecertificeerd zijn om s’nachts drone vluchten uit te voeren, iets dat niet zomaar mag in Nederland. 

1800 WATT 163.000 LUMEN LED systems

Professionele LED onder een grote Heavy-lifter of op een kleine FPV drone.

GIMBAL CONTROLED DRONE LED LAMP

Met een gimbal kunnen we de drone lamp alle kanten op schijnen. Verder hebben we zowel een 'SPOT' als een 'Flood' systeem ontwikkeld, kunnen we de LED's dimmen en op afstand aan/uit zetten.

UNIEKE LICHT EN SCHADUW EFFECTEN

Unieke licht- en schaduweffecten door een groot lichtpunt langzaam of juist op grote snelheid door de lucht te bewegen.

1800W EN 163.000 LUMEN

MAXIMALE LICHTKRACHT ONDER ONZE DRONES

Voor het vliegen met led verlichting is veel technische kennis vereist. In tegenstelling tot wat veel mensen denken worden ook LED’s namelijk erg warm. Koeling is daarom essentieel en daarom hebben wij bij één van onze ontwerpen gekozen voor een watergekoelde opzet. De lamp van 15x16x14cm heeft een gewicht van slechts 1.800 gram met een opbrengst van 163.000 lumen. Dit is een ongeëvenaarde combinatie die enorm veel mogelijkheden biedt! De LED lamp waarmee wij ook onder een Inspire 2 drone kunnen vliegen is vergelijkbaar met een 8-10KW ARRI qua lichtopbrengst. We hebben hier te maken met een lamp van 1500-1800W LED en deze trekt dan ook 70Ampere bij 25Volt.

Video afspelen
Video afspelen
Drone lamp portfolio
Video afspelen over Drone lamp portfolio
Drone lightng Qdance
Video afspelen over Drone lightng Qdance
Drone portfolio pagina
Video afspelen
Drone portfolio offshore
Video afspelen over Drone portfolio offshore

FPV DRONE MET LED LAMP

KLEINE DRONE MET KLEINE VLIEGEND LICHT EFFECT

Naast onze hierboven omschreven setup van 1000W hebben we ook een kleinere setup die weer hele andere mogelijkheden met zich meebrengt. Deze setup wordt op een FPV drone gevlogen en creeert een klein rondvliegend lichtpunt. Anders dan de grote setup in een gimbal, zitten deze LED’s direct op de drone gemonteerd en doordat de lampen in twee richtingen schijnen creert  deze drone een kleine bewegende lichtbol die heel bewegelijk kan vliegen. Deze FPV setup vliegen wij met onze vaste FPV piloot Thomas de Koster. Deze kleine LED drone hebben wij onder andere gevlogen voor een SIRE campagne die eind 2023 online gaat.

LED'S EN LENZEN

PROFESSIONELE LED'S VOOR HET MOOISTE LICHT

Als filmproductiebedrijf weten wij dat de kwaliteit van licht binnen de film essentieel is. Daarom werken wij enkel met professionele lenzen en LED’s (97 CRI*). In tegenstelling tot vergelijkbare projecten hebben wij dus geen gele randen rondom de lichtbundel. Daarbij zijn de lenzen diffuus waardoor het één lichtbron lijkt. Dit effect kan voor verschillende doeleinden ingezet worden en kan een grootst filmisch sfeereffect geven of een onderwerp zeer gericht uitlichten voor bijvoorbeeld een commercial of grootse product presentatie.

*CRI staat voor “color rendering index” en is een methode om de kleurinformatie van licht te meten. 

ONZE KLEINE FPV LED DRONE

DRONE LIGTHING MOGELIJKHEDEN

VAN CAR COMMERCIAL TOT ALIEN INVASIE

Onze Kiwi LED system creëert grensverleggende licht- en schaduweffecten die voorheen niet mogelijk waren. Denk aan snel lopende schaduwen over bomen, langs gebouwen of juist het volgen van een snel bewegend object met ons SPOT LED systeem. Doordat ons drone lighting system in onze Gremsy gimbal past, kunnen wij de LED’s tijdens de drone vlucht in iedere gewenste richting bewegen.

Vorige slide
Volgende slide

CUSTOM IS KING

GRENSVERLEGENDE APPARATUUR BOUWEN WE ZELF

De lamp is er in verschillende formaten en kunnen we helemaal custom bouwen, specifiek gericht op jouw wensen en video productie. Het LED systeem kan onder een van onze drones, op een auto, een motor of hand-held, echt alle opties zijn mogelijk. Bij Kiwi kijken we namelijk graag verder dan de standaard mogelijkheden en deze lamp is dan ook niet het eerste hoogstandje uit de werkplaats van Kiwi Aerial Shots. Wij doen aan Custom omdat we de technische kennis hebben en het ons aan producties laat meewerken die de grenzen opzoeken. We horen dan ook graag van je als je een unieke uitdaging voor ons hebt!

Volg ons op Instagram: