DRONE LIGHTING SYSTEM

1800W DRONE LED LIGHTING

CINEMATIC DRONE LIGHTING

Unieke FILMSET belichting van onder onze drones

We did it! In 2018 hebben wij een eigen drone lighting systeem ontwikkeld met ongekende sterkte van 1800W. Doordat we het systeem in onze gimbal kunnen plaatsen kunnen we deze onder de drone hangen en in alle richtingen bewegen. Dit geeft een uniek licht- en schaduweffect die toepasbaar zijn in commercials, films en of andere producties. De opzet en techniek achter deze lamp hebben we zelf ontwikkeld in onze werkplaats in Amsterdam. Wij hebben meerdere systemen in huis dus laat ons zeker even weten wat je precies zoekt. Belangrijke note is dat wij ook volledig gecertificeerd zijn om s’nachts drone vluchten uit te voeren, iets dat niet zomaar mag in Nederland. 

Gimbal contoled LED systems

We hebben zowel een 'SPOT' als een 'Flood' LED systeem ontwikkeld. Zo kunnen we een grotere gebied of juist meer gericht belichten.

1800W LED EN 163.000 LUMEN

We hebben diverse drone lighting systemen van 1000 t/m 1800WATT. Uiteraard kunnen we ook altijd custom voor je aan de slag!

UNIEKE LICHT EN SCHADUW EFFECTEN

Door een groots fel lichtpunt langzaam of juist op grote snelheid door de lucht te bewegen krijgen je unieke licht en schaduw effecten die voorheen niet mogelijk waren!

1800W EN 163.000 LUMEN

MAXIMALE LICHTKRACHT ONDER ONZE DRONES

Voor het vliegen met led verlichting is veel technische kennis vereist. In tegenstelling tot wat veel mensen denken worden ook LED’s namelijk erg warm. Koeling is daarom essentieel en daarom hebben wij bij één van onze ontwerpen gekozen voor een watergekoelde opzet. De lamp van 15x16x14cm heeft een gewicht van slechts 1.800 gram met een opbrengst van 163.000 lumen. Dit is een ongeëvenaarde combinatie die enorm veel mogelijkheden biedt! De LED lamp waarmee wij ook onder een Inspire 2 drone kunnen vliegen is vergelijkbaar met een 8-10KW ARRI qua lichtopbrengst. We hebben hier te maken met een lamp van 1500-1800W LED en deze trekt dan ook 70Ampere bij 25Volt.

Video afspelen
Drone lightng Qdance
Video afspelen over Drone lightng Qdance
Drone lamp portfolio
Video afspelen over Drone lamp portfolio
Video afspelen
Drone portfolio pagina
Video afspelen
Video afspelen

BIG AND SMALL SETUPS

Naast onze hierboven omschreven setup van 1000W hebben we ook een kleinere setup die weer hele andere mogelijkheden met zich meebrengt. Deze setup wordt op een FPV drone gevlogen en creeert een klein rondvliegend lichtpunt. Anders dan de grote setup in een gimbal, zitten deze LED’s direct op de drone gemonteerd en doordat de lampen in twee richtingen schijnen creert  deze drone een kleine bewegende lichtbol die heel bewegelijk kan vliegen. Deze FPV setup vliegen wij met onze vaste FPV piloot Thomas de Koster. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en verschillen van deze drone lighting systemen. 

LED'S EN LENZEN

PROFESSIONELE LED'S VOOR HET MOOISTE LICHT

Als filmproductiebedrijf weten wij dat de kwaliteit van licht binnen de film essentieel is. Daarom werken wij enkel met professionele lenzen en LED’s (97 CRI*). In tegenstelling tot vergelijkbare projecten hebben wij dus geen gele randen rondom de lichtbundel. Daarbij zijn de lenzen diffuus waardoor het één lichtbron lijkt. Dit effect kan voor verschillende doeleinden ingezet worden en kan een grootst filmisch sfeereffect geven of een onderwerp zeer gericht uitlichten voor bijvoorbeeld een commercial of grootse product presentatie.

*CRI staat voor “color rendering index” en is een methode om de kleurinformatie van licht te meten. 

1800W LED POWER

DRONE LIGTHING MOGELIJKHEDEN

VAN CAR COMMERCIAL TOT ALIEN INVASIE

Onze Kiwi LED system creëert grensverleggende licht- en schaduweffecten die voorheen niet mogelijk waren. Denk aan snel lopende schaduwen over bomen, langs gebouwen of juist het volgen van een snel bewegend object met ons SPOT LED systeem. Doordat ons drone lighting system in onze Gremsy gimbal past, kunnen wij de LED’s tijdens de drone vlucht in iedere gewenste richting bewegen.

Previous slide
Next slide

CUSTOM IS KING

GRENSVERLEGENDE APPARATUUR BOUWEN

De lamp is er in verschillende formaten en kunnen we helemaal custom bouwen, specifiek gericht op jouw wensen en video productie. Het LED systeem kan onder een van onze drones, op een auto, een motor of hand-held, echt alle opties zijn mogelijk. Bij Kiwi kijken we namelijk graag verder dan de standaard mogelijkheden en deze lamp is dan ook niet het eerste hoogstandje uit de werkplaats van Kiwi Aerial Shots. Wij doen aan Custom omdat we de technische kennis hebben en het ons aan producties laat meewerken die de grenzen opzoeken. We horen dan ook graag van je als je een unieke uitdaging voor ons hebt!

Volg ons op Instagram: