DRONE OPNAMES MET ONZE ALEXA MINI

PROFESSIONAL Aerial Cinematography

LUCHTopnamEs MET HEAVY-LIFT DRONES

VLIEGEN MET ALEXA OF RED EN EEN PRIME- OF ZOOMLENS

Voor de grotere filmproducties vliegen wij veelal onze Condor heavy-lift drone met eigen ARRI of RED camera. Op deze manier sluiten de luchtopnames naadloos aan bij de camera’s op de grond. Bij Kiwi Aerial Shots maken we al jaren drone opnames met ARRI ALEXA en RED. Deze producties voeren we uit met onze Europees gecertificeerde Condor drone of de DJI Matrice600 Pro. Hiermee kunnen we payloads tot 13KG vliegen en dus ook de zwaardere Anamorphic PRIME lenzen gebruiken. Samen met onze  gecertificeerde piloten en ervaren camera operators bieden we zo de mogelijkheid om ook de zwaarste camera setups te vliegen. 

CONDOR DRONE

De Condor drone is een zelfgebouwde Heavy-lift drone waarmee we de grotere cinema camera's vliegen.

EIGEN ALEXA MINI

Bij Kiwi hebben we ook een eigen ARRI Alexa Mini. Het voordeel is dat we deze verzekerd hebben via onze eigen drone verzekering, iets dat niet ieder verhuur bedrijf kan regelen. Uiteraard kunnen we ook andere bodies vliegen als de Alexa 35 , Sony of RED.

ANAMORPHIC LENZEN

Onder onze Condor drone kunnen we ook de zwaardere Prime lenzen vliegen. Denk aan Anamorphic lenzen die voorheen nooit de lucht in konden.

"HET PROFESSIONELE DRONE BEDRIJF VOOR VOOR HIGH-END FILM PRODUCTIES"

KIWI CONDOR DRONE

13 JAAR FILM SET ERVARING

WERELDWIJD INZETBAAR

Speelfilms | documentaires | CORPORATE | commercials

Onderstaand enkele video producties waarvoor we cinematografische drone opnames met ARRI Alexa of RED camera hebben gemaakt. Deze heavy-lift drone opnames zijn over de hele wereld gemaakt van de Nederlandse polder tot de extreme kitesurf golven van Fiji. Wij reizen met de Kiwi de hele wereld over met onze drones om overal de beste luchtopnames te realiseren.

ARRI Alexa drone portfolio
Video afspelen over ARRI Alexa portfolio
drone opname portfolio ARRI ALEXA
Video afspelen
Chapter one drone portfolio
Video afspelen
drone portfolio commercial
Video afspelen
Drone shoot met RED camera
Video afspelen over Drone shoot met RED camera
ARRI Alexa Portfolio opnames
Video afspelen

13 JAAR FILMSET ERVARING

GECERTIFICEERDE CINEMATOGRAFEN MET ERVARING

Bij Kiwi hebben we inmiddels veel ervaring met grote film producties. Wij weten wat er bij dergelijke producties komt kijken en hoe we ons hier in de pre-productie het beste op kunnen voorbereiden. We denken graag mee in hoe we de ideeën van de treatment kunnen omzetten in de beste drone opnames en ook op de draaidag zelf zorgen wij dat we altijd kunnen leveren met de beste apparatuur. Met onze DJI transmission en andere zenders zorgen wij ervoor dat regie en DoP kunnen meekijken op onze monitoren en zorgen wij met onze headsets ervoor dat we ook tijdens de opnames goed kunnen communiceren binnen het team. Onze technische en cinematografische kennis en ervaring vertaald zich keer op keer in sterke beelden en een heldere samenwerking met de producer, DOP en regisseur. Lees meer over ons bedrijf, certificaten en onze specialisten op de About-pagina en neem contact met ons op voor specifieke vragen en een eerste kennismaking.

Discovery channel drone opname bedrijf partner
NETFLIX drone portfolio
media Monks partner drone opname bedrijf Kiwi
HALAL drone opname bedrijf partner
EYEFORCE drone opname partner
national geographic drone opname partner
Warner brother drone opname partner
NEP group drone partner
NEW AMS drone opname bedrijf partner
REDBULL drone opname partner

ONZE CINEMA Drones, camera's en apparatuur

Professionele APPARATUUR VOOR DE BESTE WORKFLOW OP SET

Voor de grotere filmproducties zijn de camera en lens keuze key. Ook de luchtopnames moeten op hoge kwaliteit geschoten worden zodat dit in post-productie zo min mogelijk problemen oplevert. Bij Kiwi bieden we daarom ook drone opnames met onze eigen ARRI Alexa Mini of een RED camera aan. Afhankelijk van de uiteindelijke setup en benodigde snelheden van de drone doen we dit met onze Europees gecertificeerde Condor of Matrice600 Pro. Met beide drones kunnen we een totale MTOM (Maximum Take Off Mass) van 25KG vliegen en dus een complete camera setup naar keuze inzetten.  

We werken met verschillende primes zoals de CP2 en Cooke lenzen en hebben een onze gimbals uitgerust met een D-tap aansluiting. Hier kan onder andere een lichtgewicht follow focus op worden aangesloten. Op deze manier kunnen we in de meest extreme omstandigheden nog steeds de mooiste beelden vastleggen met professionele camera’s die aansluiten bij de rest van de filmproductie

MAGLINER MET 21" MONITOR

KIWI HEAVY-LIFT DRONES

ALTIJD BACKUP APPARATUUR MEE

REGELGEVING EN VEILIGHEID OP SET MET GROTE DRONES

COMMUNICATIE OP SET | NACHTVLUCHTEN | LUCHTRUIM RESTRICTIES

Het vliegen met de grote heavy-lift drones en zwaardere payload brengt ook de nodige extra risico’s en regelgeving met zich mee. In de basis zijn wij met Kiwi Aerial Shots volledig Europees gecertificeerd om onze grootste drones overal legaal te mogen vliegen. Ook in Rotterdam, Amsterdam, nabij Schiphol of op de Maasvlakte kunnen wij luchtruim ontheffingen krijgen voor opnames. Naast de ontheffingen komt er ook een stukje veiligheid kijken bij het vliegen met 25KG. Belangrijk hierin is dat we enkel boven gecontroleerd grond gebied vliegen. Dus een gecontroleerde filmset waarbij wegen en pleinen afgezet zijn. De acteurs, regie en 1AD briefen wij van te voren over de workflow met een drone op set zodat we tijdens de opnames alles soepel en veilig verloopt.

Laat ons weten op welke locatie de productie plaatsvindt  en wat het onderwerp van de shots is. Met deze informatie kunnen wij kijken hoe we de vluchten legaal en veilig kunnen uitvoeren en of er nog speciale ontheffingen nodig zijn. Ook kan het zijn dat we extra mitigerende maatregelen moeten voorbereiden, zaken die wij uiteraard volledig zelf oppakken in de pre-productie.

Wereldwijd inzetbaar

EEN EIGEN WERKPLAATS WAARIN WE ALLES KUNNEN BOUWEN

CUSTOM BUILD Drones | 2000W DRONE LAMP | MULTI CAMERA ARRAY

Naast onze specialisme in de luchtopnames zelf bouwen we ook graag de apparatuur voor grensverleggende producties. Zo werken wij in onze werkplaats in Amsterdam Noord dagelijks aan unieke producten zoals custom camera rigs, FPV, heavy-lift of high-speed drones. Zo biedt onze Condor drone ook een top-mount mogelijkheid en zijn we momenteel druk met een Multi camera array systeem waarmee we met meerdere cinema cameras extra hoge resolutie beelden in extreem grote beeldhoek kunnen maken. Mocht je een uitdagende aanvraag hebben, laat het ons zeker weten want we houden er van om het onmogelijke te bouwen.

Contactformulier

Volg ons op Instagram: