Kiwi Aerial Shots

DRONE OPNAMES MET
ARRI ALEXA MINI EN RED CAMERA'S

Aerial Cinematography

ARRI ALEXA MINI
VLIEGEN MET FOLLOW FOCUS EN CINEMA PRIME LENZEN
CUSTOM MOGELIJKHEDEN
Unieke rigs voor meerder camera's onder de drone of helikopter
8K RED MONSTRO
Vliegen met professionele camera setups
9 JAAR ERVARING
EN WERELDWIJD PRODUCTIES GEDRAAID
DRONE VIDEO TOT 8K FORMAAT
PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC | ARRIraw

HIGH-END drone opnames

Drone opnames met ARRI Alexa mini & RED

Bij Kiwi Aerial Shots maken we ook drone opnames met de ARRI Alexa mini en RED camera’s. Deze vluchten voeren we uit met onze ROC gecertificeerde drones zoals onze X8 Pro 2 en de DJI Matrice 600. Hiermee bieden we met onze RPA-L gecertificeerde piloten de mogelijkheid om met de zwaardere payloads te vliegen tot 10KG. De afgelopen jaren hebben we voor veel nationale en internationale productiehuizen mogen filmen en aan verschillende commercials, films en video clips meegewerkt. 

Drone shoot ARRI Alexa Mini

PRODUCTIES

Drone opnames voor:

> Films & Documentaires

> Commercials

> Extreme sports & Events

> Corporate Video’s

indoor octocopter drone shoot

PayloadS

> Payloads tot 10KG

> Gremsy H16 & Ronin MX

> Alexa Mini & RED camera’s

> Prime/ Anamorphic lenses

> Custum build setups

Drone opnames met ARRI Alexa Mini en RED camera

waarom kiwi

> Jarenlange ervaring

> RPA-L gecertificeerde piloten

> Veel technische kennis

> Creatieve professionals

> Wereldwijde ervaring

Drones, camera's en lenzen

Professionele camera setup voor Alexa en RED camera's

Voor de grotere filmproducties zijn de camera en lens keuze key in de productie opzet. Ook de luchtopnames moeten hierbij aansluiten naar de wensen van de DOP. Daarom bieden we met Kiwi ook drone opnames met ARRI Alexa Mini of RED camera aan. Afhankelijk van de setup keuze en benodigde snelheden van de drone doen we dit met onze ROC gecertificeerde Matrice 600 of X8 Storm drone. Met beide kunnen we een totale MTOM (Maximum Take Off Mass) van 25KG vliegen en dus een complete setup naar keuze inzetten.  

We werken met verschillende primes zoals de CP2 en Cooke lenzen en hebben een onze gimbals uitgerust met een D-tap aansluiting. Hier kan onder andere een lichtgewicht follow focus op worden aangesloten. Op deze manier kunnen we in de meest extreme omstandigheden nog steeds de mooiste beelden vastleggen met professionele camera’s die aansluiten bij de rest van de filmproductie

Kiwi X8 Pro 2

– Geschikt voor RED and Alexa camera’s
– Geschikt voor cinema Lenzen  
– 10KG Payload
– 100km/h & 15min vliegtijd
– Gremsy H16 Gimbal 

DJI Matrice 600

– Geschikt voor RED and Alexa camera’s
– Geschikt voor cinema Lenzen  
– 8KG Payload
– 70km/h & 16min vliegtijd
– Gremsy H16 Gimbal 

Backup drones

Om 100% zekerheid te bieden om door te kunnen bij bijvoorbeeld technische gebreken, brngen we altijd een vergelijkbare back-up drone mee naar onze producties.

Arri Alexa mini

– 4K UHD
– Up to 200 fps
– 14.0+ stops dynamic range
– ArriRAW / Proress
– 35mm Sensor

RED camera

– 4.5k
– 120fps
– 2k 240fps
– REDRAW codec
– 16.5 dynamic range

Op aanvraag

We horen graag naar welke camera setup de voorkeur uitgaat om je meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Wereldwijd actief

Portfolio SELECTIE

Speelfilms, documentaires & commercials

Onderstaand enkele beelden uit ons portfolio waarvoor we drone opnames met ARRI Alexa of RED camera hebben gemaakt. Wil je meer zien in een specifieke productie tak of heb je vragen over onze ROC drone services dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We denken graag mee hoe we de productie wat betreft luchtopnames naar het hoogst mogelijke niveau kunnen tillen.

Video afspelen
drone portfolio commercial
Video afspelen
RED Raven still
Video afspelen

Luchtruim ontheffingEN

Het vliegen met een ROC gecertificeerde drone en een zwaardere payload brengt ook de nodige extra risico’s en regelgeving met zich mee. Laat ons weten welke locatie je in gedachten hebt en wat het onderwerp van de shoot is. Met deze informatie kunnen wij kijken of we de vlucht veilig achten en compleet legaal kunnen uitvoeren. Het kan namelijk zijn dat we een speciale ontheffing moeten aanvragen voor het desbetreffende luchtruim of mitigerende maatregelen moeten nemen. Dit zijn zaken die wij volledig kunnen oppakken in de pre-productie en al jarenlange ervaring in hebben.  

Custom producties

Drones, gimbals, lighting & rigs

Naast onze specialisme in de luchtopnames zelf houden we ons bij Kiwi ook bezig met Custom productie oplossingen. Zo werken wij in onze werkplaats in Amsterdam dagelijks aan unieke producten zoals custom gimbals, car rigs en drones. Momenteel zijn we druk met een revolutionair licht systeem waarmee we een 1800W LED lamp onder een drone kunnen hangen. Lees meer over deze unieke mogelijkheid op onze LED lamp pagina.  

Jaren lange ervaring

Compleet gecertificeerde professionals

Bij Kiwi hebben we inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland met een grote diversiteit aan film producties. Van kleine bedrijfsfilms tot block busters met onze drones of helikopter Cineflex opnames. Onze kennis vertaald zich keer op keer in sterke beelden en een heldere samenwerking met de DOP/ regisseur. Lees meer over ons bedrijf, onze licenties en certificaten op de Kiwi-pagina en neem contact met ons op voor specifieke vragen en een eerste kennismaking.

drone partner logo's
Volg ons op Instagram:
Sluit Menu