DRONE OPNAMES MET
ARRI ALEXA MINI OF RED CAMERA

Aerial Cinematography

HIGH-END drone opnames

Drone opnames met EEN ARRI OF RED camera

Ons doel is om de DoP  grenzeloze luchtopnames te bieden en altijd het best mogelijke shot met de beste mogelijke camera setup te bieden zonder enige beperkingen. Bij Kiwi Aerial Shots maken we al jaren drone opnames met ARRI en RED camera’s. Deze video producties voeren we ondermeer uit met onze volledig ROC gecertificeerde Kiwi X8  en de DJI Matrice600 drone voor payloads tot wel 10KG. Samen met onze RPA-L gecertificeerde piloten en ervaren camera operators bieden we zo de mogelijkheid om met de zwaardere camera setups te vliegen. 

RED & ARRI ALEXA MINI

SNELHEDEN VAN 90KMPU

10 JAAR ERVARING

TOT 10KG PAYLOAD

3 LENS-MOTOREN

UNIEKE CAMERA TOP MOUNT

Drones, camera's en lenzen

Professionele camera setups voor ARRI en RED camera's

Voor de grotere filmproducties zijn de camera en lens keuze key in de productie opzet. Ook de luchtopnames moeten hierbij aansluiten naar de wensen van de DOP. Daarom bieden we met Kiwi ook drone opnames met ARRI Alexa Mini of RED camera aan. Afhankelijk van de setup keuze en benodigde snelheden van de drone doen we dit met onze ROC gecertificeerde Matrice 600 of X8 Storm drone. Met beide kunnen we een totale MTOM (Maximum Take Off Mass) van 25KG vliegen en dus een complete setup naar keuze inzetten.  

We werken met verschillende primes zoals de CP2 en Cooke lenzen en hebben een onze gimbals uitgerust met een D-tap aansluiting. Hier kan onder andere een lichtgewicht follow focus op worden aangesloten. Op deze manier kunnen we in de meest extreme omstandigheden nog steeds de mooiste beelden vastleggen met professionele camera’s die aansluiten bij de rest van de filmproductie

PAYLOADS TOT WEL 10KG

Kiwi X8 Pro 2

– Geschikt voor RED and Alexa camera’s
– Geschikt voor cinema Lenzen  
– 10KG Payload
– 100km/h & 15min vliegtijd
– Gremsy H16 Gimbal 

DJI Matrice 600

– Geschikt voor RED and Alexa camera’s
– Geschikt voor cinema Lenzen  
– 8KG Payload
– 70km/h & 16min vliegtijd
– Gremsy H16 Gimbal 

Backup drones

Om 100% zekerheid te bieden om door te kunnen bij bijvoorbeeld technische gebreken, brngen we altijd een vergelijkbare back-up drone mee naar onze producties.

Arri Alexa mini

– 4K UHD
– Up to 200 fps
– 14.0+ stops dynamic range
– ArriRAW / Proress
– 35mm Sensor

RED camera

– 4.5k
– 120fps
– 2k 240fps
– REDRAW codec
– 16.5 dynamic range

Op aanvraag

We horen graag naar welke camera setup de voorkeur uitgaat om je meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Wereldwijd inzetbaar

PORTFOLIO SELECTIE

Speelfilms, documentaires & commercials

Onderstaand enkele video producties waarvoor we cinematografische drone opnames met een ARRI of RED hebben mogen maken. Deze opnames zijn over de hele wereld gemaakt van Nederlandse polder tot de extreme kitesurf golven van Fiji. Wij reizen met de Kiwi de hele wereld over met onze drones om altijd de best mogelijke luchtopnames te realiseren.

Video afspelen
drone portfolio commercial
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

GECERTIFICEERD DRONE BEDRIJF

GROTERE DRONES // NACHTVLUCHTEN // indoor en outdoor

Het vliegen met een ROC gecertificeerde drone en een zwaardere payload brengt ook de nodige extra risico’s en regelgeving met zich mee. Laat ons weten op welke locatie de productie plaatsvindt  en wat het onderwerp van de shoot is. Met deze informatie kunnen wij kijken hoe we de vluchten kunnen uitvoeren en of er nog speciale ontheffingen van IL&T nodig zijn. Ook kan het zijn dat we extra mitigerende maatregelen moeten voorbereiden, zaken die wij uiteraard volledig zelf oppakken in de pre-productie.

Custom producties

Drones, gimbals, lighting & rigs

Naast onze specialisme in de luchtopnames zelf houden we ons bij Kiwi ook bezig met Custom productie oplossingen. Zo werken wij in onze werkplaats in Amsterdam dagelijks aan unieke producten zoals custom gimbals, car rigs en drones. Zo biedt onze Kiwi X8 drone ook een top-mount mogelijkheid en zijn we momenteel druk met een revolutionair licht systeem waarmee we een 1800W LED lamp onder een drone kunnen hangen. Lees meer over deze unieke mogelijkheid op onze LED lamp pagina.  

EVAREN DRONE TEAM

Professionals MET 10 JAAR ERVARING

Bij Kiwi hebben we inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland met een grote diversiteit aan film producties. Wij weten wat er bij de pre-productie komt kijken om op de productiedag zelf volgens plan te kunnen draaien. Onze kennis vertaald zich keer op keer in sterke beelden en een heldere samenwerking met de producer, DOP en regisseur. Lees meer over ons bedrijf, onze licenties en certificaten op de About-pagina en neem contact met ons op voor specifieke vragen en een eerste kennismaking.

drone partner logo's
Volg ons op Instagram: