Kiwi Aerial Shots

HELIKOPTER LUCHTOPNAMES

PROFESSIONELE BEELDEN MET CINEFLEX CAMERA OF GIMBALL OPSTELLING

Cineflex & Shotover operators
7 JAAR ERVARING EN WERELDWIJD INGEZET
VIDEO TOT 8K FORMAAT
H264 \ H265 | PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC
Air to Air and top down shots
DIVERSE CAMERA TECHNIEKEN VOOR IEDERE PRODUCTIE EN BUDGET
Helikopter fotografie
PROFESSIONELE FOTOGRAFEN DIE DE MOOISTE LUCHTFOTO'S MAKEN
Films, docu en corporate video's
Jarenlange ervaring met een breed scala aan producties

HELIKOPTER OPNAMES

Cineflex/ Shotover Operator, Gimball, Handheld of Custom rigs

Naast de drone opnames bieden we bij Kiwi ook de service om luchtopnames vanuit een helikopter te maken. Onze ervaren camera operators hebben beschikking over verschillende helikopters en werken met verschillende camera technieken. Wij kunnen deze productie van A tot Z oppakken en kijken altijd naar de beste opties voor iedere productie en budget.

Helikopter cineflex camera

Heli services

> Van Cineflex tot 360-VR

> Custom camera rigs

> Last minute boekingen

> Helikopter fotografie

>  Van A tot Z geregeld

cineflex controler

Producties

> Vastgoed

> Films en Docu’s

> TV series en Commercials

> Tracking shots

> Sport events (F1/ wielrennen)

Heli operators

Heli info

> Camera’s en lenzen

Vlieghoogtes

> Productiekosten

> Custom mogelijkheden

> Helikopter portfolio

CAMERA SETUPS EN LENZEN

Voor het filmen vanuit de helikopter bieden we verschillende camera setups aan. Welke optie het beste werkt afhankelijk van het benodigde shot, de locatie van de opname en de ruimte die het budget biedt. Één van de goedkopere opties is de handheld of gimball setup waarbij we filmen vanuit de deur. Deze opties heeft als beperking dat we enkel zijwaarts kunnen filmen. Dit is anders bij het Cineflex systeem. Hiermee kunnen we ook op hoge snelheid voorwaartse shots maken en in alle richtingen om ons heen filmen.

CINEFLEX

Met het cineflex systeem werken wij met de RED Dragon camera. Dit is veruit het meest gekozen systeem door de mogelijkheid de camera 360graden in alle richtingen te draaien. 

CUSTOM RIGS

Bij Kiwi maken we ook Custom camera rigs voor onder de Heliokpter, bijvoorbeeld voor high-end 360VR beeld met meerdere RED Monstro's

HAND HELD

Voor sommige producties is een hand-held opsteling de beste keuze. Wij kunnen faciliteren in het "hand held" schieten van beelden vanuit een helikopter.

GIMBAL

Met onze gimbal opstelling kunnen we tot 120mm brandpuntafstand geheel trillingsvrij beeld afleveren. Dit doen wij in 4k DNG RAW formaat of Prores 4444.

Vlieghoogte

De vlieghoogtes die we tijdens de vlucht aanhouden zijn afhankelijk van twee dingen: de locatie en het type helikopter. Zo heb je enkel- en dubbel motorige helikopters. Met de enkele motor mag je boven landelijk gebied tot 500ft zakken en boven stedelijk gebied tot 1000ft. Met een dubbele motor is dit respectievelijk 200ft en 500ft. In gebieden als Rotterdam en Amsterdam is het vanwege de nabij gelegen civiele luchthavens verboden om met een drone te vliegen en de helikopter biedt hier vaak een goed alternatief.

Valley aerials
Video afspelen

Real estate video for which we made the helicopter shots of the Zuid-As in Amsterdam

Heli portfolio layover
Video afspelen

Cineflex shots by Kiwi Aerial Shots /// Short documentary Feat Jeffrey Milstein ​Unstructured by Clarks

FILM-PRODUCTIE of TV Livestream

Bij Kiwi hebben we inmiddels veel ervaring met diverse producties van livestream tv-producties tot perfect geënsceneerde shots voor een documentaire of film. Wij zijn gewend een helikopter productie in zijn geheel op te zetten en schakelen gemakkelijk met een producent, regisseur of DoP. Wat betreft onze inzetbaarheid en locaties hebben we inmiddels al op veel plekken ter wereld gewerkt. Van afgelegen ‘off shore’ plekken in Fiji tot locaties in en rond Amsterdam en Rotterdam.

Helikopter fotografie

Naast de helikopter video opnames bieden we bij Kiwi ook professionele luchtfotografie vanuit de helikopter aan. Onderstaande beelden zijn allemaal geschoten door onze fotograaf Francisco. Een zeer ervaren fotograaf die wereldwijd de mooiste luchtfoto’s heeft gemaakt. Francisco gaat op veel van onze helikopter vluchten mee om naast de videobeelden ook foto’s te maken van het desbetreffende onderwerp.

Luchtfotograaf Amsterdam
Luchtfotograaf natuur
Luchtfotografie helikopter

CUSTOM helikopter RIGS

Ook voor de meest bizarre shoots kan je ons contacten. In onze werkplaats in Amsterdam noord bouwen we dagelijks aan custom onderdelen en camera rigs voor de meest uiteenlopende shoots. Begin 2019 zijn we gestart met het bouwen van een unieke helikopter rig waarmee we nu met drie 8K RED Monstro’s in een beeldhoek van 310-graden kunnen filmen! Laat het weten als ook jij een unieke uitdaging voor ons hebt. We denken graag mee hoe de grenzen van luchtopnames kunnen verleggen!

Custom 22K, 310 degree VR Helicopter Rig
Using 3 RED Monstro camera for a 22k resolution image
Inside the Rig
3 RED monstro camera's with the Sigma 14mm lenses.
Low altitude aerials in Rotterdam and Amsterdam
We have the knowledge and connections to get exclusive exemptions
Experienced cineflex operators
We only work with professional Cineflex operators that have many hours of experience.
CYNEFLEX ELITE
We fly mos of our helicopter productions with teh Cyneflex Elite system with a RED Dragon for a maximum of 5K footage.
Discussing flight paths with the director
Communication is everything. We can handle the pre-production of your helicopter shoot
Previous
Next
Sluit Menu