Kiwi Aerial Shots

HELIKOPTER LUCHTOPNAMES

PROFESSIONELE BEELDEN MET CINEFLEX CAMERA OF GIMBALL OPSTELLING

Cineflex & Shotover operators
7 JAAR ERVARING EN WERELDWIJD INGEZET
VIDEO TOT 8K FORMAAT
H264 \ H265 | PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC
Air to Air and top down shots
DIVERSE CAMERA TECHNIEKEN VOOR IEDERE PRODUCTIE EN BUDGET
Helikopter fotografie
PROFESSIONELE FOTOGRAFEN DIE DE MOOISTE LUCHTFOTO'S MAKEN
Films, docu en corporate video's
Jarenlange ervaring met een breed scala aan producties

HELIKOPTER SHOTS

Cineflex/Shotover Operator, MöVi Pro & Handheld

Cineflex of Shotover operator nodig?
Naast de professionele drone opnames biedt Kiwi Aerial shots ook de mogelijkheid om met een helikopter luchtopnames te maken. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn door de hoogte, snelheid of locatie waar gefilmd moet worden. Onze ervaren camera operators werken met verschillende technieken. De Cineflex camera, het GSS systeem ons eigen gimbal systeem of een “hand held” opstelling. Deze technieken hebben we al wereldwijd toegepast voor diverse producties. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw helikopter filmproductie.

Helikopter cineflex camera

Heli opnames

Voor producties als: 

> Films & Documentaires

> Commercials

> Extreme sports & Events

> Bedrijfs video’s

cineflex controler

waarom kiwi

> 7 jaar ervaring

> Ervaring met alle professionele camera’s

> Film achtergrond

> Veel technische kennis

> Wereldwijde ervaring

Heli operators

contact

Heb je nog vragen over het maken van helikopter opnames? Neem dan gerust contact met ons op. 

> +31 (0) 6 19 19 71 78

> info@kiwi-aerialshots.nl

> Contactformulier

HELIKOPTER OPNAMES AMSTERDAM

Gebieden waar we veelvuldig helikopter producties uitvoeren zijn boven Amsterdam en Rotterdam. In deze gebieden is het verboden om met een drone te vliegen en de helikopter biedt hier vaak een goed alternatief. Door voor een tweemotorige helikopter te kiezen hebben we de mogelijkheid om laag te vliegen en prachtige luchtopnames te maken van bijvoorbeeld het haven gebied, Het Noordzee Kanaal of het centrum van Amsterdam. Onze cameramannen hebben veel ervaring in het schakelen met de piloot en weten zo altijd de mooiste shots te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over helikopteropnames boven grote steden van Nederland als Amsterdam en Rotterdam.

CAMERA'S EN LENZEN

Bij KIWI werken we enkel met professionele camera’s en lenzen. De apparatuur die we inzetten hangt dus af van de productie en opzet van de shoot. Ook de camera techniek die wij hanteren is afhankelijk van de wensen maar zowel met onze Gimbal als Cineflex of GSS camera opstelling kunnen wij professionele en geheel trillingsvrije luchtopnames maken. Voor de meeste helikopter opnames gebruiken we de Cineflex opstelling met onze RED Dragon camera. Op onze Techniek pagina is meer te lezen over de apparatuur waarmee we werken.

Video afspelen

GIMBAL

GIMBAL

Met onze gimbal opstelling kunnen we tot 120mm brandpuntafstand geheel trillingsvrij beeld afleveren. Dit doen wij in 4k DNG RAW formaat of Prores 4444.

CINEFLEX

CINEFLEX

Met het cineflex systeem werken wij met de RED Dragon camera. Onze operators hebben hier al vele malen binnen veel verschillende projecten mee gewerkt.

HAND HELD

HAND HELD

Voor sommige producties is een hand-held opsteling de beste keuze. Wij kunnen faciliteren in het “hand held” schieten van beelden vanuit een helikopter.

Helikopter fotografie

Naast de video opnames service vanuit de helikopter bieden we bij Kiwi ook professionele luchtfotografie vanuit de helikopter aan. Onderstaande beelden zijn allemaal geschoten door fotograaf Francisco J. Martninez. Een zeer ervaren fotograaf die wereldwijd de mooiste luchtfoto’s heeft gemaakt. Francisco gaat op veel van onze helikopter vluchten mee om naast de videobeelden ook foto’s te maken van het desbtreffende onderwerp. Neem contact met ons op als je meer wilt weten van onze helikopter fotografie service die we aanbieden. 

7 Jaar ervaring

Bij Kiwi hebben we inmiddels veel ervaring met zowel de grote filmproducties als de bedrijfsfilms en event video’s. Wij zijn gewend een productie zelf op te zetten maar schakelen net zo makkelijk met een producent of regisseur. Wat betreft onze inzetbaarheid en locaties hebben we inmiddels al op veel plekken ter wereld gewerkt.  Van afgelegen ‘off shore’ plekken in Fiji tot locaties in en rond Amsterdam en Rotterdam waar je niet met een drone mag komen. Lees meer over onze mensen en werkervaring op de Kiwi pagina of neem direct contact met ons op om je wensen toe te lichten en een offerte te ontvangen.

Wereldwijd actief

Contact

We horen graag voor welke productie je ons wilt inzetten. Zo kunnen we meedenken en kijken naar de mogelijkheden. We hebben de ervaring en kennis om een helikopter productie in zijn geheel op te zetten en dus kunnen dit deel ook geheel uit handen nemen. Ook kan je ons altijd even mailen, bellen voor een eerste prijsindicatie of meer informatie. Een dergelijke helikopter aanvraag kan je ook aangeven via het contactformulier.

Sluit Menu