HELIKOPTER LUCHTOPNAMES

PROFESSIONELE BEELDEN MET CINEFLEX CAMERA OF GIMBALL OPSTELLING

HELIKOPTER OPNAMES

Cineflex/ Shotover Operator of Custom camera rigs

Bij Kiwi Aerial Shots verzorgen we ook luchtopnames doormiddel van een helikopter. Onze ervaren camera operators hebben de beschikking over verschillende helikopters en werken met diverse camera technieken. Wij kunnen deze helikopter producties van A tot Z oppakken en kijken altijd naar de beste opties voor iedere productie en budget.

CINEFLEX OPNAMES

Met het cineflex systeem werken wij met de RED Dragon camera. Hiermee hebben we de meeste camera vrijheid voor bv opnames van sport events, commercials, vastgoed en of Air-2-Air shots!

GIMBAL SETUP

Onze gimbal opstelling kan tot 90mm geheel trillingsvrij beeld afleveren. Dit doen wij in 4k DNG RAW formaat of Prores 4444.

CUSTUM CAMERA RIGS

Bij Kiwi bouwen we ook Custom camera rigs voor onder de Helikopter. Zo hebben we eerder een 22K RED MONSTRO RIG gebouwd!

360 VR opnames in 11K

Met onze Insta 360 TITAN camera kunnen wij 360 graden VR beelden maken in 11K vanonder de helikopter
360 VR Pagina

EXTREME helikopter producties

Wij hebben ruime ervaring met diverse helikopter filmproducties en denken graag mee in hoe we de meest extreme helikopter opnames kunnen realiseren.

FOTOGRAFIE VANUIT DE HELIKOPTER

Naast helikopter video opnames kunnen we ook fotografie vanuit de helikopter realiseren.

van Cineflex tot hand held

VOOR IEDER BUDGET EEN OPLOSSING

Voor het maken van luchtopnames vanuit de helikopter bieden we verschillende camera setups aan. Welke optie het beste werkt is afhankelijk van het benodigde shot, de locatie en de ruimte in het budget. Één van de goedkopere opties is de handheld of gimbal setup waarbij we filmen vanuit de deur. Deze opties heeft als beperking dat we enkel zijwaartse luchtopnames kunnen maken ivm met de prop wash van de rotorbladen. Dit is anders bij het Cineflex systeem. Hiermee kunnen we ook op hoge snelheid voorwaartse en ’top down’ shots maken en in alle gewenste richtingen filmen.

Helikopter filmopname producties

BOVEN STEDEN, DE NOORDZEE OF EEN TROPISCHe kustlijn

Bij Kiwi hebben we inmiddels veel ervaring met diverse helikopter opnames.  Van commercials, corporate en vastgoed video’s tot off shore luchtopnames en compleet geënsceneerde shots voor een full feature film. Wij kunnen een helikopter productie van A tot Z oppakken en schakelen gemakkelijk met een producent, regisseur en of DoP. Wat betreft onze inzetbaarheid en locaties hebben we inmiddels al op veel plekken ter wereld gewerkt. Van afgelegen ‘off shore’ plekken in Fiji tot locaties in en rond Amsterdam en Rotterdam. Bekijk hieronder enkele Portfolio items van onze helikopter opnames of check onze portfolio pagina.

Heli portfolio layover
Video afspelen
Valley aerials
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

360-VR HELIKOPTER OPNAMES LATEN MAKEN

Met onze 360-graden camera's kunnen wij unieke helikopter opnames maken. Door deze beelden te stabiliseren en animeren beleeft de kijker een bijzondere vlucht waarin deze vrij om zich heen kan kijken en kan leren over alle aspecten van de stad.

CUSTOM BUILD helikopter RIGS

Helikopter opnames in 22K resolutie

Ook voor de meest onmogelijk helikopter opnames kan je ons contacten. In onze werkplaats in Amsterdam Noord bouwen we dagelijks aan custom productie onderdelen en camera rigs voor de meest uiteenlopende shoots. Zo hebben we in 2019 een unieke helikopter rig gebouwd. Hierin gingen 3 RED MONSTRO’s die tezamen in een beeldhoek van 310-graden konden filmen. Laat het weten als ook jij een unieke uitdaging voor ons hebt. We denken graag mee hoe de grenzen van luchtopnames kunnen verleggen!

Commercials & Films
In de afgelopen 10 jaar hebben wij heel veel ervaring opgedaan met diverse producties. Van speelfilms tot commercials.
Offshore helikopter opnames
Ook boven zee kunnen wij helikopter opnames verzorgen met Cineflex of een gimbal systeem.
PRE-productie
Wij kunnen helikopter opnames van A tot Z oppakken en uitvoeren. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij gaan het realiseren.
Custom 22K Helikopter Rig
Voor een project in 2019 hebben we deze RED MONSTRO camera rig gebouwd waarmee we extreem hoge resolutie beelden in 310-graden laagvliegend over Nederland hebben gemaakt.
Op 20 meter hoogte door Rotterdam
Voor deze productie moesten we speciale laagvlieg ontheffingen regelen waarmee we laag boven Rotterdam, Amsterdam en de Oosterschelde mochten vliegen.
Inside the Rig
Drie gestabiliseerde RED MONSTRO camera's met drie Sigma 14mm lenzen. Met deze door Kiwi gebouwde camera rig hebben we meerdere laagvliegende opnames gemaakt boven Nederland.
Ervaren Cineflex operators
Bij Kiwi Aerial Shots hebben we al 9 jaar ervaring met Cineflex producties wereldwijd.
Helikopter fotografie
Naast de video opnames kunnen we ook fotografie aanbieden vanuit de helikopter met professionele fotografen uit ons netwerk. Bij sommige filmvluchten kunnen we ook beide services in dezelfde vlucht aanbieden om kosten te besparen.
Previous
Next
Volg ons op Instagram: