INDOOR DRONE TOUR

INDOOR DRONE VIDEO LATEN MAKEN

INDOOR DRONE VIDEO LATEN MAKEN

INDOOR DRONE TOUR

UW WINKEL OF BEDRIJF IN EEN MOOIE INDOOR DRONE VIDEO!

Wij zijn Kiwi Aerial Shots en maken als 13 jaar professionele drone opnames voor grote en kleine videoproducties. De laatste jaren vliegen wij veel kleine FPV drones waarmee we professionele indoor drone tours maken. Van een ‘one-take shot’ waarin we het hele kantoor in één opname laten zien, tot een ‘snappy’ indoor bedrijfs video waarin ook het personeel een rol kan spelen. Neem contact met ons op voor jouw indoor drone video, vertel ons wat je idee is en wij schetsen alle mogelijkheden. 

"VLIEGEND DOOR UW KANTOOR, WINKEL OF BEDRIJFSRUIMTE!"

Video afspelen
Video afspelen over FPV drone portfolio
Video afspelen over FPV drone tour
Video afspelen

"PROFESSIONELE drone PRODUCTIE VAN CONCEPT TOT OPLEVERING"

Door 13 jaar drones te vliegen hebben wij de ervaring om al onze drone videos tot een succes te maken. Wij werken zowel aan grote producties voor commercials en films als de wat kleinere bedrijfsfilm producties. Van kleine teams en één draaidag tot grote producties waarbij we naast de piloot en de spotter ook met regie en verschillende producers komen. Alles kan en we denken graag mee in hoe we jouw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen met onze indoor drones.

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW INDOOR DRONE VIDEO

Je kan ons altijd mailen of bellen met al je vragen over de mogelijkheden van een indoor drone tour voor jouw bedrijf. Onze contactgegevens vind je in de footer van deze site of op onze contactpagina. Je kan ook eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier en we komen vandaag nog bij je terug!

GoPro indoor drone tour
drone piloot indoor drone tour

ONZE INDOOR DRONES EN APPARATUUR

Afhankelijk van de shots die we gaan maken brengen wij speciefieke drones mee. Voor de meeste indoor drone tours is dit een kleine FPV drone waarbij we filmen met wat heet een ‘naked’ GoPro12. Dit is een GoPro camera die compleet gestript is om de drone zo licht mogelijk te maken. De Piloot vliegt de drone middels een FPV bril waardoor deze zich als het ware in de drone begeeft. De Propellors van de drone hebben een bescherming zodat we nooit iemand kunnen bezeren mochten we per ongeluk tegen iets of iemand aanvliegen.

Naast de piloot en de main drone brengen we ook altijd een backup drone mee, meerdere accu sets, een acculader zodat we non-stop kunnen filmen en een kleine draadloze of grote 21″ monitor waarop live meegekeken kan worden wat er precies gefilmd wordt.

INDOOR DRONE OPNAMES, wat komt daar bij kijken?

PRE-PRODUCTIE

De voorbereiding is alles als het gaat om het produceren van een indoor drone video. Dit geldt zowel voor de opnames bij een festival als voor een indoor drone tour. Ten eerste willen we weten waar de opnames gaan plaatsvinden, wat voor ruimtes we mee te maken krijgen, hoeveel personen er bij de opnames betrokken zijn en het meest belangrijke, wat we willen laten zien in de video. Wat is het doel van de indoor drone tour, gaan we ook animaties aan de video toevoegen, wie is de doelgroep en waar gaat deze getoond worden aan mensen?  

Het liefst komen we voor de draaidag even langs. We kunnen dan alle ruimtes bekijken, de beste vliegroutes bedenken en en problemen die we zien tackelen. Ook voor de veiligheid willen we graag eerst langskomen. Hangen er kabels of andere elementen waar we rekening mee moeten houden? De Drone piloot heeft een bril op als deze vliegt waardoor deze tijdens het vliegen niet alle externe factoren  in de gaten kan houden. Dit is ook de reden dat we minimaal met een team van twee personen werken. De drone piloot die de vluchten uitvoert en iemand die de productie oppakt en ook de ‘spotter’ tijdens de drone opnames is. Wanneer de werknemers betrokken zijn bij de opnames zal er ook een veiligheidsbriefing plaatsvinden. Voor shoots met veel figuratie en complexe timings word er vooraf een script met gemaakt om zodoende alles soepel te laten verlopen. 

DE DRAAIDAG

Op de draaidag zelf beginnen we vaak vroeg op de dag. Een lage zon geeft vaak het mooiste licht dus dat willen we wel meepakken in de mooiste ruimtes of buiten. Als we beginnen informeren we eerst het personeel op de afdeling dat we er zijn en dat we komen filmen met een drone. Omdat we meestal niet willen dat het personeel in de camera kijkt, maken we altijd eerst een proefvlucht. Zo kunnen mensen wennen aan het geluid van de drone en nieuwschierig als we zijn, ook eerst een keer kijken hoe deze door alle kleine ruimtes vliegt. Voor we starten hebben we zo’n 30 minuten opbouwtijd nodig. We hebben een kleine camera car mee waarop we onze apparatuur opbouwen en rondrijden. Denk aan onze drones, de accu’s, mobiele laders, vier headsets en een 21″ afkijk monitor waarop we met de piloot kunnen meekijken. 

POST-PRODUCTIE

Na de opnames gaan we de beste drone beelden uitzoeken, kiezen we een passende achtergrond muziek en leggen we een ruwe edit die we kunnen laten zien. Vervolgens nemen we de feedback mee in de volgende montages, passen we een kleurcorrectie toe op de beelden en leveren we een complete video aan vaak in verschillende resoluties voor verschillende doeleinden.

"13 JAAR ERVARING EN VOLLEDIG GECERTIFICEERD DRONE BEDRIJF UIT AMSTERDAM"

is het veilig EN LEGAAL?

Wat betreft de regelgeving is het bij indoor drone opnames vrij simpel. Indoor is er geen regelgeving voor het vliegen met drones. Alle regelgeving die er voor deze kleinste FPV drones is, geldt voor drone opnames die buiten plaatsvinden. Bij sommige indoor drone tours beginnen we de vlucht echter buiten en komen we bijvoorbeeld door de hoofdingang binnen. Dit is geen probleem bij ons, wij zijn een volledig Europees gecertificeerd drone bedrijf en vliegen onze drones in wat heet de ‘SPECIFIC categorie’. Zelfs drone vluchten in het centrum van Amsterdam, Rotterdam of nabij Schiphol kunnen wij compleet legaal uitvoeren. 

Dat er binnen geen regelgeving is betekend niet dat we de indoor drone opnames ook niet compleet veilig willen uitvoeren. Daarom werken wij bij onze indoor drone producties altijd met de beste en meest ervaren FPV piloten en vliegen wij ten alle tijden met wat je noemt ‘duckted fans’. Dit zijn drones waarbij de propellers afgeschermd zijn middels ringen om de propellers en het risico op verwondingen bij een botsing tot een minimum te beperken. Verder zijn de indoor drones slechts 250 gram wat de impact van een botsing minimaal maakt.

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW INDOOR DRONE VIDEO.WE DENKEN GRAAG MET JE MEE

Heb je nog vragen over het maken van een drone tour binnen jouw bedrijf of wil je ons gewoon direct aan het werk zetten? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, je mobiel of de mail die je kan vinden op onze contactpagina. We denken graag met je mee om tot het beste eindresultaat te komen te dus we horen graag van je!

Contactformulier