Kiwi Aerial Shots

Apparatuur en Techniek

ONZE DRONES, CAMERA'S en LENZEN

Bij Kiwi hebben we altijd geïnvesteerd in de nieuwste drones en de beste camera apparatuur. Zo lopen we al zeven jaar voorop op het gebied van drone opnames. En als wij iets willen dat niet bestaat, dan bouwen we het zelf in onze werkplaats in Amsterdam. Zodoende kunnen wij in ieder filmproductie meedraaien en altijd de beste kwaliteit luchtopnames maken.

drone

drones

> Inspire 2

> Inspire 1

> X8 Heavy Lifter

dji camera x7

camera's

> DJI X7 (Super 35 sensor)

> DJI X5s (Micro 4/3 sensor)

> RED Raven (Dragon sensor)

1800W LED Light

custom

> Car Rigs

> Drones en Gimbals

> 1800W (drone) LED verlichting

Onze drones

Met 7 jaar ervaring hebben wij al heel wat ervaring met verschillende type drones. Zo bouwden wij in de begin jaren onze eigen custom octocopters om direct op het hoogste niveau mee te kunnen doen. Tegenwoordig vliegen we zowel met de DJI inspires als met de grotere X8 storm drone. Waar we mee vliegen hangt van de productie af, het type camera waarmee we filmen en de afweging brute kracht versus een grotere manoeuvreerbaarheid.

INSPIRE 2

- 5.2K opname kwaliteit
- 2 operators
- Quadcopter
- 100km/h
- Prores 4444 & Cinema DNG (60fps max)
- H264/H265 proxy 100mbit/s (120fps max)
- Stormdrone (7-8 beaufort)

KIWI DRONE X8

- 6K opname kwaliteit
- 2 operators
- 6KG Payload
- 100km/h
- 15min vliegtijd
- R3D lossless codec
- Stormdrone (7-8 beaufort)

INSPIRE 1

- 4K opname kwaliteit
- H264 (60mbit/s)
- HD Video downlink (750m)
- Quadcopter
- 1 of 2 operator(s)
- 20mm tot 100mm lens keuze

Camera's en Lenzen

De keuze van de camera en lens is crucial voor het type beeld dat we afleveren. Daarom hebben we bij Kiwi vanaf het begin gekozen om met een brede selectie aan camera’s te werken en ons altijd te verdiepen in de mogelijkheden en beperkingen van nieuwe apperatuur. Voor onze drone opnames kiezen we bij de inzet van onze Inspire 2 uiteraard voor de nieuwste X7 camera en bijbehorende lenzen. Voor de grotere film producties kunnen we met onze X8 drone ook met onze eigen RED Raven camera vliegen of elke andere camera van de productie.

DJI X7

- 5.2K of 6K - 14.0 stops dynamic range - Prores 4444 -Cinema DNG -Super 35 sensor

RED DRAGON RAVEN

- 4.5k 120fps - 2k 240fps - REDRAW codec - 16.5 dynamic range

DJI X5

- 4K - 12.8 stops dynamic range - Prores 4444 - Cinema DNG -M4/3 sensor

RAW Video

RAW video op hoge resolutie zorgt ervoor dat het beeldmateriaal altijd goed aansluit bij de rest van de productie. De formaten die wij gebruiken zijn R3D, Prores 4444 of Cinema DNG. Dit maakt het mogelijk om in resoluties tot 6k te schieten.

Custom is King

Bij Kiwi hebben we veel technische kennis en ervaring bij het bouwen en ontwikkelen van drones en andere custom onderdelen. Deze kennis komt goed van pas voor aanvragen die nét even anders zijn en maken het mogelijk om producties te ondersteunen die de grenzen opzoeken. De technische kennis die we hebben komt uit onze opleiding en ervaring met het bouwen en vliegen van drones in tijden dat deze nog niet online besteld konden worden. Naast de drones, bouwen we ook auto rigs en custom gimbal opstellingen om helikopter en car to car shots te kunnen maken. Tevens zijn wij nu bezig met de ontwikkeling van een uniek product, een game changer in verlichting waar je alles over kan lezen op onze LED lamp pagina.

Sluit Menu