Kiwi Aerial Shots

ONZE DRONES, CAMERA'S en LENZEN

APPARATUUR, TECHNIEK EN CUSTOM OPLOSSINGEN

Bij Kiwi werken we altijd met de gecertificeerde drones en professionele camera apparatuur. Zo kunnen we voor ieder productie de juiste apparatuur aanbieden die aansluit bij de wensen van de DOP. Daarbij hebben we ook altijd evenredige backup apparatuur bij ons om 100% zekerheid te bieden. Naast alle video producties zijn wij ook bezig met nieuwe custom technieken wel of niet in combinatie met onze drones. Denk bijvoorbeeld aan het vliegen met onze zelfontwikkelde 1800W LED lamp of onze Car rig. Ook voor het vliegen van andere objecten kun je bij ons terecht en denken we graag mee in de mogelijkheden. Onderstaand een overzicht van de drones, camera’s en andere professionele apparatuur waarmee wij onze services verlenen. 

drone video services

ONZE drones

> Inspire 2

> Inspire 1

> X8 Heavy Lifter

> Matrice 600

dji camera x7

ONZE camera's

> DJI X5s en DJI X7 

> RED Raven (Dragon sensor)

> ARRI Alexa Mini

> Diverse 360 VR camara’s

1800W LED Light

custom BUILD

> Car Rigs

> Drones

> Gimbals

> 1800W (drone) LED verlichting

GECRTIFICEERDE drones

Meer dan 8 (back-up) drones voor diverse producties

Met 7 jaar ervaring hebben wij al heel wat ervaring met verschillende type drones. Zo hebben wij jarenlang onze eigen drones gebouwd voor het vliegen van diverse camera systemen. Tegenwoordig vliegen we zowel met de DJI inspire drones als de grotere X8 octocopter en Matrice 600 voor oa de ARRI Alexa Mini en RED camera’s. Op de shoots waar wij filmen nemen wij ook altijd een backup drone mee. Mocht er onverwachts iets gebeuren dan kunnen we altijd de productie afmaken.

DJI INSPIRE 2

– 5.2K opname kwaliteit
– 2 operators
– 100km/h
– Prores 4444 & Cinema DNG (60fps max)
– H264/H265 proxy 100mbit/s (120fps max)
– Stormdrone (7-8 beaufort)

  • Klik hier voor meer info

DJI Matrice 600

– Geschikt voor RED en Alexa camera’s
– Geschikt voor Cinema lenzen
– 2 operators 
– 9KG payload 
– 70kmpu en 16 min vliegtijd 
– Gremsy H16 gimball

  • Klik hier voor meer info

KIWI X8 Storm drone

– Geschikt voor RED en Alexa camera’s
– Geschikt voor Cinema lenzen
– 2 operators 
– 6KG payload 
– 100kmpu en 15 min vliegtijd 
– Stormdrone (windkracht 7/8)

  •    Klik hier voor meer info

DJI INSPIRE 1

– 4K opname kwaliteit
– 360 graden VR opnames
– H264 (60mbit/s)
– HD Video downlink (750m)
– 20mm tot 100mm lens keuze 
– Quadcopter

  • Klik hier voor meer info

DRONE LIGHTING SYSTEM

– 1800W LED LIGHT
– Meer dan 163.000 Lumen
– 97 CRI
– 2 operators 
– 80 km/h
– 12 min vliegtijd per accu set

Klik hier voor meer info

BACKUP DRONES

Om 100% zekerheid te bieden dat we ieder productie onze aerial shots kunnen leveren brengen we altijd een vergelijkbare back-up drone mee naar onze producties.

DRONE Camera's en Lenzen

Om aan de wensen van de DOP te voldoen kunnen wij met verschillende camera’s en lenzen onder onze drones werken. Zo kunnen wij de lucht in met de ARRI Alexa mini, diverse RED camera’s of met de X7 en x5s camera’s van Dji. In overleg zijn er veel verschillende lenzen mogelijk. Vooral bij de cinema (Arri & RED) camera’s is het van belang dat vooraf word besproken welke lens er gewenst is. Niet alle combinaties zijn mogelijk en/of aan te raden. Op hoge snelheid vliegen met een grote setup heeft vaak gevolgen voor de stabiliteit van het beeld. Zo is het gebruik van de wat kleinere prime lenzen vaak aan te raden. Deze keuzes zijn vaak ook shot afhankelijk.

Onder de DJI Inspire 2 gebruiken wij zonder enig probleem lenzen tot 90mm in alle weersomstandigheden. Het beeld is trillingsvrij en stabiel. Bekijk ook onze 360 graden VR pagina voor de camera’s die we voor 360 drone opnames aanbieden.

ARRI ALEXA MINI

– 4K UHD
– Up to 200 fps
– 14.0+ stops dynamic range
– ArriRAW / Proress
– 35mm Sensor

Klik hier voor meer info

RED Raven Camera

– 4.5k
– 120fps
– 2k 240fps
– REDRAW codec
– 16.5 dynamic range

Klik hier voor meer info

Gremsy H16

– Advanced stabilization
– Payload up to 7.25 KRG
– Suitable for RED and Alexa camera’s
– Suitable for cinema Lenses 
-3-Axis Camera Stabilizer

Klik hier voor meer info

 

DJI X5s of X7 CAMERA

– 4K > 6K
– 12.8 > 14.0 stops dynamic range
– Prores 4444
– Cinema DNG
– M4/3 – Super 35 sensor

  • Klik hier voor meer info

360 graden VR camera

– VR video en foto’s voor Virtual Tours
– Tot 8K VR video kwaliteit
– Obsidian R camera
– Insta 360 Pro 2
– GoPro Fusion

  • Klik hier voor meer info

Op aanvraag

– Onze grotere drones waaronder de Matrice 600 biedt vele camera opties. We horen dan ook graag naar welke camera en lenzen set de voorkeur uitgaat om je meer te vertellen over onze mogelijkheden.

RAW Video opnames

RAW video op hoge resolutie zorgt ervoor dat het beeldmateriaal altijd goed aansluit bij de rest van de productie. De formaten die wij gebruiken zijn R3D, Prores 4444 of Cinema DNG

EXTRA KIWI OPTIES

Naast bovenstaande drones en camera’s bieden we bij Kiwi Aerial Shots nog meer apparatuur opties aan zoals Helikopter shots, Steadycam mogelijkheden en een zelf ontwikkeld LED systeem dat door zijn kleine omvang enorm veel mogelijkheden biedt. 

Kiwi LED light

– In onze werkplaats hebben we een uniek eigen LED systeem ontwikkeld dat in te zetten is onder een drone of op statief. Lees meer over deze 1800W lichtgewicht lamp op de LED lighting pagina.

Cineflex Elite

– Bij Kiwi bieden we ook helikopter opnames aan. Dit kan dmv een hand held of gimball opstelling of met het GSS of Cineflex Elite systeem. Bekijk de helikopter pagina voor meer informatie

Steady cam

– De Ronin MX steady cam gebruiken wij als gimbal onder onze Matrice 600 drone of als hand held variant voor onze complete video producties. Lees meer over deze mogelijkheden op de Bedrijfsfilm pagina

Kiwi Car Rig

– Onze zelf ontwikkelde car rig biedt ons de mogelijkheid om met snelheden tot 80kmpu shots vanaf de weg te draaien met lenzen t/m 200mm. Neem contact op voor meer info over de mogelijkheden.

Custom is King

Bij Kiwi hebben we veel technische kennis en ervaring bij het bouwen en ontwikkelen van  drones, custom onderdelen en special effects. Deze kennis komt goed van pas voor aanvragen die nét even anders zijn en maken het mogelijk om producties te ondersteunen die de grenzen opzoeken. Onze technische kennis komt uit onze opleiding en ervaring met het bouwen en vliegen van drones in tijden dat deze nog niet online besteld konden worden. Naast de drones, bouwen we ook Car rigs en custom gimbal opstellingen om onder andere (360 graden) helikopter en car to car shots te kunnen maken.

Enkele bekende custom producties van kiwi staan hieronder. De Koffiedrone was in opdracht van het Ministerie van Difensie en had een draaiende koffiemolen en melkschuimer aan boord en kon een heerlijke kop koffie op iedere gewenste plek afleveren. De vlammen die je ziet zijn de ontsteking die we gemaakt hebben voor een Mitsubishi commercial. Bewegende beelden van de ontsteking en de koffie drone zijn terug te zien op onze portfolio pagina. Tevens zijn wij nu bezig met de ontwikkeling van een uniek product, een 1800W LED verlichting voor onder onze drones. Lees hier meer over op onze LED lamp pagina.

Contact

Wil je meer weten over onze drones, camera, lens en of custom opties? Neem dan contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. We horen graag wat je wensen zijn en geven je indien mogelijk gelijk antwoord op je vraag.

Contactformulier

Sluit Menu