Chat with us, powered by LiveChat

Kiwi Aerial Shots

ONZE DRONES, CAMERA'S en LENZEN

APPARATUUR, TECHNIEK EN CUSTOM OPLOSSINGEN

Bij Kiwi werken we altijd met de gecertificeerde drones en professionele camera apparatuur. Zo kunnen we voor ieder productie de juiste apparatuur aanbieden die aansluit bij de rest van de productie. Daarbij hebben we ook altijd evenredige backup apparatuur bij ons om 100% zekerheid te bieden. Naast alle video producties zijn wij ook bezig met nieuwe technieken in combinatie met onze drones. Denk bijvoorbeeld aan het vliegen met enorm sterke LED verlichting. Ook voor het vliegen van andere objecten kun je bij ons terecht en denken we graag mee in de mogelijkheden. Onderstaand een overzicht van de drones, camera’s en andere professionele apparatuur waarmee wij onze services verlenen. 

drone

ONZE drones

> Inspire 2

> Inspire 1

> X8 Heavy Lifter

> Matrice 600

dji camera x7

ONZE camera's

> DJI X5s en DJI X7 

> RED Raven (Dragon sensor)

> ARRI Alexa Mini

> Diverse 360 VR camara’s

1800W LED Light

custom BUILD

> Car Rigs

> Drones

> Gimbals

> 1800W (drone) LED verlichting

GECRTIFICEERDE drones

Meer dan 8 (back-up) drones voor diverse producties

Met 7 jaar ervaring hebben wij al heel wat ervaring met verschillende type drones. Zo hebben wij jarenlang onze eigen drones gebouwd voor het vliegen van diverse camera systemen. Tegenwoordig vliegen we zowel met de DJI inspire drones als de grotere X8 octocopter en Matrice 600 voor oa de ARRI Alexa Mini en RED camera’s. Op de shoots waar wij filmen nemen wij ook altijd een backup drone mee. Mocht er onverwachts iets gebeuren dan kunnen we altijd de productie afmaken.

DJI INSPIRE 2

– 5.2K opname kwaliteit
– 2 operators
– Quadcopter
– 100km/h
– Prores 4444 & Cinema DNG (60fps max)
– H264/H265 proxy 100mbit/s (120fps max)
– Stormdrone (7-8 beaufort)

DJI Matrice 600

– Suitable for RED and Alexa camera’s
– Suitable for cinema Lenses  
– 2 operators
– 9KG Payload
– 70km/h  en 16min vliegtijd
– Gremsy H16 gimball 

Klik hier voor meer info

KIWI X8 Storm drone

– Suitable for RED and Alexa camera’s
– Suitable for cinema Lenses 
– 2 operators
– 6KG Payload
– 100km/h  & 15min vliegtijd
– R3D lossless codec
– Stormdrone (7-8 beaufort)

Klik hier voor meer info

DJI INSPIRE 1

– 4K opname kwaliteit
– 360 graden VR opnames
– H264 (60mbit/s)
– HD Video downlink (750m)
– 20mm tot 100mm lens keuze 
– Quadcopter

KIWI DRONE LIGHTING SYSTEM

– 1800W LED LIGHT
– Meer dan 163.000 Lumen
– 97 CRI
– 2 operators 
– 80 km/h
– 12 min vliegtijd per accu set

Klik hier voor meer info

BACKUP DRONES

Om 100% zekerheid te bieden dat we ieder productie onze aerial shots kunnen leveren brengen we altijd een vergelijkbare back-up drone mee naar onze producties.

DRONE Camera's en Lenzen

We werken met verschillende camera’s en lenzen onder onze drones. Zo kunnen wij de lucht in met de Arri alexa mini, diverse RED camera’s of met de X7 en x5s camera’s van Dji. In overleg zijn er veel verschillende lenzen mogelijk. Vooral bij de cinema (Arri & RED) camera’s is het van belang dat vooraf word besproken welke lens er gewenst is. Niet alle combinaties zijn mogelijk en/of aan te raden. Op hoge snelheid vliegen met een grote camera/lens setup heeft vaak gevolgen voor de stabiliteit van het beeld. Zo is het gebruik van de wat kleinere prime lenzen vaak aan te raden. Deze keuzes zijn vaak ook shot afhankelijk.

Onder de DJi Inspire 2 gebruiken wij zonder enig probleem lenzen tot 90mm in alle weersomstandigheden. Het beeld is trillingsvrij en stabiel. Bekijk ook onze 360 graden VR pagina voor de camera’s die we voor 360 drone opnames aanbieden.

ARRI ALEXA MINI

– 4K UHD
– Up to 200 fps
– 14.0+ stops dynamic range
– ArriRAW / Proress
– 35mm Sensor

Klik hier voor meer info.

RED Raven Camera

– 4.5k
– 120fps
– 2k 240fps
– REDRAW codec
– 16.5 dynamic range

Klik hier voor meer info

Gremsy H16

– Advanced stabilization
– Payload up to 7.25 KRG
– Suitable for RED and Alexa camera’s
– Suitable for cinema Lenses 
-3-Axis Camera Stabilizer

Klik hier voor meer info

 

DJI X5s of X7 CAMERA

– 4K > 6K
– 12.8 > 14.0 stops dynamic range
– Prores 4444
– Cinema DNG
– M4/3 – Super 35 sensor

Klik hier voor meer info.

360 graden VR camera

– Diverse camera’s voor VR video’s en virtuele tours

– Obsidian R
– Insta 360 Pro 2
– GoPro Fusion

Klik hier voor meer info.

Op aanvraag

– Onze grotere drones waaronder de Matrice 600 biedt vele camera opties. We horen dan ook graag naar welke camera en lenzen set de voorkeur uitgaat om je meer te vertellen over onze mogelijkheden.

RAW Video opnames

RAW video op hoge resolutie zorgt ervoor dat het beeldmateriaal altijd goed aansluit bij de rest van de productie. De formaten die wij gebruiken zijn R3D, Prores 4444 of Cinema DNG

Kiwi apparatuur OPTIES

Naast bovenstaande drones en camera’s bieden we bij Kiwi Aerial Shots nog meer apparatuur opties aan zoals Helikopter shots, Steadycam mogelijkheden en een zelf ontwikkeld LED systeem dat door zijn kleine omvang enorm veel mogelijkheden biedt. 

Cineflex Elite

– Bij Kiwi bieden we ook helikopter opnames aan. Dit kan dmv een hand held of gimball opstelling of met het GSS of Cineflex Elite systeem. Bekijk de helikopter pagina voor meer informatie

Ronin MX Steady cam

– De Ronin MX steady cam gebruiken wij als gimbal onder onze Matrice 600 drone of als hand held variant voor onze complete video producties. Lees meer over deze mogelijkheden op de Bedrijfsfilm pagina

Kiwi LED light

– In onze werkplaats hebben we een uniek eigen LED systeem ontwikkeld dat in te zetten is onder een drone of op statief. Lees meer over deze 1800W lichtgewicht lamp op de LED lighting pagina.

Custom is King

Bij Kiwi hebben we veel technische kennis en ervaring bij het bouwen en ontwikkelen van drones en andere custom onderdelen. Deze kennis komt goed van pas voor aanvragen die nét even anders zijn en maken het mogelijk om producties te ondersteunen die de grenzen opzoeken. De technische kennis die we hebben komt uit onze opleiding en ervaring met het bouwen en vliegen van drones in tijden dat deze nog niet online besteld konden worden. Naast de drones, bouwen we ook auto rigs en custom gimbal opstellingen om helikopter en car to car shots te kunnen maken. Tevens zijn wij nu bezig met de ontwikkeling van een uniek product, LED verlichting onder onze drones. Lees hier meer over op onze LED lamp pagina.

Sluit Menu