Kiwi Aerial Shots

DRONES, CAMERA'S en Custom producties

Investeren, produceren en innovereN

Bij Kiwi begrijpen we dat je altijd moeten blijven investeren in de nieuwste apparatuur. Op deze manier lopen we al acht jaar voorop in de markt en kunnen we aan de wensen van onze opdrachtgevers voldoen. De nieuwste apparatuur is echter vaak niet goed genoeg voor de unieke luchtopname aanvragen die wij bij Kiwi krijgen. De technische kennis van onze mensen en de werkplaats vanuit waar wij werken is daarom key om nieuwe custom producties te realiseren en bestaande apparatuur nog net even iets beter te maken. 

Op deze pagina kan je meer lezen over onze volledig gecertificeerde drones, professionele camera’s, lenzen en custom projecten. Neem contact met ons op als ook jij een unieke uitdaging voor ons hebt of als je luchtopnames wilt maken met een camera die niet op deze pagina te vinden is. 

drone video services

Kiwi drones

> Inspire 2

> Inspire 1

> X8 Heavy Lifter

> Matrice 600

dji camera x7

ONZE camera's

> DJI X5s en DJI X7 

> RED Raven (Dragon sensor)

> ARRI Alexa Mini

> Diverse 360 VR camara’s

Custom Rig

custom BUILD

> Helikopter & Car2Car rigs

> Special effects

> Custom koffie drone?

> 1800W (drone) LED verlichting

GECRTIFICEERDE drones

Meer dan 8 (back-up) drones voor diverse producties

Bij Kiwi hebben we inmiddels heel veel ervaring met verschillende type drones. Zo hebben wij jarenlang onze eigen drones gebouwd voor het vliegen van diverse grote en kleine camera systemen. Tegenwoordig vliegen we zowel met de DJI inspire drones als de grotere X8 octocopter en Matrice 600 voor oa de ARRI Alexa Mini en diverse RED camera’s. Ook nemen wij altijd een evenredige backup drone mee op onze producties. Mocht er onverwachts iets gebeuren dan kunnen we altijd de klus afmaken.

DJI INSPIRE 2

– 5.2K opname kwaliteit
– 1 of 2 operators
– 100km/h
– Prores 4444 & Cinema DNG (60fps max)
– H264/H265 proxy 100mbit/s (120fps max)
– Stormdrone (7-8 beaufort)

  • Klik hier voor meer info

DJI Matrice 600

– Geschikt voor RED en Alexa camera’s
– Geschikt voor Cinema lenzen
– 2 operators 
– 9KG payload 
– 70kmpu en 16 min vliegtijd 
– Gremsy H16 gimball

  • Klik hier voor meer info

KIWI X8 Storm drone

– Geschikt voor RED en Alexa camera’s
– Geschikt voor Cinema lenzen
– 2 operators 
– 6KG payload 
– 100kmpu en 15 min vliegtijd 
– Stormdrone (windkracht 7/8)

  •    Klik hier voor meer info

DJI INSPIRE 1

– 4K opname kwaliteit
– 360 graden VR opnames
– H264 (60mbit/s)
– HD Video downlink (750m)
– 20mm tot 100mm lens keuze 
– Quadcopter

  • Klik hier voor meer info

DRONE LIGHTING SYSTEM

– 1800W LED LIGHT
– Meer dan 163.000 Lumen
– 97 CRI
– 2 operators 
– 80 km/h
– 12 min vliegtijd per accu set

Klik hier voor meer info

BACKUP DRONES

Om 100% zekerheid te bieden aan onze opdrachtgevers brengen we altijd een evenredige back-up drone mee naar onze producties. Zo kunnen we bij bijvoorbeeld technische mankement toch altijd onze productie afmaken.

DRONE-Camera's en Lenzen

Cinema camera's, prime lenzen en de DJI setup

Om aan de wensen van iedere regisseur/ DOP te voldoen bieden wij de mogelijkheid om met een breed scala aan camera’s en lenzen onder onze drones werken. Zo kunnen wij ook de lucht in met de ARRI Alexa mini, diverse RED camera’s of met de meer reguliere drone camera’s, de X7 en X5s van DJI. Afhankelijk van de camera en in overleg vooraf zijn er veel verschillende lenzen mogelijk. Vooral bij de cinema (Arri & RED) camera’s is het van belang dat vooraf word besproken welke lens er gewenst is om ook de juiste drone en gimball setup in te zetten. Daarbij zijn niet alle combinaties mogelijk of aan te raden als er bijvoorbeeld op hoge snelheid shots gemaakt moeten worden. Zo heeft een grote setup vaak gevolgen voor de stabiliteit van het beeld waardoor het in deze gevallen aan te raden is om met de wat kleinere prime lenzen te werken. 

ARRI ALEXA MINI

– 4K UHD
– Up to 200 fps
– 14.0+ stops dynamic range
– ArriRAW / Proress
– 35mm Sensor

Klik hier voor meer info

RED Raven

– 4.5k
– 120fps
– 2k 240fps
– REDRAW codec
– 16.5 dynamic range

Klik hier voor meer info

Gremsy H16 Gimball

– Advanced stabilization
– Payload up to 7.25 KRG
– Suitable for RED and Alexa camera’s
– Suitable for cinema Lenses 
-3-Axis Camera Stabilizer

Klik hier voor meer info

X7 of X5s CAMERA

– 4K > 6K
– 12.8 > 14.0 stops dynamic range
– Prores 4444
– Cinema DNG
– M4/3 – Super 35 sensor

  • Klik hier voor meer info

360-graden VR

– VR video en foto’s voor Virtual Tours
– Tot 8K VR video kwaliteit
– Obsidian R camera
– Insta 360 Pro 2
– GoPro Fusion

  • Klik hier voor meer info

Op aanvraag

– Onze grotere drones waaronder de Matrice 600 biedt vele camera opties. We horen dan ook graag naar welke camera en lenzen set de voorkeur uitgaat om je meer te vertellen over onze mogelijkheden.

Kiwi PRODUCTIES

Helikopter shots, Steady cam en Car-2-Car shots

Naast bovenstaande drones en camera’s bieden we bij Kiwi Aerial Shots nog meer opname services aan. Zo bieden we ook helikopter opnames aan met het cineflex systeem of dmv een gimball opstelling, maken we steadycam shots voor onze complete productie services en hebben we een zelf ontwikkeld LED systeem dat door zijn kleine omvang enorm veel mogelijkheden biedt. 

Kiwi LED light

– In onze werkplaats hebben we een uniek eigen LED systeem ontwikkeld dat in te zetten is onder een drone of op statief. Lees meer over deze 1800W lichtgewicht lamp op de LED lighting pagina.

Cineflex Elite

– Bij Kiwi bieden we ook helikopter opnames aan. Dit kan dmv een hand held of gimball opstelling of met het GSS of Cineflex Elite systeem. Bekijk de helikopter pagina voor meer informatie

Steady cam

– De Ronin MX steady cam gebruiken wij als gimbal onder onze Matrice 600 drone of als hand held variant voor onze complete video producties. Lees meer over deze mogelijkheden op de Bedrijfsfilm pagina

Custom Rigs

– Onze zelf ontwikkelde car rig biedt ons de mogelijkheid om met snelheden tot 90kmpu shots vanaf de weg te draaien met lenzen t/m 200mm. Neem contact op voor meer info over de mogelijkheden.

Custom is King

Unieke drones, rigs en special effects

In onze werkplaats in Amsterdam werken we dagelijks aan unieke productie aanvragen. Onze technische achtergrond en jarenlange ervaring geeft ons de kennis om de meest grensverlegende drones en camera rigs te bouwen. Van een vliegende koffie drone voor Defensie tot een unieke VR camera rig om onder de heli te hangen en met drie RED Monstro’s op te nemen. Ook de bestaande professionele apparatuur voldoet vaak niet aan de eisen die wij stellen en of de wensen van de DOP. Kiwi verleent daarom zowel in de pre-productie als op de set unieke technische service en denkt graag mee om het onmogelijke mogelijk te maken. Onderstaand enkele producties die we de afgelopen tijd hebben mogen ondersteunen met onze custom ontwerpen. 

VR HELI RIG > 3 RED MONSTRO'S
Dit project is nog in volle gang en kunnen we later meer over vertellen en de uiteindelijke beelden van laten zien
Volg ons op Instagram voor updates
DRONE MET 1800W LED
Deze unieke drone kan al vliegend 1800W / 163.000 lumen produceren. De bewegende schaduw en lichtpartijen zijn werkelijk uniek!
Lees meer en bekijk de demo
KOFFIE DRONE
Voor een commercial voor Defensie hebben wij een unieke koffie drone mogen ontwikkelen. Al vliegend kon deze koffie serveren compleet met melkschuimer en bonenmaler.
Klik hier voor de commercial
360 VR HELIKOPTER OPNAMES
Voor deze opnames hebben we een unieke rog moeten bouwen om de camera onder de heli te grbuiken. Het resultaat draait nu in een VR experience op Pampus
Lees meer over de opnames op onze 360 blog pagina
SPECIAL EFFECTS
Voor een global commercial van Mitsubishi hebben we met Kiwi de ontsteking van de motor mogen nabootsen. (Ook de drone shots zijn van Kiwi)
Bekijk hier de commercial
CAR-2-CAR SHOTS
Met onze C2C Rig kunnen we met onze RED camera stabiele opnames maken terwijl wij 80 kmpu rijden. Zo hebben we opnames rondom Schiphol kunnen maken voor een aankomende documentaire.

Contact

Heb je ook een mooie unieke uitdaging voor ons? Of wil je meer weten over onze drones en camera setup mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties. We horen graag wat je wensen zijn om met je met te kunnen denken. Geen aanvraag is ons te gek en geen uitdaging is te groot.

Sluit Menu