DRONE OPNAME SERVICE

PROFESSIONELE DRONE SERVICES EN TEAMS

drone opnames

Professionele drone opnames met
ARRI, RED & DJI Camera's

Ben je op zoek naar een ervaren en volledig gecertificeerd drone bedrijf? En wil je professionele drone opnames laten maken door een ervaren drone team met meer dan 10 jaar ervaring en de beste drone apparatuur?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kiwi Aerial Shots levert drone opnames voor alle soorten producties. Wij werken met zowel de grotere heavy-lift drones voor een ARRI Alexa of RED camera setup als met de DJI Inspire 2 drone met Zenmuse X7 of X5s camera. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan verder op deze pagina of neem direct contact met ons op!

Commercials

Wij vliegen onze RED en ARRI Alexa camera's over de hele wereld. Deze professionele drone opnames maken wij met setups tot wel 12KG
ARRI ALEXA / RED services

VIDEO CLIPS

We hebben al voor voor verschillende artiesten drone opnames mogen maken waaronder Armin van Buren, Bizzey en de videoclip van Willem met Houten pak.
Drone portfolio

FILMS & DOCU'S

Voor films & documentaires vliegen wij veelal een ARRI Alexa mini of één vd RED camera's
ARRI / RED services

SPORT

Kiwi heeft veel ervaring in het vastleggen van sport en is zeer ervaren in watersporten als kite- en golfsurfen.
portfolio

TV SERIES

Wij hebben drone opnames gemaakt voor Reizen Waes, de Netflix serie DOPE, Discovery Channel BIG, de BBC, VPRO en National Geographic met Europe from above.

BEDRIJFSVIDEOS

Naast de drone opnames kunnen wij ook de reguliere opnames, montage en animaties uitvoeren.
Bedrijfsfilm met drone opnames

Livestream

Drones in broadcast modus. Wij kunnen livestream luchtopnames verzorgen voor jouw tv programma of online platform
Livestream services

ONZE drones en camera's

ARRI ALEXA | RED | DJI X7 EN X5s

Bij Kiwi Aerial Shots hebben we een werkplaats vol drones voor alle soorten filmproducties. De drones waarmee wij werken zijn volledig gekeurd en gecertificeerd. Voor de grotere producties en zwaardere payloads werken we met onze zelfontwikkelde Kiwi X8 octocopter en Kiwi X4, een drone als de De freefly Alta X en onze DJI Matrice600 drone. Met deze drones kunnen we camera setups tot 10kg vliegen. Samen met onze Ronin 2 of  Gremsy H16 gimbal kunnen we zo luchtopnames maken met de ARRI Alexa Mini of één van de RED camera’s Verder werken we met onze DJI Inspire 2 drone met Zenmuse X7 of X5s camera. Voor meer technische informatie over onze drone openames kun je terecht op onze drones en camera’s pagina.

Volledig gecertificeerd
Kiwi Aerial Shots is een ROC gecertificeerd luchtopname bedrijf en wij werken enkel met compleet gecertificeerde drones en de hoogst mogelijke opgeleide piloten met een RPA-L certificaat.
About Kiwi
Inspire 2 met Zenmuse X7
De DJI Inspire 2 is een veel ingezette drone op afgelegen locaties. Samen met de X7 camera is dit een veelzijdige drone die enorm veel luchtopname mogelijkheden biedt.
Apparatuur
Camera setups en payload
Onze gimbals zijn uitgerust met een D-tap aansluiting. Hier kan onder andere een lichtgewicht follow focus op worden aangesloten.
Apparatuur pagina
Internationaal inzetbaar
Kiwi Aerial Shots wordt overal ter wereld ingezet van Fiji tot de Alpen. Wij hebben de papieren, het netwerk en de kennis om ook in het buitenland onze drone shots te maken.
Neem contact op
Livestream drone opnames
Als onderdeel van een livestream productie of dat we een eigen livestream verzorgen met één of meerdere drones. Lees meer op onze livestream pagina.
Livestream Drone opnames
Professioneel Drone team
Bij kiwi werken wij enkel met gecertificeerde piloten en professionele camera operators. Wij hebben meerdere in-house drone teams en zijn daardoor altijd inzetbaar!
About Kiwi
Kiwi X8 Drone
Deze drone geeft ons de mogelijkheid om met bijna iedere camera setup drone opnames te maken. Onze X8 drone heeft dan ook een maximale 'take off weight' van maarliefst 25KG
Apparatuur
10 jaar luchtopname ervaring
Bij Kiwi werken we inmiddels al 10 jaar met drones en weten als geen ander hoe we de beste drone shots kunnen maken.
About Kiwi
Offshore en maritiem
Het maken van drone opnames boven water is een vak apart die veel ervaring en expertise met zich meebrengt. Kiwi heeft inmiddels jaren ervaring in het filmen op offshore locaties en grootse jachten, extreme watersporten en de mooiste natuur van Nederland tot Fiji.
Maritieme drone opnames
Previous
Next

portfolio DRONE OPNAMES

Uiteindelijk gaat het bij drone opnames niet om de drone maar om de beelden die gemaakt worden. In de afgelopen tien jaar hebben we bij Kiwi een groot portfolio opgebouwd met een enorme diversiteit aan opdrachtgevers. Hieronder zijn enkele video’s te zien waarbij Kiwi Aerial Shots de luchtopnames heeft verzorgd. Voor meer referenties van onze drone opnames kun je terecht op onze portfolio pagina.

Drone opnames portfolio
Video afspelen over Drone opnames portfolio
ARRI Alexa Portfolio opnames
Video afspelen over ARRI Alexa Portfolio opnames
Drone portfolio Europe from above
Video afspelen

Gecertificeerd Drone bedrijf

EUROPEES SPECIFIC Gecertificeerde drones en piloten

Kiwi Aerial shots is een volledig Europees gecertificeerd drone opname bedrijf. Deze professionele bedrijfs certificering van EASA en IL&T houdt simpel gezegd in dat wij op locaties mogen vliegen waar de meeste andere bedrijven geen drone opnames mogen maken. Denk aan steden als Amsterdam en Rotterdam met gecontroleerd luchtruim van de luchthavens (vliegen in CTR gebieden), Industriegebieden en havens als de Maasvlakte van Rotterdam maar ook offshore locaties en ’s nachts drone opnames uitvoeren of het vliegen nabij gebouwen, wegen en acteurs behoort tot onze mogelijkheden.

Naast onze ‘Specific‘ drone bedrijfscertificering werken wij ook met volledig gecertificeerde drone piloten. Ook onze drones zijn volledig gecertificeerd, gekeurd en hebben een officieel exploitatienummer. Wij vliegen onze heavy-lift drones met een gewicht t/m 25kg. 

Luchtruim ontheffing
Voor sommige delen van het luchtruim is voorafgaand aan de drone opnames goedkeuring van IL&T en de luchtverkeersleiding nodig. Bij Kiwi hebben we hier veel ervaring mee en krijgen vrijwel altijd de benodigde ontheffingen.
Drone opnames in Amsterdam en Rotterdam
Grote steden als Amsterdam , Rotterdam, Eindhoven en Maastricht bevinden zich in het luchtruim van nabij gelegen militaire of civiele luchthavens. Met Kiwi kunnen wij dmv een RT operator die in contact staat met de luchtverkeersleiding toestemming krijgen om drone opnames te maken.
NOTAM
Voor zogenaamde CTR gebieden (controlled traffic regions) binnen het Nederlandse luchtruim moet een NOTAM worden uitgezet als wij drone opnames willen maken. Een dergelijke 'Notice To Airmen' behoort tot onze pre-productiezaken en pakken wij graag op.
Previous
Next

WERKWIJZE DRONE opnames

ONDERWERP, Camera, locatie en productie

Als wij een drone opdracht binnenkrijgen bespreken we als eerste wat de exacte wensen van de drone opnames zijn. Soms is dit helemaal duidelijk maar veelal is het meer een gesprek waarin afwegingen gemaakt moeten worden en wij graag bij helpen. Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld wat voor camera gewenst is? Dit bepaald welke drone we het beste kunnen inzetten. Verder is het goed om te weten wat het onderwerp is dat we gaan filmen en wat is de rol van de drone opnames in de uiteindelijke video zijn? Ook de locatie is een belangrijke factor. Zowel voor de veiligheid op de grond als voor het type luchtruim waarin we de vlucht gaan uitvoeren. Bij grotere producties gaan we vaak eerst op Recce, om hier de gehele productie door te spreken en een drone veiligheidsanalyse op te stellen. 

Als alle het bovenstaande duidelijk is gaan wij afhankelijk van het luchtruim waarin we vliegen en het tijdstip van de productie eventuele ontheffingen aanvragen bij IL&T en zullen wij later de dronevlucht ook aanmelden bij LVNL. Meer specifieke informatie over het Nederlandse luchtruim en alle regels kan je lezen op de blog pagina Nederlandse drone regelgeving en CTR gebieden Nederland. Neem contact met ons op als je vragen hebt over het laten maken van drone opnames en je je jouw video-productie wilt doorspreken met ons.

Volg ons op Instagram: