Kiwi Aerial Shots

DRONE OPNAME SERVICE

PROFESSIONEEL DRONE TEAM VOOR DIVERSE PRODUCTIES

HIGH-END drone opnames

Professionele drone opnames met ARRI, RED & DJI Camera's

Ben je op zoek naar een ervaren en volledig gecertificeerd drone bedrijf? En wil je professionele drone opnames laten maken met de best mogelijke apparatuur?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leveren drone opnames voor alle soorten producties en werken met zowel de grotere drones voor ARRI Alexa en RED camera’s als met de DJI Inspire 2 drone met X7 of X5s camera. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan verder op deze pagina of neem direct contact met ons op!

Commercials

Wij vliegen RED en ARRI Alexa camera's op locaties over de hele wereld. Deze professionele drone opnames maken wij met onze Matrice600 en Kiwi X8 drone.

VIDEO CLIPS

We hebben al voor voor verschillende artiesten drone opnames mogen maken waaronder Armin van Buren, Bizzey en de videoclip van Willem met Houten pak.

FILMS & DOCU'S

Voor films & documentaires vliegen wij veelal een ARRI Alexa mini of één vd RED camera's
ARRI / RED services

TV SERIES

Wij hebben drone opnames gemaakt voor tv series op oa Netflix, Discovery Channel, de BBC en National Geographic

SPORT

Kiwi heeft jarenlange ervaring in het vastleggen van extreme sportevenementen

BEDRIJFSVIDEOS

Naast de drone opnames kunnen wij ook de reguliere opnames en montage uitvoeren.
Bedrijfsfilm met drone opnames

Livestream

Met onze drones kunnen we livestream luchtopnames maken voor jouw tv programma of online platform
Livestream services

drones en camera's

ARRI ALEXA | RED | DJI X7 | DJI X5s

Bij Kiwi Aerial Shots hebben we een werkplaats vol drones voor alle soorten filmproducties. De drones waarmee wij werken zijn volledig gekeurd en gecertificeerd. Voor de grotere producties en zwaardere payloads werken we met onze zelfontwikkelde Kiwi X8 octocopter of DJI Matrice600 drone. Hier kunnen we camera setups tot 10kg mee vliegen. Samen met onze Gremsy H16 gimbal kunnen we zo luchtopnames maken met de ARRI Alexa Mini of één van de RED camera’s.  Verder werken we met onze DJI Inspire 2 drone inclusief X7 of X5s camera. Voor meer technische informatie kun je terecht op onze drones en camera’s pagina.

Volledig gecertificeerd
Kiwi Aerial Shots is een ROC gecertificeerd luchtopname bedrijf en wij werken enkel met compleet gecertificeerde drones en de hoogst mogelijke opgeleide piloten met een RPA-L certificaat.
About Kiwi
Kiwi X8 Drone
Deze drone geeft ons de mogelijkheid om met bijna iedere camera setup drone opnames te maken. Onze X8 drone heeft dan ook een maximale 'take off weight' van maarliefst 25KG
Apparatuur
Inspire 2 met X5s of X7
De DJI Inspire 2 is een veel ingezette drone op afgelegen locaties. Samen met de X7 camera is dit een veelzijdige drone die enorm veel luchtopname mogelijkheden biedt.
Apparatuur
Camera setups en Payload
Onze gimbals zijn uitgerust met een D-tap aansluiting. Hier kan onder andere een lichtgewicht follow focus op worden aangesloten.
Apparatuur pagina
Internationaal inzetbaar
Kiwi Aerial Shots wordt overal ter wereld ingezet van Fiji tot de Alpen. Wij hebben de papieren, het netwerk en de kennis om ook in het buitenland onze drone shots te maken.
Neem contact op
Livestream drone opnames
Als onderdeel van een livestream productie of dat we een eigen livestream verzorgen met één of meerdere drones. Lees meer op onze livestream pagina.
Livestream Drone opnames
Professioneel Drone team
Bij kiwi werken wij enkel met gecertificeerde piloten en professionele camera operators. Wij hebben meerdere in-house drone teams en zijn daardoor altijd inzetbaar!
About Kiwi
9 jaar luchtopname ervaring
Bij Kiwi werken we inmiddels al 9 jaar met drones en weten wij as geen ander hoe we de beste drone shots kunnen maken.
About Kiwi
Offshore en maritiem
Het maken van drone opnames boven water is een vak apart die veel ervaring en expertise met zich meebrengt. Kiwi heeft inmiddels jaren ervaring in het filmen op offshore locaties en grootse jachten, extreme watersporten en de mooiste natuur van Nederland tot Fiji.
Maritieme drone opnames
Previous
Next

Drone opname portfolio

Uiteindelijk gaat het bij drone opnames niet om de drone maar om de beelden die gemaakt worden. In de afgelopen negen jaar hebben we bij Kiwi een groot portfolio opgebouwd met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Hieronder zijn enkele video’s te zien waarbij Kiwi Aerial Shots de luchtopnames heeft verzorgd. Voor meer referenties van onze drone opnames kun je terecht op onze portfolio pagina.

Video afspelen
drone portfolio
Video afspelen
Video afspelen

Gecertificeerd Drone bedrijf

ROC Gecertificeerde drones en RPA-L piloten

Kiwi Aerial shots is een volledig ROC gecertificeerd drone opname bedrijf. Dit is de hoogst mogelijke certificering van IL&T en dit houdt simpel gezegd in dat wij op locaties mogen vliegen waar de meeste andere drone opname bedrijven dat niet mogen. Denk aan stedelijk gebieden als Amsterdam, de havens van Rotterdam maar ook offshore het vliegen nabij gebouwen, wegen en acteurs behoort tot onze mogelijkheden. . 

Naast onze ROC bedrijfscertificering werken wij ook met volledig gecertificeerde piloten. Voor de drones tot 4kg zijn deze ROC-Light gecertificeerd en voor de grotere drones met een gewicht tot 25kg zijn dit piloten met een RPA-L certificaat. Ook onze drones zelf zijn volledig gekeurd en ROC gecertificeerd om zo altijd de veiligheid te kunnen waarborgen. 

Luchtruim ontheffing
Voor sommige delen van het luchtruim is voorafgaand aan de drone opnames goedkeuring van IL&T en de luchtverkeersleiding nodig. Bij Kiwi hebben we hier veel ervaring mee en krijgen vrijwel altijd de benodigde ontheffingen.
Amsterdam en Rotterdam
Grote steden als Amsterdam , Rotterdam, Eindhoven en Maastricht bevinden zich in het luchtruim van nabij gelegen militaire of civiele luchthavens. Met Kiwi kunnen wij dmv een RT operator die in contact staat met de luchtverkeersleiding toestemming krijgen om drone opnames te maken.
Drone ontheffingen
Doordat wij volledig gecertificeerd zijn kunnen wij ook speciale ontheffingen aanvragen. Dit is bijvoorbeeld nodig als er s'nachts gefilmd moet worden.
NOTAM
Voor zogenaamde CTR gebieden (controlled traffic regions) binnen het Nederlandse luchtruim moet een NOTAM worden uitgezet als wij drone opnames willen maken. Een dergelijke 'Notice To Airmen' behoort tot onze pre-productiezaken en pakken wij graag op.
Previous
Next
Volg ons op Instagram:
Sluit Menu