DRONE OPNAME SERVICE

PROFESSIONELE DRONE OPNAMES EN TEAMS

drone opnames

Professionele drone opnames met
ARRI, RED & DJI Camera's

Bij Kiwi leveren wij drone opnames voor alle soorten producties. Wij werken met de grotere heavy-lift drones voor een ARRI Alexa of RED camera setup en met de zeer breed inzetbare DJI Inspire 2 en DJI inspire 3 drone met Zenmuse X9, X7 of X5s camera. Onze drone teams hebben meer dan 11 jaar ervaring en ons drone bedrijf is volledig professioneel verzekerd en Europees gecertificeerd. Laat het ons weten als je vragen hebt over professionele drone opnames voor jouw video- of filmproductie en neem direct contact met ons op!

DJI INSPIRE 3

Wij vliegen de Inspire 3 met X9 camera voor 8K drone opnames.
CONTACT PAGINA

HEAVY-LIFT DRONES

Wij kunnen camera setups tot 12 KG vliegen voor bijvoorbeeld de ARRI Alexa Mini met Prime anamorphic lenzen
ARRI / RED PAGINA

FPV DRONES

Wij maken al jaren FPV opnames met verschillende piloten en drones. Wij vliegen GoPro, BMPC en de Zenmuse X7 op FPV drones
FPV pagina

drones en camera'S

ARRI ALEXA | RED | DJI X7 EN X5s

Bij Kiwi Aerial Shots hebben we een werkplaats vol drones voor alle soorten luchtopname producties. De drones waarmee wij werken zijn volledig gekeurd en gecertificeerd. Voor de grotere producties en zwaardere payloads werken we met onze zelfontwikkelde Condor quadcopter. Dit is een zelfde drone als De freefly Alta X maar dan custom gebouwd om aan onze cinematografische wensen te voldoen. Ook onze DJI Matrice600 PRO drone is een veelgebruikte drone voor camera bodies als een Lumix Panasonic, ARRI Alexa Mini en Sony. Met de grotere heavy-lift drones kunnen we camera setups tot 10kg vliegen. Samen met onze DJI Ronin 2 of  Gremsy H16 gimbal kunnen we zo luchtopnames maken met de ARRI Alexa Mini/ ARRI 35 of één van de RED camera’s. 

Verder werken we met de nieuwe DJI Inspire 3 drone met X9 camera en de DJI Inspire 2 met Zenmuse X7 of X5s. Voor meer technische informatie over onze drone opnames kun je terecht op onze drones en camera’s pagina of neem je direct contact met ons op!

Commercials

Wij vliegen onze RED en ARRI Alexa camera's over de hele wereld. Deze drone opnames maken wij met payloads tot wel 16KG.
ARRI ALEXA / RED services

VIDEO CLIPS

We hebben al voor voor verschillende artiesten drone opnames mogen maken waaronder Armin van Buren, Bizzey en de videoclip van Willem met Houten pak.
Drone portfolio

FILMS & DOCU'S

Voor films & documentaires vliegen wij veelal een ARRI Alexa mini of één vd RED camera's
ARRI / RED services

SPORT

Kiwi heeft veel ervaring in het vastleggen van sport en is zeer ervaren in watersporten als kite- en golfsurfen.
portfolio

TV SERIES

Wij hebben drone opnames gemaakt voor Reizen Waes, de Netflix serie DOPE, Discovery Channel BIG, de BBC, VPRO en National Geographic met Europe from above.

BEDRIJFSVIDEOS

Naast de drone opnames kunnen wij ook de reguliere opnames, montage en animaties uitvoeren.
Bedrijfsfilm met drone opnames

Livestream

Drones in broadcast modus. Wij kunnen livestream luchtopnames verzorgen voor jouw tv programma of online platform
Livestream services

portfolio DRONE OPNAMES

Uiteindelijk gaat het bij drone opnames niet om de drone en alle apparatuur maar om de beelden die gemaakt worden. In de afgelopen twaalf jaar hebben we bij Kiwi een mooi portfolio opgebouwd met een enorme diversiteit aan productiehuizen en opdrachtgevers. Hieronder zijn enkele video’s te zien waarbij Kiwi Aerial Shots de luchtopnames heeft verzorgd. Voor meer referenties van onze drone opnames kun je terecht op onze portfolio pagina.

Drone opnames portfolio
Video afspelen over Drone opnames portfolio
ARRI Alexa Portfolio opnames
Video afspelen over ARRI Alexa Portfolio opnames
Drone portfolio Europe from above
Video afspelen
Europees gecertificeerd
Kiwi Aerial Shots is een SPECIFIC gecertificeerd luchtopname bedrijf en wij werken enkel met compleet gecertificeerde drones en de hoogst mogelijke opgeleide drone piloten.
About Kiwi
Inspire 2 met Zenmuse X7
De DJI Inspire 2 is een zeer veelzijdige drone die eenvoudig inzetbaar is voor diverse producties. Samen met de Zenmuse X7 camera is dit een fantastische drone die enorm veel luchtopname mogelijkheden biedt.
Apparatuur
Camera setups en payload
Onze Ronin 2 en Gremsy H16 gimbal zijn uitgerust met een D-tap aansluiting. Zodoende kunnen we tot wek 3 lensmotoren aanbrengen.
Apparatuur pagina
Internationaal inzetbaar
Kiwi Aerial Shots wordt overal ter wereld ingezet van Fiji tot de Alpen. Wij hebben de papieren, het netwerk en de kennis om ook in het buitenland gecertificeerde drone shots te maken.
Neem contact op
Livestream drone opnames
Als onderdeel van een livestream productie of dat we een eigen livestream verzorgen met één of meerdere drones. Lees meer op onze livestream pagina.
Livestream Drone opnames
Professioneel Drone team
Bij kiwi werken wij enkel met Europees gecertificeerde piloten en ervaren camera operators. Wij hebben meerdere in-house drone teams en zijn daardoor vrijwel altijd inzetbaar!
About Kiwi
Kiwi Condor Drone
Deze zelfgebouwde drone geeft ons de mogelijkheid om met bijna iedere camera setup drone opnames te maken. Onze Condor heeft dan ook een maximale 'take off weight' van maarliefst 25KG en een top-mount voor een uniek perspectief.
Apparatuur
11 jaar luchtopname ervaring
Bij Kiwi werken we inmiddels al 11 jaar met drones en weten als geen ander hoe we de beste drone shots kunnen maken.
About Kiwi
Offshore en maritiem
Het maken van drone opnames boven water is een vak apart die veel ervaring en expertise met zich meebrengt. Kiwi heeft inmiddels jaren ervaring in het filmen op offshore locaties en grootse jachten, extreme watersporten en de mooiste natuur van Nederland tot Fiji.
Maritieme drone opnames
Previous slide
Next slide

Gecertificeerd Drone bedrijf

EUROPEES SPECIFIC Gecertificeerde drones en piloten

Kiwi Aerial shots is een volledig Europees gecertificeerd drone opname bedrijf. Deze professionele bedrijfs certificering van EASA en IL&T houdt simpel gezegd in dat wij op locaties mogen vliegen waar de meeste andere bedrijven geen drone opnames mogen maken. Denk aan steden als Amsterdam en Rotterdam met gecontroleerd luchtruim van de luchthavens (vliegen in CTR gebieden), Industriegebieden en havens als de Maasvlakte van Rotterdam maar ook offshore locaties en ’s nachts drone opnames uitvoeren of het vliegen nabij gebouwen, wegen en acteurs behoort tot onze mogelijkheden.

Naast onze ‘Specific‘ drone bedrijfscertificering werken wij enkel met volledig gecertificeerde drone piloten en drones en zijn wij uiteraard ook geheel verzekerd bij Flight-Deck. Een specialist in het verzekeren voor drone bedrijven en specifieke producties. Zelfs last-minute kunnen wij nog een camera setup extra bijverzekeren mocht de payload boven de ton in waarde uitkomen. 

Luchtruim ontheffing
Voor sommige delen van het luchtruim is voorafgaand aan de drone opnames goedkeuring van IL&T en de luchtverkeersleiding nodig. Bij Kiwi hebben we hier veel ervaring mee en krijgen vrijwel altijd de benodigde ontheffingen.
Drone opnames in Amsterdam en Rotterdam
Grote steden als Amsterdam , Rotterdam, Eindhoven en Maastricht bevinden zich in het luchtruim van nabij gelegen militaire of civiele luchthavens. Met Kiwi kunnen wij dmv een RT operator die in contact staat met de luchtverkeersleiding toestemming krijgen om drone opnames te maken.
NOTAM
Voor zogenaamde CTR gebieden (controlled traffic regions) binnen het Nederlandse luchtruim moet een NOTAM worden uitgezet als wij drone opnames willen maken. Een dergelijke 'Notice To Airmen' behoort tot onze pre-productiezaken en pakken wij graag op.
Previous slide
Next slide

WERKWIJZE DRONE opnames

ONDERWERP, Camera, locatie en productie

Als wij een drone opdracht binnenkrijgen bespreken we als eerste wat de exacte wensen van de drone opnames zijn. Wat is de exacte locatie, wat is het onderwerp en nog belangrijker, wat is het doel van het drone shot. Dit eerste gesprek is vooral ook belangrijk om afwegingen te maken wat betreft de vlucht-mogelijkheden en veiligheid op locatie, iets waar wij veel ervaring in hebben en graag bij meedenken. Voor een goede inschatting van de drone productie en het opstellen van een vluchtplan en risico-analyse is het belangrijk om te weten met welke camera setup we de opnames gaan maken? Dit bepaald namelijk welke drone we zullen inzetten. Afhankelijk van dit alles bepalen we of er een recce uitgevoerd moet worden (locatie bezoek) of dat we wel voldoende weten om de veiligheid risico’s in te schatten. 

Als al het bovenstaande duidelijk is gaan wij afhankelijk van de locatie en dus het type luchtruim waarin we vliegen een eventuele ontheffingen aanvragen bij IL&TDit is alleen nodig als we nabij een luchthaven of militaire basis drone opnames gaan maken. Wij moeten de vlucht dan aanmelden bij LVNL. Meer specifieke informatie over het Nederlandse luchtruim en alle regels kan je lezen op de blog pagina Nederlandse drone regelgeving en CTR gebieden Nederland. De meest eenvoudig manier om meer informatie te krijgen is om direct contact met ons op te nemen. We vertellen je dan direct wat we voor jou drone productie kunnen betekenen. 

Volg ons op Instagram: