360 GRADEN DRONE OPNAMES

360-GRADEN VR LUCHTOPNAMES IN 11K

360 graden drone opnames

360 VR luchtopnames voor foto- en videoproducties

Opzoek naar een specialist in 360 graden drone opnames? Bij Kiwi Aerial Shots beschikken we over de nieuwste VR camera’s waarmee we professionele 360-graden luchtopnames van onder onze gecertificeerde drones kunnen maken. Deze beelden kunnen voor diverse toepassingen ingezet worden en indien nodig kunnen wij de videoproductie van A tot Z opzetten en uitrollen.

360 graden drone opnames

Wij zetten onze grotere Matrice600 drone in voor de 360 graden luchtopnames. Op deze manier kunnen we de best VR drone opnames leveren.

360 montage en animatie

Ook de post-productie van 360-graden luchtopnames kunnen wij oppakken. Van het stitchen en stabiliseren t/m sky replacements, animaties en de complete montage.

360 VR camera's t/m 11K

Wij kunnen diverse 360-graden camera's onder onze drones hangen. De Insta360 Pro2 is echter de meest gebruikte VR camera voor onze luchtopnames.

360 VR Experience

De 360 luchtopnames die wij maken kunnen voor diverse platforms gebruikt worden. Denk aan sociale media, VR brillen tot grootse experiences in een attractiepark

CUSTOM 22K VR HELI RIG

Wij bouwen ook zelf custom camera rigs zoals deze die met drie RED MONSTRO's voor een 310-graden kijkhoek zorgt!

360 VR vanuit de Helikopter

Ook vanuit de helikopter kunnen wij 360-graden luchtopnames verzorgen. Deze manier van opnames geeft een uniek hoog perspectief over bijvoorbeeld steden, attractieparken en meer!

360-graden Drone technieken

CUSTOM BUILD CAMERA RIG VOOR HET BESTE RESULTAAT

Een 360 graden camera filmt met meerdere camera’s tegelijk de gehele omgeving. Door deze 360-graden camera’s onder onze drones te hangen is het mogelijk de gebruiker een virtual reality ervaring te bieden vanuit een vliegend perspectief. Voor het maken van 360 graden drone opnames is een speciale rigging nodig waarmee de camera onder de drone wordt bevestigd. Deze 360-rig hebben wij zelf ontwikkeld en zorgt voor voldoende afstand tussen de drone en de VR camera. Zodoende kan de drone dmv sky-replacement eenvoudiger uit het beeld gehaald worden. Het nadeel van de laag hangende camera is dat de drone niet kan landen en moet worden opgevangen. Hier hebben wij een systeem op gemaakt waarmee we de camera intrekken waarna de drone een reguliere landing kan maken. Wel zo veilig!

360-graden drone fotografie

360 graden fotografie voor online VR tour

Met weer een compleet andere techniek dan VR video opnames kunnen we ook hoge resolutie 360 graden drone foto’s maken. Deze kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden waaronder de 360 drone tour die hierboven te zien is van de TU Delft. Deze foto’s kunnen we maken met onze DJI Inspire 2 drone met een X5s of X7 camera maar dit kan ook doormiddel van een spiegelreflex camera onder één van onze grotere drones voor de hoogst mogelijke kwaliteit! Een prachtige manier om mensen over een stad, pretpark of ander gebied te laten rondkijken. 

360-graden VAN onder de helikopter

VR OPNAMES BOVEN SCHIPHOL OF HOOG BOVEN DE STAD

Naast de 360 graden drone opnames bieden we ook van onder de helikopter 360-graden luchtopnames aan. De helikopter biedt de mogelijkheid om hoger en sneller te vliegen dan onze drones en we kunnen op plekken in het luchtruim komen waar we ondanks al onze certificeringen met drones geen toestemming voor kunnen krijgen. Voorbeelden van zulke locaties zijn het centrum van Amsterdam, Rotterdam maar ook nabij vliegvelden zoals Schiphol. Het maken van 360-graden opnames van onder de helikopter is een unieke service die we met Kiwi exclusief  in Nederland kunnen aanbieden!

Video afspelen
Video afspelen

360 experience Pampus

Deze 360-graden opnames zijn vanuit de helikopter gemaakt om een luchtballonvaart na te bootsen. Deze experience kan je enkel op Pampus zelf bekijken.
Lees de online review

22K luchtopnames

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de post-productie van deze extreme VR luchtopnames. Zodra het kan zullen we de beelden delen.
360 VR drone portfolio
Video afspelen over 360 VR drone portfolio
Video afspelen over 360 drone portfolio

professionele 360 graden VR camera's

KEUZE UIT ALLE MOGELIJKE VR CAMERA'S

De camera’s die wij voor onze 360 VR luchtopnames gebruiken zijn de nieuwste professionele camera’s. Deze 360-graden camera’s hebben twee tot zes lenzen waarvan de individuele opnames worden samengevoegd (gestitched) met speciale software. Afhankelijk van de camera waarmee wordt gewerkt vind dit stichting proces plaats in de camera of zullen de beelden handmatig gestitched moeten worden.

Insta 360 pro 2 camera voor drone opnames

Insta 360 Pro 2

– 8K 360 graden opnames
– h264/h265/prores Codec/ 
– 1.5 kg
– FlowState stabilization
– Live monitoring

Insta 360 Titan camera voor drone opnames

Insta 360 TITAN

– 11K opnames
– h264 Codec
– 5.5 kg
– Livestream in 6K
– Interne gyro voor stabilisatie

GoPro fusion

GoPro Fusion

– 5.2K 360 opnames
– h264 Codec
– 200 g
– 60 min accutijd
– Interne gyro voor stabilisatie

360 RC-BUGGY OPNAMES

SNEL OF LANGZAME indoor 360 SHOTS

360 Buggy opnames
360 VR tour opnames met Buggy

Sommige locaties zijn simpelweg niet geschikt voor een drone om de 360 opnames te maken. Het is immers een grote drone waarmee we de 360 opnames maken dus dat is indoor niet altijd even handig. Zeker in het Rijksmuseum waar wij de 360 tour-beelden voor gemaakt hebben was het vliegen van een drone een absolute no-go! Hier kwam onze 360 RC-Buggy dus enorm goed van pas. Deze buggy is zo afgesteld dat we zowel heel snal (90kmpu) als extreem langzaam kunnen rijden. Zeker dit laatste is vaak nodig bij indoor 360 VR tours en hier is onze 360 RC-BUGGY dus uitermate geschikt voor. 

VR BRIL vs sociale media

360 content voor alle soorten toepassingen

De 360-graden beelden die wij maken kunnen zowel op een VR bril zoals de Oculus afgespeeld worden, maar ook gebruikt worden op sociale media kanalen of zelf gebruikt worden op enorme schermen in bijvoorbeeld een attractiepark. Bij de virtual reality bril kan de gebruiker daadwerkelijk om zich heen kijken en zich zo in een echte VR omgeving bevinden, een veelgebruikte toepassingen is op beurze en in ziekenhuizen voor afleiding en pijnbestrijding bij patiënten. Bij de toepassing op sociale media kan de kijker doormiddel van zijn muis (PC) of door te scrollen met de vinger (mobiel) de kijkrichting bepalen. De toepassingen zijn eindeloos en maken van de kijker een actieve gebruiker ipv een passieve observeerder.

Volg ons op Instagram: