DRONE OPNAMES IN ROTTERDAM

FILMS | COMMERCIALS | CORPORATE | TV SERIES
GECERTIFICEERD DRONEBEDRIJF MET 12 JAAR ERVARING

NEEM CONTACT OP VOOR DRONE OPNAMES IN ROTTERDAM!

Ben je opzoek zijn naar een volledig gecertificeerd drone bedrijf voor drone opnames in in Rotterdam? Wij van Kiwi Aerial Shots zijn wij in het bezit van alle benodigde papieren en certificering en zijn het drone bedrijf voor Rotterdam! Kiwi is een professioneel dronebedrijf en wij hebben al 12 jaar ervaring met drone opnames in deze mooie stad. Wij regelen deze drone opnames van A tot Z en onze gecertificeerde piloten en ervaren camera operators komen met professionele apparatuur. Van de DJI Inspire 3 tot FPV drones en van Heavy-lifers voor setups als de ARRI Alexa MINI tot 360VR drone opnames. Wij kunnen je alles vertellen over de regelgeving en onze mogelijkheden. Neem contact met ons op via onderstaande Contact pagina en we vertellen je graag alles over de mogelijkheden. 

Gecertificeerd Drone bedrijf Rotterdam

VOLLEDIG GECERTIFICEERDE DRONE SERVICE Rotterdam

PROFESSIONELE DRONE OPNAMES | VAN A TOT Z GEREGELD

Kiwi Aerial Shots is HET drone bedrijf voor luchtopnames in Rotterdam. Wij zijn volledig SPECIFIC gecertificeerd met een Europees goedgekeurd EASA handboek. Hiermee mogen wij drone opnames in Rotterdam maken met diverse drones en zowel overdag als s’nachts. Voor Drone opnames in de stad moeten wij onze dronevluchten 5 dagen van te voren aanmelden bij de luchthaven van Rotterdam en werken wij op locatie met een zogenoemde RT-operator. Dit is een extra gecertificeerde professional met een radio en 10 meter hoge zendmast die op de drone locatie aanwezig moet zijn en in direct contact staat met de verkeerstoren. Ook melden wij onze drone vluchten altijd aan bij de lokale politie zodat de handhavers in de stad en politie zelf op de hoogte zijn. Hiermee voorkomen we dat we tijdens de drone opnames gestoord worden en onze papieren moeten laten zien terwijl we ons willen focussen op het maken van de beste drone shots. Voor drone opnames op de Maasvlakte lichten wij ook nog enkele andere instanties in. Denk aan Port of Rotterdam, Het HCC (haven coordinatie centrum), de douane en de helipoort pistoolhaven. We kunnen je hier alles over vertellen maar in de basis regelen wij de gehele drone productie van A tot Z en hebben wij het liever over de drone opnames voor jouw film productie in Rotterdam.

Snachts drone opnames Rotterdam
Drone opnames laten maken Rotterdam

"DRONE OPNAMES VOOR SPEELFILMS, COMMERCIALS OF CORPORATE VIDEO"

Drone opnames laten maken Rotterdam

DRONES & CAMERA'S VOOR OPNAMES IN ROTTERDAM

DJI INSPIRE 3 DRONE

Ook in Rotterdam mogen wij met verschillende professionele drones vliegen en zoals altijd heeft ieder productie, verschillende camera wensen. Bij Kiwi hebben wij een werkplaats vol aan verschillende opties om in te zetten voor jouw drone opnames in Rotterdam. 

Een drone die veel ingezet wordt voor opnames in de stad is onze DJI Inspire 3 met X9 camera. Deze komt met een volledige lenzenset van 18, 24, 35 en 50 mm camera. Hiermee filmen we 8K fullframe tot 75 fps. Dit kan in CinemaDNG, ProressRAW of H264. Lees meer over onze drone opnames op onze drone service pagina.

HEAVY-LIFT DRONE

Voor de grotere drone producties in Rotterdam zetten wij veelal onze heavy-lift drone in. Deze Condor drone is anders dan de Alta-X meer gericht op de Europese markt waarin een maximaal gewicht van 25KG gehanteerd wordt. Onder de Condor drone hebben wij een Ronin 2 gimbal waarin wij diverse cinema camera bodies kunnen plaatsen waaronder onze eigen ARRI ALEXA MINI. Hiermee kunnen we de zwaardere prime lenzen vliegen en zo dezelfde camera setup gebruiken voor de luchtopnames in Rotterdam als de reguliere opnames op de grond. Lees hier meer over onze drone opnames met ARRI Alexa camera’s.

FPV DRONE OPNAMES

Bij Kiwi bieden wij ook FPV drone opnames aan. Zo vliegen wij de kleine FPV drones met Naked GoPro 12, de Black Magic of setups als de Freefly Ember of met een Zenmuse X7 gimbal setup. Naast de gespecialiseerde piloot die de drone opnames uitvoert moet er ook een spotter aanwezig zijn die de omgeving van de drone vlucht scant op mogelijke gevaren en de FPV drone piloot assisteert. Lees meer over onze FPV drone opnames op onze FPV drone pagina.

EXTRA DRONE APPARATUUR OP SET

Naast de drones en cameras die wij meebrengen is Kiwi een professioneel bedrijf die ook alle randzaken van de drone opnames levert. Zo komen wij altijd met een backup drone en backup camera om ten alle tijden de opnames uit te kunnen voeren. Wij brengen twee afkijk monitoren mee, één 21 inch monitor en een draadloze 7 inch monitor. Wij komen met 4 headsets voor communicatie tussen de teamleden en de opname leider en vervoeren al onze drone apparatuur op een addicam car om flexibel te blijven. Verder kunnen wij onze accu’s doorladen in onze Kiwi Aerial shots bus om zo de gehele dag non-stop drone opnames uit te voeren. 

"12 JAAR ERVARING MET DRONE OPNAMES IN Rotterdam!"

DRONE PORTFOLIO Rotterdam & MAASVLAKTE

DRONE LOCATIES RotterdAM

Als professioneel drone bedrijf hebben wij de afgelopen 12 jaar al vele film producties mogen uitvoeren in Rotterdam en de Rotterdamse haven. Zo hebben wij inmiddels ervaring op veel locaties in de stad en denken we ook graag mee over welke locaties het meest geschikt zijn voor drone opnames. Denk aan opnames op het nabij de Erasmusbrug, de Euromast, Rotterdam centraal station, de Kop van Zuid, AHOY, en natuurlijk De Maasvlakte, wij hebben er drone opnames gemaakt en weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Hieronder een kleine opsomming van Rotterdamse drone producties die wij hebben uitgevoerd met de locaties en enkele videos. Meer drone portfolio items van Kiwi kan je op ons portfolio pagina vinden.

  • RABOBANK Commercial – Erasmusbrug
  • European Para Championchips (EPC) – Euromast, Kop van Zuid
  • EPC NOS TV Livestream – Willem Alexander roeibaan
  • REDBULL Worldrecord Slackline – Nabij Zalmtoren en DE ROTTERDAM
  • SARENS bedrijfsvideo – Rotterdam Maasvlakte
  • STATE OF ART commercial – Erasmusbrug 
  • EVERGREEN Containerschip – Maasvlakte
  • EN MEER!
Video afspelen over ARRI Alexa Portfolio opnames

FORD MUSTANG Commercial - Drone opnames in Rotterdam en de Maasvlakte met onze Alexa MINI

Video afspelen over Drone portfolio CTR Rotterdam

State of Art commercial - Drone openames bij de Erasmusbrug in Rotterdam

Video afspelen over SARENS drone portfolio

SARENS - Drone opnames op de Rotterdamse Maasvlakte

EUROPEAN PARA CHAMPIONCHIPS - Live opnames voor de NOS en Documentaire drone shots Rotterdam

Video afspelen over Red Bull drone portfolio

RED BULL Slackline van Jaan Roose - Drone opnames bij de Erasmusbrug

Video afspelen over Gecertificeerde offshore luchtopnames

EVERGREEN - Helikopter en Drone opnames op zee en op de Maasvlakte Rotterdam

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW DRONE OPNAMES IN ROTTERDAM

Neem contact met ons op als je opzoek bent naar HET bedrijf voor drone opnames in Rotterdams. Wij hebben de papieren, de specialisten en apparatuur om van iedere video productie met drone opnames een succes te maken in deze mooie stad!