DRONE OPNAMES IN ROTTERDAM

DRONE SHOTS VAN DE STAD OF DE MAASVLAKTE
BEDRIJFSFILM TOT FILM PRODUCTIES

Ben je opzoek zijn naar een volledig gecertificeerd drone bedrijf voor drone opnames in in Rotterdam? Wij zijn Kiwi AerialShots, en wij maken al 13 jaar professionele drone opnames in deze mooie stad! Wij zijn in het bezit van alle benodigde papieren en regelen deze drone opnames van A tot Z. Onze gecertificeerde drone piloten en ervaren camera operators komen met professionele apparatuur. Van de DJI Inspire 3 tot FPV drones en van Heavy-lifers voor setups als de ARRI Alexa MINI tot een 360VR camera. Wij kunnen je alles vertellen over de regelgeving en de mogelijkheden van drone opnames in Rotterdam. Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier of via de Contact pagina en we horen graag wat je wensen zijn.

"13 JAAR ERVARING MET SPEELFILMS, COMMERCIALS EN BEDRIJFSFILMS"

Video afspelen over Drone opnames Rotterdam
Video afspelen over ARRI Alexa Portfolio opnames
Video afspelen over Drone portfolio CTR Rotterdam
Video afspelen over SARENS drone portfolio

NEEM CONTACT OP VOOR PROFESSIONELE DRONE OPNAMES

Je kan ons altijd mailen of bellen met al je vragen over de mogelijkheden van drone opnames in Rotterdam. Onze contactgegevens vind je in de footer van deze site of op onze contactpagina. Je kan ook eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier en we komen vandaag nog bij je terug!

"VOLLEDIG GECERTIFICEERD EN VERZEKERD"

Om drones in het luchtruim van Rotterdam te mogen vliegen heb je Europese certificering nodig die wij met Kiwi Aerial Shots in huis hebben. Dit is onze Europese SPECIFIC certificaat. Hiermee mogen wij drone opnames in Rotterdam maken met zowel kleine FPV- als de grote heavy-lift drones. De reden dat je speciale papieren nodig hebt is dat er meer risico is bij een drone vlucht in een drukke stad als Rotterdam plus dat het luchtruim van de stad binnen het gecontroleerde luchtruim van de luchthaven ‘Den hague Airport’ ligt. 

Hierdoor moeten wij drone opnames in de stad, 5 dagen van te voren aanmelden bij de luchthaven en moeten wij op locatie met een zogenoemde RT-operator werken. Dit is een extra gecertificeerde professional met een radio en 10 meter hoge zendmast die tijdens de shoot in direct contact staat met de verkeerstoren. Ook melden wij onze drone vluchten altijd aan bij de lokale politie. Hiermee voorkomen we dat we tijdens de drone opnames gestoord worden terwijl we ons willen focussen op het maken van de mooiste drone shots. 

Ook voor drone opnames op de Maasvlakte vliegen wij onder onze speciale certificering. De haven valt niet meer binnen het gebied van het vliegveld maar ook hiervoor moeten wij toestemming vragen aan ‘Port of Rotterdam’, Het HCC (haven coördinatie centrum), de douane en de helipoort op de Maasvlakte. We kunnen je hier alles over vertellen maar in de basis regelen wij alles van A tot Z en hebben wij het liever over de drone opnames zelf.

"ROTTERDAMSE DRONE OPNAMES VOOR JOUW VIDEO PRODUCTIE"

Drone opnames laten maken Rotterdam
Snachts drone opnames Rotterdam
Gecertificeerd Drone bedrijf Rotterdam

ONZE DRONES & CAMERA'S VOOR OPNAMES IN ROTTERDAM

DJI INSPIRE 3 / FPV OPNAMES / HEAVY-LIFT DRONES

Door onze certificering mogen wij in Rotterdam met diverse professionele drones vliegen. Welke drone we inzetten is afhankelijk van de productie. Ieder drone kan weer een andere camera vliegen en heeft zijn eigen vlieg eigenschappen. Een drone die veel ingezet wordt voor opnames in Rotterdam is onze DJI Inspire 3 met X9 camera. Deze Fullframe camera komt met een volledige lenzenset van 18 tot 50 mm. Hiermee filmen we in 8K tot 75 fps. Dit kan in CinemaDNG, ProressRAW of H264. Lees meer over onze drone opnames op onze drone service pagina.

Voor de grotere drone producties in Rotterdam zetten wij veelal onze heavy-lift drone in. Deze Condor drone is anders dan de Alta-X meer gericht op de Europese markt waarin een maximaal gewicht van 25KG gehanteerd wordt. Onder de Condor drone hebben wij een Ronin 2 gimbal waarin wij diverse cinema camera bodies kunnen plaatsen waaronder onze eigen ARRI ALEXA MINI. Hiermee kunnen we de zwaardere prime lenzen vliegen tot setups van 9KG. Lees hier meer over onze drone opnames met ARRI Alexa camera’s.

Voor de snelle actie in kleine ruimtes bieden wij diverse FPV drones aan. Zo vliegen wij de kleine FPV drones met Naked GoPro 12, de Black Magic of een setup als de Freefly Ember. Naast de gespecialiseerde piloot die de drone opnames uitvoert zal er ook een spotter bij deze FPV opnames in Rotterdam aanwezig zijn die de omgeving op externe risico’s scant. Lees meer over onze FPV drone opnames op onze FPV drone pagina.

"Wij WETEN DE BESTE DRONE LOCATIES IN ROTTERDAM OF OP DE MAASVLAKTE"

In de afgelopen 13 jaar hebben wij al vele film producties mogen uitvoeren in Rotterdam en de Maasvlakte. Zo hebben wij inmiddels ervaring op veel locaties in de stad en denken we ook graag mee over welke locaties het meest geschikt zijn voor jouw drone opnames. Denk aan opnames nabij de Erasmusbrug, de Euromast, Rotterdam centraal station, de Kop van Zuid, AHOY, en natuurlijk De Maasvlakte. Wij weten wat de beste plekken zijn om ons op te stellen en hoe we deze drone opnames  het beste kunnen aanpakken. Hieronder een kleine opsomming van Rotterdamse drone producties die wij hebben uitgevoerd. Meer drone portfolio kan je op ons portfolio pagina vinden.

  • RABOBANK Commercial – Erasmusbrug
  • European Para Championchips (EPC) – Euromast, Kop van Zuid en AHOY
  • EPC NOS TV Livestream – Willem Alexander roeibaan
  • REDBULL Worldrecord Slackline – Nabij Zalmtoren en DE ROTTERDAM
  • SARENS bedrijfsvideo – Rotterdam Maasvlakte
  • STATE OF ART commercial – Erasmusbrug 
  • EVERGREEN Containerschip – Maasvlakte
  • OMROEP MAX ‘We zijn er bijna’ – Centrum locaties
  • ACHMEA commercial –  Willemsbrug & Tropicana
  • Meer referenties op onze Portfolio pagina!

DRONE OPNAMES OP DE MAASVLAKTE, geen probleem!

Ook voor drone opnames op de Maasvlakte heb je professionele bedrijfscertificering nodig. Bij Kiwi hebben we deze papieren en zo filmen wij al 13 jaar onze drone shots voor bedrijfsfilms en commercials in de haven van Rotterdam. Voor drone opnames in de haven moeten wij 5 dagen van te voren een vluchtplan inleveren met exacte datum, locatie en tijden van onze shoot. Dit vluchtplan leveren wij aan bij de Port of Rotterdam, de Douane, Het haven coördinatiecentrum en bij de helipoort die op de Maasvlakte ligt. Na goedkeuring kunnen wij onze drone opnames legaal en veilig uitvoeren. 

Video afspelen over Gecertificeerde offshore luchtopnames

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW DRONE OPNAMES IN ROTTERDAM

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op over jouw drone opnames in Rotterdam of de Maasvlakte. Je kan ons altijd bellen en om al je vragen te stellen. Wij denken graag mee in de mogelijkheden om jouw drone opnames veilig, legaal en op de beste manier mogelijk uit te voeren in deze mooie stad. 

Contactformulier