DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM

JOUW BEDRIJFSFILM, COMMERCIAL- OF FILM PRODUCTIE MET PROFESSIONELE DRONE SHOTS VAN AMSTERDAM

VOOR BEDRIJFSFILMS, COMMERCIALS- OF FILM PRODUCTIES

Drone opnames in Amsterdam mogen enkel door gecertificeerde drone bedrijven worden uitgevoerd. De drone vluchten moet namelijk 24u van te voren worden aangemeld bij Schiphol en moet door een gecertificeerde piloot gevlogen worden. Kiwi Aerial Shots is een gecertificeerd drone bedrijf uit Amsterdam en kan jouw drone opnames in deze mooie stad van A tot Z verzorgen. Van bedrijfsfilm tot commercial en van festival tot speelfilm. Wij vliegen kleine FPV drones, de DJI Inspire 3 en grote heavy-lift drones voor de zwaardere cinema setups. Wij zijn Europees gecertificeerd en mogen tot aan de startbaan van Schiphol opstijgen. Op deze pagina lees je alles over ons drone bedrijf in Amsterdam. Welke regelgeving erbij komt kijken, hoe we communiceren met Schiphol, over de drones die we vliegen en ons portfolio uit onze hoofdstad. Je kan ook direct contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan de pagina, onze Kiwi mail, mobiele nummer of kom eens langs op ons Kiwi kantoor & werkplaats in Amsterdam noord!

"PROFESSIONELE DRONE OPNAMES VOOR JOUW BEDRIJFSFILM, SPEELFILM OF COMmeRCIAL"

Video afspelen over FPV drone opnames Amsterdam
Video afspelen over Dura Vermeer drone opnames Amsterdam

"KIWI: EEN VOLLEDIG GECERTIFICEERD DRONE BeDRIJF UIT AMSTERDAM"

Drone opnames in Amsterdam mag je niet zomaar maken. Amsterdam is een drukke stad met veel mensen waarin veiligheid en privacy een belangrijke rol spelen wanneer je gaat filmen met een drone. Ook bevind Amsterdam zich in het gecontroleerde luchtruim van Schiphol Airport. Dit betekend dat alleen speciaal gecertificeerde bedrijven hier mogen vliegen. Bij Kiwi hebben we deze papieren en mogen wij onze drones legaal vliegen in Amsterdam. Hiervoor moeten wij onze drone vluchten wel aanmelden, zo’n 4 dagen van te voren en wachten op goedkeuring van de luchtverkeersleiding. Op de drone dag zelf, brengen wij naast het drone team zelf ook een RT-operator mee. Dit is iemand die doormiddel van een radio en 10 meter hoge zendmast in direct contact staat met de verkeerstoren van Schiphol. 

Ook melden wij onze drone vluchten altijd aan bij de lokale politie zodat handhaving en politie op de hoogte zijn. Hiermee voorkomen we dat we tijdens de opnames gestoord worden met vragen en dus niet met het maken van de drone shots bezig kunnen zijn. We kunnen je hier alles over de regelgeving vertellen en sturen je desgewenst onze certificaten toe maar in de basis regelen wij alles en hebben wij het liever over de drone opnames in Amsterdam zelf.

NEEM CONTACT OP VOOR DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM

Je kan ons altijd mailen of bellen met al je vragen over de mogelijkheden van drone opnames in Amsterdam. Onze contactgegevens vind je in de footer van deze site of op onze contactpagina. Je kan ook eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier en we komen vandaag nog bij je terug!

Video afspelen over Cartier drone opnames Amsterdam
Video afspelen over Volkswagen commercial drone team

"13 JAAR ERVARING MET DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM!"

Amsterdam Drone opnames laten maken
Amsterdam centrum drone opnames

VAN FPV DRONES TOT DE HEAVY-LIFTERS

DJI INSPIRE 3 / FPV DRONE OPNAMES / HEAVY-LIFT DRONES

Afhankelijk van jouw video productie bekijken wij welke camera we in zetten en dus ook welke drone we daarvoor willen vliegen. Bij Kiwi hebben wij een werkplaats vol aan verschillende opties om in te zetten voor jouw drone opnames in Amsterdam. Een drone die veel ingezet wordt voor opnames in de stad is onze DJI Inspire 3 met Zenmuse X9 camera. Deze komt met een volledige lenzenset van 18, 24, 35 en 50 mm. Hiermee filmen we 8K fullframe tot 75 fps. Dit kan in CinemaDNG, ProressRAW of H264. Meer info over onze Inspire 3 lees je op de Drone opname pagina

Ook maken wij steeds vaker FPV drone opnames in Amsterdam. Zo vliegen wij de kleine FPV drones met Naked GoPro 12, de Black Magic of grotere cinema setups als de Freefly Ember. Deze kleine FPV drones zijn perfect om in te zetten wanneer we onder bruggen door moeten of bij een pand van buiten naar binnen moeten vliegen. Iets wat vaak nodig is bij een indoor drone tour. Op onze FPV pagina lees je meer over de specifieke inzet van onze FPV drones

Voor de grotere drone producties in Amsterdam zetten wij veelal onze heavy-lift drone in. Deze Condor drone is anders dan de Alta-X meer gericht op de Europese markt waarin een maximaal gewicht van 25KG gehanteerd wordt. Onder de Condor drone hebben wij een Ronin 2 gimbal waarin wij diverse cinema camera bodies kunnen plaatsen waaronder onze eigen ARRI ALEXA MINI. Hiermee kunnen we de zwaardere prime lenzen vliegen en zo dezelfde camera setup gebruiken voor de luchtopnames in Amsterdam als de reguliere opnames op de grond. Lees hier meer over onze drone opnames met ARRI Alexa camera’s.

"WIJ WETEN DE BESTE DRONE LOCATIES IN AMSTERDAM"

Als Amsterdams drone bedrijf hebben wij de afgelopen 13 jaar vele drone producties mogen uitvoeren in Amsterdam. Zo hebben wij inmiddels ervaring op veel locaties in de stad en denken we dus ook graag mee over welke locaties het meest geschikt zijn voor drone opnames in onze hoofdstad. Denk aan drone opnames op het Museumplein, de Dam, Centraals station, De Amsterdamse Zuid As of het Olympisch stadion. Wij hebben er drone opnames gemaakt en weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Hieronder een kleine opsomming van Amsterdamse drone producties die wij hebben uitgevoerd met de locaties en enkele videos. Meer drone portfolio items van Kiwi kan je op ons portfolio pagina vinden.

DRONE PRODUCTIES DIE WIJ HEBBEN UITGEVOERD IN AMSTERDAM

 • NETFLIX film iHOSTAGE, Producer Horizon FILM – Leidse Plein
 • NPO START serie De Taxi oorlog (2024) Producer SIGNAL Stream – Diverse locaties
 • NETFLIX serie Zuid Korea – Amsterdamse wallen
 • BUDWEISER commercial – DE DAM Amsterdam
 • PLAYSTATION 5 release – ADAM Toren 
 • MX3D – NDSM terrein
 • Volkswagen commercial – Zuid-As en Java Eiland
 • Rabobank commercial – Dak van de RAI
 • Mitsubishi commercial – Parkeergarage RAI Amsterdam
 • VIKING CRUISE – Amsterdam Cruise terminal
 • Dura Vermeer – Amsterdam Arena
 • EUFA – Amsterdam Arena
 • OHRA commercial – Zaandam
 • CUPRA Commercial – Amsterdam Arena
 • ADIDAS – Bijlmer Arena
 • Check onze DRONE PORTFOLIO pagina voor meer referenties

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM

neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op over jouw drone opnames in Amsterdam. je kan ons altijd vrijblijvend bellen en om al je vragen te stellen. Wij denken super graag mee in de mogelijkheden om jouw drone opnames veilig, legaal en op de beste manier mogelijk uit te voeren. We spreken elkaar snel!

ContactformulieR