DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM

COMMERCIALS | FILMS | CORPORATE | TV SERIES
GECERTIFICEERD DRONEBEDRIJF UIT AMSTERDAM

NEEM CONTACT OP VOOR DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM!

Ben je opzoek zijn naar een volledig gecertificeerd drone bedrijf dat drone opnames in Amsterdam mag maken? Wij van Kiwi Aerial Shots zijn wij in het bezit van alle benodigde papieren en certificering. Kiwi is een Amsterdams drone bedrijf en wij hebben al 12 jaar ervaring met drone opnames in deze stad. Onze gecertificeerde piloten en ervaren camera operators komen met professionele apparatuur en hebben 12 jaar set ervaring. Van de DJI Inspire 3 tot FPV drone opnames en van Heavy-lift drones voor een ARRI Alexa tot 360VR. Wij kunnen je alles vertellen over de regelgeving en onze mogelijkheden. Neem contact met ons op via onderstaande Contact pagina voor wat eerste informatie. 

Amsterdams Drone bedrijf
Amsterdam centrum drone opnames

KIWI: VOLLEDIG GECERTIFICEERD DRONE BeDRIJF AMSTERDAM

PROFESSIONELE DRONE OPNAMES | VAN A TOT Z GEREGELD

Kiwi Aerial Shots is een Amsterdams drone bedrijf en kan drone opnames in Amsterdam van A tot Z verzorgen. Wij zijn een volledig SPECIFIC gecertificeerd drone bedrijf met een door IL&T goedgekeurd EASA handboek. Hiermee mogen wij drone opnames in Amsterdam maken, uiteraard binnen de gestelde regels. Zo moeten wij de drone vluchten 5 dagen van te voren aanmelden bij luchthaven Schiphol en werken wij op locatie met een zogenoemde RT-operator. Dit is een extra gecertificeerde persoon met een radio en 10meter hoge zendmast die op de drone locatie aanwezig moet zijn en in direct contact staat met de luchtverkeersleiding. Ook melden wij onze drone vluchten altijd aan bij de lokale politie zodat handhaving en politie op de hoogte zijn. Hiermee voorkomen we dat we tijdens de opnames gestoord worden met vragen en dus niet met het maken van de drone shots bezig kunnen zijn. We kunnen je hier alles over de regelgeving vertellen en sturen je desgewenst onze certificaten toe maar in de basis regelen wij alles en hebben wij het liever over de drone opnames in Amsterdam zelf.

Amsterdam Drone opnames laten maken

"12 JAAR ERVARING MET DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM!"

Drone opnames Amsterdam

DRONES & CAMERA'S

DJI INSPIRE 3 DRONE

Ook in Amsterdam mogen wij met verschillende professionele drones vliegen en zoals altijd heeft ieder productie, verschillende camera wensen. Bij Kiwi hebben wij een werkplaats vol aan verschillende opties om in te zetten voor jouw drone opnames in Amsterdam. 

Een drone die veel ingezet wordt voor opnames in de stad is onze DJI Inspire 3 met X9 camera. Deze komt met een volledige lenzenset van 18, 24, 35 en 50 mm camera. Hiermee filmen we 8K fullframe tot 75 fps. Dit kan in CinemaDNG, ProressRAW of H264. Lees meer over onze drone opnames op onze drone service pagina.

HEAVY-LIFT DRONE

Voor de grotere drone producties in Amsterdam zetten wij veelal onze heavy-lift drone in. Deze Condor drone is anders dan de Alta-X meer gericht op de Europese markt waarin een maximaal gewicht van 25KG gehanteerd wordt. Onder de Condor drone hebben wij een Ronin 2 gimbal waarin wij diverse cinema camera bodies kunnen plaatsen waaronder onze eigen ARRI ALEXA MINI. Hiermee kunnen we de zwaardere prime lenzen vliegen en zo dezelfde camera setup gebruiken voor de luchtopnames in Amsterdam als de reguliere opnames op de grond. Lees hier meer over onze drone opnames met ARRI Alexa camera’s.

FPV DRONE OPNAMES

Bij Kiwi bieden wij ook FPV drone opnames aan in Amsterdam. Zo vliegen wij de kleine FPV drones met Naked GoPro 12, de Black Magic of setups als de Freefly Ember of met een Zenmuse X7 gimbal setup. Naast de piloot die de drone opnames uitvoert moet er ook een spotter aanwezig zijn die de omgeving van de drone vlucht scant op mogelijke gevaren en de FPV drone piloot assisteert. Lees meer over onze FPV drone opnames op onze FPV drone pagina

EXTRA DRONE APPARATUUR OP SET

Naast de drones en cameras die wij meebrengen is Kiwi een professioneel bedrijf die ook alle randzaken van de drone opnames levert. Zo komen wij altijd met een backup drone en backup camera om ten alle tijden de opnames uit te kunnen voeren. Wij brengen twee afkijk monitoren mee, één 21 inch monitor en een draadloze 7 inch monitor. . Wij komen met 4 headsets voor communicatie tussen de teamleden en de opname leider en vervoeren al onze drone apparatuur op een addicam car om flexibel te blijven. Verder kunnen wij onze accu’s doorladen in onze Kiwi Aerial shots bus om zo de gehele dag non-stop drone opnames uit te voeren. 

"DRONE OPNAMES VOOR SPEELFILMS, COMMERCIALS OF CORPORATE VIDEO"

DRONE PORTFOLIO AMSTERDAM

DRONE LOCATIES AMSTERDAM

Als Amsterdams drone bedrijf hebben wij de afgelopen 12 jaar al vele film producties mogen uitvoeren in Amsterdam. Zo hebben wij inmiddels ervaring op veel locaties in Amsterdam en denken we ook graag mee over welke locaties het meest geschikt zijn voor drone opnames in onze hoofdstad. Denk aan drone opnames op het Museumplein, de Dam, Centraals station, De Amsterdamse Zuid As of het Olympisch stadion, wij hebben er drone opnames gemaakt en weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Hieronder een kleine opsomming van Amsterdamse drone producties die wij hebben uitgevord met de locaties en enkele videos. Meer drone portfolio items van Kiwi kan je op ons portfolio pagina vinden.

 • NETFLIX serie Zuid Korea – Amsterdamse wallen
 • BUDWEISER commercial – DE DAM Amsterdam
 • PLAYSTATION 5 release – ADAM Toren 
 • MX3D – NDSM terrein
 • Volkswagen commercial – Zuid-As en Java Eiland
 • Rabobank commercial – Dak van de RAI
 • Mitsubishi commercial – Parkeergarage RAI Amsterdam
 • VIKING CRUISE – Amsterdam Cruise terminal
 • Dura Vermeer – Amsterdam Arena
 • EUFA – Amsterdam Arena
 • OHRA commercial – Zaandam
 • CUPRA Commercial – Amsterdam Arena
 • ADIDAS – Bijlmer Arena
 • EN MEER!
Video afspelen over FPV drone team

FPV drone opnames voor Mitsubishi op het dak van de RAI in Amsterdam

Video afspelen over Dura Vermeer drone portfolio

DJI Inspire 2 Drone opnames in Amsterdam voor Dura Vermeer

Video afspelen over Drone nachtopnames portfolio

s'Nachts drone opnames in Amsterdam voor Playstation 5 release bij de ADAM toren

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW DRONE OPNAMES IN AMSTERDAM

Neem contact met ons op als je opzoek bent naar een professioneel Amsterdams drone bedrijf dat drone opnames in deze hoofdstad van A tot Z uit kan voeren. Wij hebben de papieren, de specialisten en apparatuur om van iedere video productie met drone opnames in Amsterdam een succes te maken!