BEDRIJFSFILM MET DRONE
OPNAMES LATEN MAKEN?

BEDRIJFSFILM mET DRONE OPNAMES

DRONE OPNAMES - VASTE CAMERA - 360 VR - FPV DRONE - ANIMATIES

Kiwi Aerials Shots is gespecialiseerd in het maken en bedenken van een bedrijfsfilm met drone opnames. Je kan ons inzetten om enkel de losse drone opnames te maken of om een complete film producties op te leveren. Van conceptontwikkeling tot post-productie wij hebben de mensen en ervaring om een succesvolle bedrijfsfilm te realiseren die precies laat zien wat jij wilt vertellen. Het maken van complete bedrijfsfilm vergt een gestructureerde aanpak. Dit is iets wat wij altijd leveren met grote tevredenheid van onze huidige klanten. Je kan ons altijd bellen voor een gesprek om mee te sparren over de mogelijkheden en een eerste indicatie van de kosten te geven. Neem hiervoor contact op via de contact pagina of bel ons direct voor jouw bedrijfsfilm met drone opnames.

DJI INSPIRE

Wij vliegen de Inspire 2 met X5s of X7 camera en de DJI Inspire 3 met X9 voor 8K drone opnames
Inspire opnames

HEAVY-LIFT DRONES

Wij kunnen camera setups tot 12 KG vliegen voor bijvoorbeeld de ARRI Alexa Mini met Prime anamorphic lenzen
ARRI / RED PAGINA

FPV DRONES

Wij maken al jaren FPV opnames met verschillende piloten en drones. Wij vliegen GoPro, BMPC en de Zenmuse X7 op FPV drones
FPV pagina
concept bedrijfsfilm

CONCEPT

Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf? Willen we een product of dienst in beeld brengen?  Wij denken graag mee hoe we met de juiste doelstelling voor ogen de bedrijfsfilm het beste kunnen opzetten. 

drone bedrijfsfilm opnames

DRONES

‘Close range aerial filming’ creëert adembenemende beelden die met een normale camera of zelfs helikopter onmogelijk zijn. Wij brengen het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren. 

drone bedrijfsfilm productie

VIDEO

Naast drone opnames filmen wij ook met reguliere camera’s. Wij filmen met camera’s die de hoogste kwaliteit garanderen, zoals de RED Raven die fantastische 4K slow-motion kan schieten. met cinema lenzen en Gremsy stabilizer.

drone bedrijfsfilm audio opnames

AUDIO

Een interview met een werkgever die meer vertelt over de visie en missie kan veel toevoegen aan een bedrijfsfilm. Wij kunnen professionele audio opnames verzorgen. Van omgevingsgeluiden tot voice-overs en interviews.

Drone bedrijfsfilm script

PRODUCTIE

Is de wens een volledig afgeleverde bedrijfsfilm van begin tot eind? Kiwi kan van concept uitwerking tot de volledige video montage doen. Inclusief gelicenseerde achtergrondmuziek en animaties als dat nodig is.

FPV drone portfolio
Video afspelen

Kiwi Aerial Shots heeft de gehele productie opgepakt voor deze FPV drone bedrijfsvideo.

BEDRIJFSFILM portfolio

De afgelopen jaren heeft Kiwi Aerial Shots aan veel mooie bedrijfsfilms met drone opnames mogen meewerken. Hierin zijn wij soms onderdeel van een grotere productie die ons inhuren of wij pakken zelf de complete productie van de bedrijfsfilms op. Van videos voor lokale gemeentes tot corporate commercials. Onderstaand is een selectie van onze bedrijfsfilms te bekijken. Wil je meer van ons werk zien, neem dan een kijkje op de portfolio pagina

SARENS drone portfolio
Video afspelen
portfolio
Video afspelen
bedrijfsfilm drone portfolio
Video afspelen
Video afspelen
Bedrijfsfilm met drone
Video afspelen
Bedrijfsfilm met drone portfolio Holland Malt
Video afspelen over Bedrijfsfilm met drone portfolio Holland Malt
Drone portfolio city marketing
Video afspelen over Drone portfolio city marketing

Waarom Kiwi Aerial Shots?

DRONE PRODUCTIES VOOR IEDER BUDGET

De video producties die wij opzetten kunnen zo groot of klein worden als past bij de doelstelling die u voor ogen heeft. Wij kunnen enkel losse drone shots aanleveren tot en met een complete bedrijfsvideo produceren van het script tot de eindmontage. Neem contact met ons op om te vertellen wat u zoekt en wat het uiteindelijke doel is van de beelden. We komen graag langs om mee te denken over de mogelijkheden en de opzet van de bedrijfsfilm.

Van reguliere drone opnames tot helikopter opnames in het buitenland. Als er een camera de lucht in moet, dan pakken wij het op. Samen kunnen we bekijken welke opties interessant zijn om uw bedrijfsvideo te realiseren. 

HELICOPTER OPNAMES

Nast de drone opnames kunnen wij ook eventuele helikopter opnames verzorgen voor uw bedrijfsfilm
Helikopter services

FPV DRONE OPNAMES

FOV drone opnames kunnen soms uitermate geschikt zijn voor bedrijfsvideo opnames. Lees meer hierover op onze FPV service pagina.
FPV DRONE SERVICE

360 VR LUCHTOPNAMES

Bij Kiwi verzorgen we ook 360 graden VR opnames voor bedrijfsfilms. Lees meer over onze 360-graden VR mogelijkheden op de 360 luchtopname pagina
360 VR PAGINA

CONTACT

Neem contact met ons op om eens te horen wat we voor uw bedrijfsfilm kunnen betekenen. We komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en om alle productiemogelijkheden door te nemen. Wij maken bedrijfsvideo’s voor diverse budgetten en zetten net zo lief een eendaagse productie op met een klein team als een grote productie voor meerdere dagen. 

"EEN INTERVIEW OF VOICE-OVER KAN VEEL EXTRA INFORMATIE AAN EEN BEDRIJFSFILM TOEVOEGEN"

Contactformulier

Laat via onderstaand contactformulier van je horen en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Als we meer informatie nodig hebben zullen we direct contact opnemen en afhankelijk van de grote van het project kunnen we wellicht ook een afspraak inplannen om op verdere details in te gaan.

Volg ons op Instagram: