BEDRIJFSFILM MET DRONE
OPNAMES LATEN MAKEN?

BEDRIJFSFILM mET DRONE OPNAMES

DRONE OPNAMES - VASTE CAMERA - 360 VR - FPV DRONE - ANIMATIES

Kiwi Aerials Shots is gespecialiseerd in bedrijfsfilms met drone opnames. Wij kunnen complete films leveren, van conceptontwikkeling tot post-productie. Het maken van complete bedrijfsfilm vergt een gestructureerde aanpak. Dit is iets wat wij altijd leveren met grote tevredenheid van onze huidige klanten.

CONCEPT

Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf? Willen we een product of dienst in beeld brengen?  Wij denken graag mee hoe we met de juiste doelstelling voor ogen de bedrijfsfilm het beste kunnen opzetten. 

DRONES

‘Close range aerial filming’ creëert adembenemende beelden die met een normale camera of zelfs helikopter onmogelijk zijn. Wij brengen het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren. 

VIDEO

Naast drone opnames filmen wij ook met reguliere camera’s. Wij filmen met camera’s die de hoogste kwaliteit garanderen, zoals de RED Raven die fantastische 4K slow-motion kan schieten. met cinema lenzen en Gremsy stabilizer.

AUDIO

Een interview met een werkgever die meer vertelt over de visie en missie kan veel toevoegen aan een bedrijfsfilm. Wij kunnen professionele audio opnames verzorgen. Van omgevingsgeluiden tot voice-overs en interviews.

PRODUCTIE

Is de wens een volledig afgeleverde bedrijfsfilm van begin tot eind? Kiwi kan van concept uitwerking tot de volledige video montage doen. Inclusief gelicenseerde achtergrondmuziek en animaties als dat nodig is.

Video afspelen

Kiwi Aerial Shots heeft de gehele productie opgepakt voor deze FPV drone bedrijfsvideo.

Corporate portfolio

De afgelopen jaren heeft Kiwi Aerial Shots veel verschillende bedrijfsfilms mogen maken voor diverse organisaties en branches. Van videos voor lokale gemeentes tot corporate commercials. Onderstaand is een selectie van onze bedrijfsfilms te bekijken. Wil je meer van ons werk zien, neem dan een kijkje op de porfolio pagina

SARENS drone portfolio
Video afspelen
portfolio
Video afspelen
MDB layover
Video afspelen
Video afspelen
Bedrijfsfilm pallet factory
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Ook indoor kunnen we drone opnames maken

Waarom Kiwi Aerial Shots?

PRODUCTIES VOOR IEDER BUDGET

De video producties die wij opzetten kunnen zo groot of klein worden als past bij de doelstelling die u voor ogen heeft. Wij kunnen enkel losse drone shots aanleveren tot en met een complete bedrijfsvideo produceren van het script tot de eindmontage. Neem contact met ons op om te vertellen wat u zoekt en wat het uiteindelijke doel is van de beelden. We komen graag langs om mee te denken over de mogelijkheden en de opzet van de bedrijfsfilm.

Van reguliere drone opnames tot helikopter opnames in het buitenland. Als er een camera de lucht in moet, dan pakken wij het op. Samen kunnen we bekijken welke opties interessant zijn om uw bedrijfsvideo te realiseren. 

HELICOPTER OPNAMES

Nast de drone opnames kunnen wij ook eventuele helikopter opnames verzorgen voor uw bedrijfsfilm
Helikopter services

FPV DRONE OPNAMES

FOV drone opnames kunnen soms uitermate geschikt zijn voor bedrijfsvideo opnames. Lees meer hierover op onze FPV service pagina.
FPV DRONE SERVICE

360 VR LUCHTOPNAMES

Bij Kiwi verzorgen we ook 360 graden VR opnames voor bedrijfsfilms. Lees meer over onze 360-graden VR mogelijkheden op de 360 luchtopname pagina
360 VR PAGINA

CONTACT

Neem contact met ons op om eens te horen wat we voor uw bedrijfsfilm kunnen betekenen. We komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en om alle productiemogelijkheden door te nemen. Wij maken bedrijfsvideo’s voor diverse budgetten en zetten net zo lief een eendaagse productie op met een klein team als een grote productie voor meerdere dagen. 

"EEN INTERVIEW OF VOICE-OVER KAN VEEL EXTRA INFORMATIE AAN EEN BEDRIJFSFILM TOEVOEGEN"

Contactformulier

Laat via onderstaand contactformulier van je horen en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Als we meer informatie nodig hebben zullen we direct contact opnemen en afhankelijk van de grote van het project kunnen we wellicht ook een afspraak inplannen om op verdere details in te gaan.

Volg ons op Instagram: