Kiwi Aerial Shots

BEDRIJFSFILM MET DRONE OPNAMES

SPECTACULAIRE DRONE BEELDEN DIE JOUW VERHAAL VERTELLEN

PROFESSIONEEL DRONE TEAM
7 JAAR ERVARING, GECERTIFICEERD EN WERELDWIJD INGEZET
STERKE BEELDEN DIE JOUW VERHAAL VERTELLEN
De kracht en het unieke karakter van jouw bedrijf in beeld.
SNEL EEN FANTASTISCHE BEDRIJFSFILM?
Wij kunnen zeer snel schakelen dus neem direct contact op!
DRONE VIDEO TOT 6K FORMAAT
H264 \ H265 | PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC
PROFESSIONELE CAMERA'S EN LENZEN
X5S, RED RAVEN & X5 CAMERA'S | LENZEN TOT 120MM BRANDPUNT AFSTAND

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

DRONE OPNAMES - VASTE CAMERA - 360 VR - HELIKOPTER SHOTS

Bij Kiwi Aerials Shots zetten we complete video producties op en zijn we gespecialiseerd in bedrijfsfilms met drone opnames. Wij hebben inmiddels zeven jaar ervaring met deze producties en kunnen deze vanaf het begin af aan opzetten met een geweldige bedrijfsfilm als resultaat. De producties kunnen zo groot of klein worden als u wilt die past bij de doelstelling die u voor ogen heeft. Wij kunnen enkel losse drone shots verzorgen t/m een complete bedrijfsvideo produceren. Neem contact met ons op om te vertellen wat u zoekt en wat het uiteindelijke doel is van de beelden. We komen graag eens langs om mee te denken over de mogelijkheden en de opzet van de bedrijfsfilm.

Drone shots

Animaties

interviews

360 VR

Steady-cam

Heli shots

bedrijfsfilm met drone layover

Soorten video's

> Product / dienst in beeld brengen

> Commercial

> (Interne) Instructie video

> Bedrijfs event vastleggen

drone video services

BEGIN TOT EIND

> Meedenken over de doelstelling

> Story telling en regie

> Camera werk en audio opnames

> Pre- en Post productie

Tom van Oijen Kiwi team

contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 

> +31 (0) 6 19 19 71 78

> info@kiwi-aerialshots.nl

> Contactformulier

"WIJ KUNNEN OOK ENKEL DE DRONE SHOTS
AANLEVEREN DIE U ZELF IN UW VIDEO KAN VERWERKEN"

Bedrijfsfilm Portfolio

De afgelopen zeven jaar hebben we bij Kiwi Aerial Shots veel verschillende bedrijfsfilms mogen maken voor diverse organisaties en braches. Van gemeentes tot jachtbouwers en van project ontwikkelaars tot grootse events. Onderstaand enkele bedrijfsfilms die wij in de afgelopen jaren gemaakt hebben. Voor meer beeldmateriaal kan je ook eens op onze portfolio-pagina kijken. 

Corporate video met drone
Video afspelen
Video afspelen
portfolio
Video afspelen
SARENS drone portfolio
Video afspelen
OceAnco overlay
Video afspelen
bedrijfsvideo drone
Video afspelen
Helikopter shot Amsterdam
Video afspelen
Bedrijfsfilm pallet factory
Video afspelen
Vredestein drone portfolio
Video afspelen
Bedrijfsfilm met drone portfolio
Video afspelen
corporate portfolio
Video afspelen
dewalt layover
Video afspelen
KLM open portfolio
Video afspelen

"WIJ HEBBEN ERVARING IN VELE SECTOREN EN DENKEN GRAAG MEE OVER DE DOELSTELLING VAN UW BEDRIJFSFILM"

Een bedrijfsfilm met impact

Om te kunnen kijken naar de productiemogelijkheden is het belangrijk om het doel van de bedrijfsfilm vast te stellen. Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf, wilt u een product of dienst in beeld brengen of is het echt bedoeld als commercial? Allemaal verschillende bedrijfsfilms die een eigen benadering nodig hebben en waarvoor we verschillende drones en camera’s inzetten. Bij Kiwi denken we graag mee over hoe we met de juiste doelstelling voor ogen de bedrijfsfilm productie het beste kunnen opzetten. Neem contact met ons op om te vertellen wat u zoekt en wilt bereiken, dan kunnen we een afspraak maken en alle mogelijkheden bespreken.

Product video

Commercial

Bedrijfsfilm

Bedrijfs event

Instructie video

DRONES, HELIKOPTER
EN REGULIERE OPNAMES

Bij Kiwi Aerial Shots hebben we ervaring met drone en helikopter opnames. Welke manier van opnames nodig zijn hangt compleet af van hetgeen we in beeld moeten brengen en de locatie waar dit moet gebeuren. In aanvulling op de luchtopnames maken wij in bijna alle gevallen aanvullende vaste camera beelden om de video tot een geheel te maken. Dit doen we met onze eigen RED camera en cinema lenzen. Een professionele camera waarmee we fantastische 4K slowmotion beelden kunnen vastleggen. In veel gevallen maken we hierbij ook gebruik van onze Ronin MX steady-cam. Lees meer over onze professionele apparatuur, camera’s en drones op de Kiwi Techniek-pagina

TESTIMONIAL

“I thoroughly enjoyed my time working with KiWi, and came to know Tom & Kim as a truly valuable asset to absolutely any film crew. They are honest, dependable, and incredibly hard-working.  Along with their undeniable talent and extended knowledge in both camera and drone operating Tom & Kim have always been an absolute joy to work with. They are true team players, and always manage to foster positive discussions and bring the best out of other creatives. As a dedicated and knowledgeable specialists and an all-around great people, I know that Kiwi will be a beneficial addition to any shoot.”

Evie Branka – production leader McCANN

AUDIO OPNAMES

Naast de videobeelden die we maken met onze drones, helikopers en of reguliere camera’s kunnen we met Kiwi ook de audio opnames verzorgen. Dit kunnen opnames van omgevingsgeluiden zijn maar ook het afnemen van een interview met de werkgever of een werknemer die meer verteld over de visie en missie van het bedrijf. Deze tekst kan als voice-over onder de videobeelden gebruikt worden of met beeld erbij als interview. 

"EEN INTERVIEW OF VOICE-OVER KAN VEEL EXTRA
INFORMATIE AAN EEN BEDRIJFSFILM TOEVOEGEN"

Bert Seubers intervieuw

CONTACT

Neem contact met ons op om eens te horen wat we voor uw bedrijfsfilm kunnen betekenen. We komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en om alle productiemogelijkheden door te nemen. Wij maken bedrijfsvideo’s voor diverse budgetten en zetten net zo lief een eendaagse productie op met een klein team als een grote productie voor meerdere dagen. 

Contactformulier

Sluit Menu