DRONE OPNAMES VOOR JOUW BEDRIJFSFILM

INDOOR DRONE TOUR | FPV - INSPIRE - 360VR | COMPLETE PRODUCTIE

Het inzetten van drones voor een bedrijfsfilm is steeds populairder. Dit kan gaan om een indoor drone tour door uw kantoor, een 360 VR video voor een beurs of evenement of dat wij enkel de reguliere drone opnames van uw pand of werkzaamheden uitvoeren. Kiwi Aerials Shots heeft al 13 jaar ervaring met bedrijfsfilms met drone opnames. Van conceptontwikkeling tot post-productie wij hebben de mensen en ervaring om een succesvolle bedrijfsfilm te realiseren. Het maken van een bedrijfsfilm vergt een gestructureerde aanpak. Dit is iets wat wij altijd leveren met grote tevredenheid van onze huidige klanten. Je kan ons bellen voor een gesprek om eerst eens vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden en een eerste indicatie van de kosten te geven. Neem hiervoor contact op via de contact pagina of bel ons direct voor jouw bedrijfsfilm met drone opnames.

INDOOR DRONE TOUR

Uw kantoor, magazijn en of bedrijfshal dynamische in beeld brengen met een indoor drone tour. Wij weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken en hebben de beste piloten voor uw indoor drone video.
DRONE TOUR PAGINA

PROFESSIONELE DRONE OPNAMES

Al 13 jaar vliegen wij onze drones voor bedrijfsfilms, commercials en TV series. Hiervoor vliegen wij veelal onze Inspire 3 met X9 camera maar kunnen opschalen naar een ARRI of RED onder onze drone.
Drone opnames

COMPLETE BEDRIJFSFILM

Van het concept, het script tot de opnames en montage, wij kunnen u helpen een complete bedrijfsvideo te maken voor uw website, een presentatie of online promotie.
contact

"WIJ MAKEN AL 13 JAAR DRONE OPNAMES VOOR KLEINE EN GROTE PRODUCTIES"

Zonnepanelen bedrijfsfilm laten maken
Video afspelen
Video afspelen over FPV drone portfolio

BEDRIJFSFILM portfolio

De afgelopen jaren heeft Kiwi Aerial Shots aan veel mooie bedrijfsfilms met drone opnames mogen meewerken. Hierin zijn wij soms onderdeel van een grotere productie die ons inhuren of wij pakken zelf de complete productie van de bedrijfsfilms op. Van videos voor lokale gemeentes tot corporate commercials. Onderstaand is een selectie van onze bedrijfsfilms te bekijken. Wil je meer indoor drone tour video’s zien, bekijk dan onze indoor drone tour pagina en voor breder werk dan onze bedrijfsfilms kan je kijken op onze portfolio pagina.

SARENS drone portfolio
Video afspelen
Drone portfolio Vanguard
Video afspelen over Drone portfolio Vanguard
bedrijfsfilm drone portfolio
Video afspelen
Bedrijfsfilm met drone opnames
Video afspelen
Gecertificeerd industrie drone bedrijf
Video afspelen over Gecertificeerd industrie drone bedrijf
Bedrijfsfilm met drone portfolio Holland Malt
Video afspelen over Bedrijfsfilm met drone portfolio Holland Malt
concept bedrijfsfilm

CONCEPT

Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf? Willen we een product of dienst in beeld brengen?  Wij denken graag mee hoe we met de juiste doelstelling voor ogen de bedrijfsfilm het beste kunnen opzetten. 

drone bedrijfsfilm opnames

DRONES

‘Close range aerial filming’ creëert adembenemende beelden die met een normale camera of zelfs helikopter onmogelijk zijn. Wij brengen het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren. 

drone bedrijfsfilm productie

VIDEO

Naast drone opnames filmen wij ook met reguliere camera’s. Wij filmen met camera’s die de hoogste kwaliteit garanderen, zoals de RED Raven die fantastische 4K slow-motion kan schieten. met cinema lenzen en Gremsy stabilizer.

drone bedrijfsfilm audio opnames

AUDIO

Een interview met een werkgever die meer vertelt over de visie en missie kan veel toevoegen aan een bedrijfsfilm. Wij kunnen professionele audio opnames verzorgen. Van omgevingsgeluiden tot voice-overs en interviews.

Drone bedrijfsfilm script

PRODUCTIE

Is de wens een volledig afgeleverde bedrijfsfilm van begin tot eind? Kiwi kan van concept uitwerking tot de volledige video montage doen. Inclusief gelicenseerde achtergrondmuziek en animaties als dat nodig is.

"DRONE OPNAMES IN STEDEN, HAVENS EN INDUSTRIEGEBIEDEN"

Bedrijfsfilm met drone opnames Rotterdam

PRODUCTIES VOOR IEDER BUDGET

LOSSE DRONE OPNAMES OF COMPLETE BEDRIJFSFILM

De video producties die wij opzetten kunnen zo groot of klein worden als past bij de doelstelling die u voor ogen heeft. Wij kunnen enkel losse drone shots aanleveren tot en met een complete bedrijfsvideo produceren van het script tot de eindmontage. Neem contact met ons op om te vertellen wat u zoekt en wat het uiteindelijke doel is van de beelden. We komen graag langs om mee te denken over de mogelijkheden en de opzet van de bedrijfsfilm.

Van reguliere drone opnames tot helikopter opnames in het buitenland. Als er een camera de lucht in moet, dan pakken wij het op. Samen kunnen we bekijken welke opties interessant zijn om uw bedrijfsvideo te realiseren. 

FPV DRONE OPNAMES

Onze kleinste FPV drones kunnen met gemak door uw kantoor of bedrijfsruimte vliegen voor een fantastische indoor drone tour!
FPV DRONE OPNAMES

360 VR LUCHTOPNAMES

Voor een beurs of evenement kan ook een 360 graden film enorm goed werken! U neemt de mensen dan dan mee in uw wereld doormiddel van een immersive VR-bril!
360 VR PAGINA

HELIKOPTER OPNAMES

Voor de grotere bedrijfsfilm producties kunnen wij ook luchtopnames vanuit de helikopter verzorgen. Dit doen wij met een Cineflex of Shotover systeem.
Helikopter services

360 VR LUCHTOPNAMES

Voor een beurs of evenement kan ook een 360 graden film enorm goed werken! U neemt de mensen dan dan mee in uw wereld doormiddel van een immersive VR-bril!
360 VR PAGINA

FPV DRONE OPNAMES

Onze kleinste FPV drones kunnen met gemak door uw kantoor of bedrijfsruimte vliegen voor een fantastische indoor drone tour!
FPV DRONE OPNAMES

INSPIRE 3

Professionele drone opnames met onze DJI Inspire 3. 8K resolutie met verschillende lens opties en ook s'nachts de mooiste opnames.
Drones & Camera's

HELIKOPTER OPNAMES

Voor de grotere bedrijfsfilm producties kunnen wij ook luchtopnames vanuit de helikopter verzorgen. Dit doen wij met een Cineflex of Shotover systeem.
Helikopter services

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE EN EEN OFFERTE

Laat via onderstaand contactformulier van je horen en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Als we meer informatie nodig hebben zullen we direct contact opnemen en afhankelijk van de grote van het project kunnen we wellicht ook een afspraak inplannen om op verdere details in te gaan.

Volg ons op Instagram: