Kiwi Aerial Shots

BEDRIJFSFILM MET DRONE OPNAMES LATEN MAKEN?

PROFESSIONEEL DRONE TEAM
7 JAAR ERVARING, GECERTIFICEERD EN WERELDWIJD INGEZET
STERKE BEELDEN DIE JOUW VERHAAL VERTELLEN
De kracht en het unieke karakter van jouw bedrijf in beeld.
SNEL EEN FANTASTISCHE BEDRIJFSFILM?
Wij kunnen zeer snel schakelen dus neem direct contact op!
DRONE VIDEO TOT 6K FORMAAT
H264 \ H265 | PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC
PROFESSIONELE CAMERA'S EN LENZEN
X5S, RED RAVEN & X5 CAMERA'S | LENZEN TOT 120MM BRANDPUNT AFSTAND

BEDRIJFSFILM mET DRONE OPNAMES

DRONE OPNAMES - VASTE CAMERA - 360 VR - HELIKOPTER SHOTS - AUDIO OPNAMES - ANIMATIES

Kiwi Aerials Shots is gespecialiseerd in bedrijfsfilms met drone opnames. Wij kunnen complete films leveren, van conceptontwikkeling tot post-productie. Het maken van complete bedrijfsfilm vergt een gestructureerde aanpak. Dit is iets wat wij altijd leveren met grote tevredenheid van onze huidige klanten.

CONCEPT

Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf? Willen we een product of dienst in beeld brengen?  Wij denken graag mee hoe we met de juiste doelstelling voor ogen de bedrijfsfilm het beste kunnen opzetten. 

DRONES

‘Close range aerial filming’ creëert adembenemende beelden die met een normale camera of zelfs helikopter onmogelijk zijn. Wij brengen het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren. 

VIDEO

Naast drone opnames filmen wij ook met reguliere camera’s. Wij filmen met camera’s die de hoogste kwaliteit garanderen, zoals de RED Raven die fantastische 4K slow-motion kan schieten. met cinema lenzen en Gremsy stabilizer.

AUDIO

Een interview met een werkgever die meer vertelt over de visie en missie kan veel toevoegen aan een bedrijfsfilm. Wij kunnen professionele audio opnames verzorgen. Van omgevingsgeluiden tot voice-overs en interviews.

PRODUCTIE

Is de wens een volledig afgeleverde bedrijfsfilm van begin tot eind? Kiwi kan van concept uitwerking tot de volledige video montage doen. Inclusief gelicenseerde achtergrondmuziek en animaties als dat nodig is.

MDB layover
Video afspelen

Kiwi Aerial Shots heeft de gehele productie opgepakt voor deze MDB bedrijfsvideo.

Corporate portfolio

De afgelopen jaren heeft Kiwi Aerial Shots veel verschillende bedrijfsfilms mogen maken voor diverse organisaties en branches. Van videos voor lokale gemeentes tot corporate commercials. Onderstaand is een selectie van onze bedrijfsfilms te bekijken. Wil je meer van ons werk zien, neem dan een kijkje op de porfolio pagina

Video afspelen
portfolio
Video afspelen
SARENS drone portfolio
Video afspelen
OceAnco overlay
Video afspelen
bedrijfsvideo drone
Video afspelen
Helikopter shot Amsterdam
Video afspelen
Bedrijfsfilm pallet factory
Video afspelen
Video afspelen

Ook indoor kunnen we drone opnames maken

Waarom Kiwi Aerial Shots?

  • Meer dan 8 jaar ervaring met het maken van professionele bedrijfsfilms.
  • Wij werken door heel Nederland en daarbuiten.
  • Professionele camera apparatuur en drones.
  • We denken mee van concept tot edit.
  • In-house techniek. Camera-rigs en drones op maat bouwen is mogelijk.
  • ROC-light en ROC gecertificeerde drones en operators.

Zo groot of klein als u zelf wilt

De producties kunnen zo groot of klein worden als past bij de doelstelling die u voor ogen heeft. Wij kunnen enkel losse drone shots verzorgen of een complete bedrijfsvideo produceren. Neem contact met ons op om te vertellen wat u zoekt en wat het uiteindelijke doel is van de beelden. We komen graag eens langs om mee te denken over de mogelijkheden en de opzet van de bedrijfsfilm.

CONTACT

Neem contact met ons op om eens te horen wat we voor uw bedrijfsfilm kunnen betekenen. We komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en om alle productiemogelijkheden door te nemen. Wij maken bedrijfsvideo’s voor diverse budgetten en zetten net zo lief een eendaagse productie op met een klein team als een grote productie voor meerdere dagen. 

"EEN INTERVIEW OF VOICE-OVER KAN VEEL EXTRA INFORMATIE AAN EEN BEDRIJFSFILM TOEVOEGEN"

Contactformulier

Laat via onderstaand contactformulier van je horen en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Als we meer informatie nodig hebben zullen we direct contact opnemen en afhankelijk van de grote van het project kunnen we wellicht ook een afspraak inplannen om op verdere details in te gaan.

Sluit Menu