FPV DRONE OPNAMES

Professionele FPV piloten en Cinewhoop drones

FPV DRONE OPNAMES

Next level close range cinematography

Opzoek naar FPV drone opnames? Bij Kiwi Aerial Shots werken wij met één van de beste FPV drone piloten van Nederland, Thomas de Koster en kunnen we ook deze drone opnames voor je verzorgen. FPV drones zoals de Cinewhoop en de race drones hebben de mogelijkheid om ontzettend dicht op hun onderwerp te vliegen en de meest snelle vluchtbewegingen te maken. Zo maken we unieke beelden die op geen enkele andere manier zijn vast te leggen. Neem contact met ons op om meer te weten over deze unieke ‘close range’ drone opnames!

FPV DRONE OPNAMES

FPV drone opnames worden steeds populairder en ook bij Kiwi bieden we deze FPV drone service aan!

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

De FPV drone haalt snelheden tot 150km per uur en kan zowel indoor als outdoor enorm dicht op het onderwerp vliegen.

AWARD WINNING PILOTS

Onze FPV piloot is Thomas de Koster is eind 2019 uitgeroepen tot beste FPV piloot van Nederland!

DIVERSE FPV DRONES

Onze FPV drone service heeft betrekkekking op verschillende FPV drones. Van een Racedrone tot de bekende Cinewhoop tot compleet custom gebouwde FPV drones.

BINNEN EN BUITENAND

Onze FPV drone piloten reizen de hele wereld over voor de mooiste FPV opnames.

POST-PRODUCTIE

Na het maken van de FPV drone shots pakken we ook de post productie op. Dit gaat van enkel het stabiliseren van de FPV shots t/m een complete montage.

RAZENDSNELLE DRONES OPNAMES

ONEINDIGE ACHTERVOLGINGEN EN DOOR DE KLEINSTE OPENINGEN

Het unieke karakter van de FPV drone opnames komt voornamelijk door de snelheid en enorme bewegingsvrijheid van deze kleine drones. Deze volledig manueel gestuurde fpv drones kunnen luchtopnames maken die met ‘reguliere’ drones zoals onze Inspire 2 en grotere Matrice600 niet mogelijk zijn. 

Een veel gebruikte FPV drone is het Cinewhoop model. Hiermee kunnen snelheden van zo’n 50 km/h per uur behaald worden. Door het gewicht van slechts 468 gram en de bescherming van de 3″ propellors kan de drone enorm dicht op zijn onderwerp vliegen en door de meest kleine ruimtes en openingen vliegen. Hierdoor is het de perfecte drone voor indoor opnames. De FPV Freestyle-/ Race drones die we gebruiken zijn iets groter dan de Cinewhoop met een 5″ propellor maat en een basis gewicht van 625 gram. Deze FPV drones kunnen dan ook snelheden tot wel 150km/h halen en zijn dus erg geschikt voor het vastleggen van ‘sport events’ met bijvoorbeeld Kite-surfers of motorcrossers.

Met 150KM per uur laag over de grond en vlak of zelfs door het te filmen onderwerp heen! FPV drone opnames bieden unieke mogelijkheden die met andere drones niet te bereiken zijn.

FPV BRIL en camera techniek

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

FPV staat voor First Person View. Deze drone techniek heet zo doordat de piloot met een FPV goggle vliegt waarmee de piloot een live feed van een tweede camera die op de drone zit binnenkrijgt. Hierdoor vliegt de piloot vanuit het perspectief van de drone waardoor deze heel precies de vluchtlijn kan bepalen. 

De camera die op een FPV drone gemonteerd kan worden kan uiteraard maar beperkt in gewicht en omvang zijn. De kleine Cinewhoop drones hebben een maximaal take-off gewicht van 618 gram waardoor de camera opties beperkt zijn tot 150 gram. Zelf werken wij het liefst met de GoPro 6 op onze FPV drones doordat de beelden van deze GoPro achteraf het beste te stabiliseren zijn in de post-productie (beter dan die van de GoPro 7 en 8). Dit stabiliseren is nodig doordat de directe beelden van de GoPro in veel gevallen te ‘shaky’ zouden zijn om direct te gebruiken. De Post-productie services bieden we bij Kiwi Aerial Shots standaard aan bij onze FPV services.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Volg ons op Instagram: