FPV DRONE OPNAMES

Professionele FPV piloten MET GOPRO 10 OF KOMODO

FPV DRONE OPNAMES

Next level close range cinematography

Opzoek naar FPV drone opnames? Bij Kiwi Aerial Shots werken wij met één van de beste FPV drone piloten van Europa, Thomas de Koster. Samen met hem kunnen we professionele indoor en outdoor FPV drone producties voor je opzetten. FPV drones zoals de Cinewhoop en de race drones hebben de mogelijkheid om ontzettend dicht op hun onderwerp te vliegen en of de meest snelle vluchtbewegingen te maken. Zo maken we unieke beelden die op geen enkele andere manier zijn vast te leggen. Neem contact met ons op om meer te weten over deze unieke ‘close range’ FPV drone opnames!

GoPro 10 / RED Komodo

Wij vliegen FPV drones met de Naked GoPro10, de black magic pocket camera of de RED Komodo camera setup.

AWARD WINNING PILOTS

Onze FPV piloot is Thomas de Koster is eind 2019 uitgeroepen tot beste FPV piloot van Nederland!

TOT WEL 150 KM PER UUR

De FPV drone haalt snelheden tot 150km per uur en kan zowel indoor als outdoor enorm dicht op het onderwerp vliegen.

BINNEN EN BUITENLAND

Ook internationale FPV drone producties kunnen wij oppakken met onze gecertificeerde FPV piloten en drones.

CINEWHOOP EN RACEDRONES

Afhankelijk van het shot en gewenste camera setup kiezen wij de meest geschikte FPV drone.

VIDEO MONTAGE

Na het maken van de FPV drone shots pakken we ook de post productie op. Dit gaat van enkel het stabiliseren van de FPV shots t/m een complete montage met animaties en achtergrond muziek.

INDOOR EN OUTDOOR FPV

FPV BEDRIJFSFILM OF SNELLE ACTIE SPORT OPNAMES

Het unieke karakter van de FPV drone opnames komt voornamelijk door de snelheid en enorme bewegingsvrijheid van deze kleine drones. Deze volledig manueel gestuurde FPV drones kunnen luchtopnames maken die met ‘reguliere’ drones zoals onze Inspire 2 en grotere Matrice600 niet mogelijk zijn. 

Een veel gebruikte FPV drone voor indoor FPV drone opnames is het Cinewhoop model. Hiermee kunnen snelheden van zo’n 50 km/h per uur behaald worden. Door het gewicht van slechts 468 gram en de bescherming van de drie inch propellors kan de drone enorm dicht op zijn onderwerp vliegen en door de meest kleine ruimtes en openingen vliegen. Deze kleine FPV drone wordt samen met een Naked GoPro 10 of 11 veel gebruikt voor bedrijfsvideo’s waarvan je enkele voorbeelden in ons portfolio kan terugzien. 

De FPV Freestyle-/ Race drones die we gebruiken zijn iets groter dan de Cinewhoop met een vijf inch propellor en een basisgewicht van 625 gram. Deze FPV drones kunnen dan ook snelheden tot wel 150km/h halen en zijn dus erg geschikt voor het vastleggen van ‘sport events’ met bijvoorbeeld Kite-surfers, snelle auto’s of motorcrossers. 

FESTIVALS EN BEDRIJFSFILM

JOUW BEDRIJF OF FESTIVAL VASTLEGGEN MET EEN FPV DRONE

Steeds meer festival filmproducties maken gebruik van FPV drones voor hun after movie. Binnen in de festivaltenten kan je namelijk vlak over het publiek heen vliegen en met grote snelheden de energie van het festival laten voelen. Ook kan je mooi om de DJ’s heen draaien, langs de verlichting, het vuurwerk en door de rookmachine en vlammenwerpers. Met Kiwi kunnen we naast de reguliere drone of helikopter luchtopnames nu ook in de FPV drone opnames voorzien. Neem contact op om meer te horen over onze indoor festival mogelijkheden of bekijk eens onze indoor FPV drone pagina.

Ook zetten we bij Kiwi steeds vaker complete bedrijfsfilms op die met een FPV drone vastgelegd wordt. Zo kan er en ‘one taker’ worden opgenomen waarin we in één shot het gehele bedrijf laten zien of dmv van meerdere losse shots waarvan we ook de montage kunnen leveren met desgewenst animaties om zo meer informatie in de bedrijfsvideo met drone te verwerken. Neem contact met ons op om uw wensen voor te leggen en we vertellen graag meer over wat er mogelijk is met deze kleine race drones voor bedrijven. 

FPV drone portfolio Sportzot
Video afspelen
Video afspelen
Adidas FPV drone portfolio
Video afspelen
FPV portfolio fireworks
Video afspelen over FPV portfolio fireworks
FPV drone shots portfolio
Video afspelen over FPV drone shots portfolio
FPV drone portfolio
Video afspelen
FPV drone portfolio
Video afspelen over FPV drone portfolio
Video afspelen

GOPRO 10 TOT RED KOMODO

GOPRO ACTION CAM TOT RED CINEMA SETUPS

Tot voorheen was de keuze aan camera’s die op een FPV drone gemonteerd konden worden vrij beperkt vanwege het kleine draagvermogen van de FPV drone. Zo kan de kleine Cinewhoop drones een maximaal take-off gewicht van 618 gram hebben waardoor de camera opties beperkt zijn tot 150 gram. Gelukkig worden de kleine action camera’s steeds beter en is de huidige GoPro 10 echt een geweldige camera voor FPV opnames. De GoPro 10 die wij gebruiken is echter geen gewone GoPro 10. Dit is wat we noemen een Naked GoPro. Dit staat voor een GoPro waar alle onderdelen vanaf zijn gehaald om zo alleen het brein en de lens over te houden en dus het laagst mogelijke gewicht. De beelden van deze GoPro 10 stabiliseren we achteraf met speciale software en zo maken we 4K resolutie beelden in 50 frames per seconde. Dit geeft ons de mogelijkheid om zowel versnelde speed-ramps als slowmotion beelden te gebruiken in de video. 

Voor de grotere video producties is het vaak belangrijk dat ook de camera van hoge kwaliteit is die meer aansluit bij de rest van de filmproductie. Tegenwoordig kunnen de FPV drones ook in grotere uitvoering gebouwd worden en zo kunnen wij ook FPV drone opnames met de Black Magic camera en RED Komodo aanbieden. Het gewicht van deze zwaardere FPV drones geeft wel wat limitaties aan de bewegingssnelheid van de FPV drone maar geeft nog steeds ongekende luchtopname mogelijkheden maar dan in een veel hogere (sensor) kwaliteit dan met de GoPro 10 camera voor een betere nabewerking.  

Met de Naked GoPro 10 FPV drone setup kunnen we unieke indoor luchtopnames maken voor jouw bedrijfsvideo.
Deze FPV drone setup kan de Black magic Pocket camera vliegen. Een compleet gestripte body zorgt ervoor dat deze op een relatief kleine drone past.

FPV APPARATUUR EN techniek

CUSTOM FPV DRONES VOOR JOUW FPV DRONE PRODUCTIE

FPV staat voor First Person View. Deze drone techniek heet zo doordat de piloot met een FPV goggle vliegt waarmee de piloot een live feed van een tweede camera die op de drone zit binnenkrijgt. Hierdoor vliegt de piloot vanuit het perspectief van de drone waardoor deze heel precies de vluchtlijn kan bepalen en door de kleinste openingen kan vliegen. Voor de regisseur is er een kleine monitor waarmee live mee gekeken kan worden met de FPV piloot. Zo kan deze net als met reguliere (drone) opnames meekijken en de piloot aansturen om de gewenste shots te realiseren. 

De drones die we gebruiken voor onze FPV drone opnames zijn allemaal zelfbouw drones. Zo kunnen we altijd de beste setup samenstellen voor specifieke shoots en camera setups. 

Volg ons op Instagram: