Kiwi Aerial Shots

PORTFOLIO

drone, movi en helikopter opnames

Een portfolio met werk uit alle vakgebieden waarin we actief zijn. De afgelopen jaren hebben we wereldwijd drone, movi en helikopter opnames mogen maken en een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Onderstaand een selectie van projecten waaraan wij hebben meegewerkt. Mocht je meer willen zien, of vragen hebben over onze producties, neem dan gerust contact met ons op.

Showreel

Onze drone showreel en service video’s

COMMERCIALS

De afgelopen zeven jaar hebben we voor diverse merken drone en Movi opnames mogen aanleveren. Zo mochten we oa voor ING Private banking, Vredestein en LeasePlan drone opnames maken. Drie verschillende commercials met ieder hun eigen uitdagingen. 

FILMS

Bij Kiwi Aerial Shots werken we samen met enkele grote productiehuizen om drone opnames aan te leveren voor oa onderstaande films. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met grote producties waardoor we snel kunnen schakelen met de regisseur, mee kunnen denken als dat nodig is en  zodoende altijd het juiste resultaat af kunnen leveren.

SPORT

Het vastleggen van ‘extreme sports’ is toch wel het parade paardje van Kiwi. Op de meest onbegaanbare plekken komen en toch de mooiste drone opnames maken is en blijft een uitdaging die we graag aangaan. Inmiddels hebben we dan ook veel ervaring met zowel drone opnames als helikopter shots en zijn we trots op onderstaande producties en samenwerkingen.

DOCU'S

Inmiddels hebben we aan verschillende documentaires meegewerkt. Van Nederlandse producties tot natuur documentaires voor de BBC. Helaas kunnen we niet alle projecten waarvoor wij drone opnames hebben gemaakt tonen ivm. rechten of de duur van het project. Onderstaand enkele Nederlandse producties waarvoor Kiwi Aerials SHots de drone opnames heeft mogen uitvoeren. 

CORPORATE

Bij Kiwi weten we inmiddels dat een bedrijfs video minstens zo interessant kan zijn als het schieten van een full feature film. Het in beeld brengen van vastgoed, het vastleggen van werkzaamheden of filmen van het eindproduct, bij Kiwi zullen we er altijd iets moois van maken. De afgelopen jaren zijn we vooral zeer actief boven water. Het maken van drone opnames op zee is dan ook onze specialiteit. 

EVENTS

Het vastleggen van een event is cruciaal om het hele verhaal te vertellen. Drone opnames zijn dan ook de beste manier om bijvoorbeeld de omvang van een event weer te geven of een sport event vanuit een andere hoek in beeld te brengen. Onderstaand een diverse selectie van ons event portfolio. 

DIVERSEN

Naast bovenstaande zijn er altijd nog drone opnames die in een productie buiten de standaard services vallen. Van televisie programma’s tot promotie video’s en van video clip tot interne bedrijfsfilm. Het toont in ieder geval aan dat we bij Kiwi in een enorm breed spectrum ervaring hebben wat betreft drone opnames en MOVI video’s.

Meer informatie

Neem contact met ons op als je eens wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn. We denken graag mee over hoe onze drone opnames het beste bij de rest van de productie aansluiten of over hoe Kiwi de gehele productie compleet voor je kan oppakken. Over dit laatste kan je vast meer lezen op onze productie pagina. Wil je meer weten over de drones en camera’s waarmee we werken, bekijk dan onze techniek pagina.

Sluit Menu