WE ARE KIWI

Cinematographers of the air

DRONE specialisten met een passie voor techniek
EN 'THE OUTDOORS'

Kiwi Aerial Shots, een volledig gecertificeerd drone bedrijf uit Amsterdam opgericht door Kim Hoogervorst en Willem de Groot (Ki-Wi :P). Nu, 12 jaar later is Willem vertrokken en is daar Tom van Oijen, mede eigenaar en tevens producent en camera operator. Kiwi is ontstaan vanuit de technische uitdaging om met gestabiliseerde camera’s te vliegen in een tijd dat drones nog niet bestonden. Heel wat jaren en ontelbare ervaringen verder zijn we een ware specialist geworden als het gaat om high-end luchtopnames. Nog steeds bouwen we unieke drones en custom camera arrays in onze werkplaats in Amsterdam Noord. Hiermee werken we aan commerciële TVC’s, films, bedrijfs videos en andere producties maar het liefst werken we mee aan outdoor films waarin kleine verhalen met impact verteld worden. Gellukig doen we dat niet met z’n tweeën maar met een mooie team van ware professionals en specialisten:

KIM HOOGERVORST

Kim Hoogervorst, oprichter, piloot en drijvende kracht van Kiwi Aerial Shots. Kim weet, maakt en doet iedereen keer op keer versteld staan met zijn beelden en custom build apparatuur.

kim@kiwi-aerialshots.nl

TOM VAN OIJEN

Tom van Oijen, mede eigenaar Kiwi, camera operator en all round productie manager die samenwerkingen opzet en het overzicht houdt.

tom@kiwi-aerialshots.nl

THOMAS DE KOSTER

Thomas de Koster, beter bekend als Thomas FPV behoort zonder twijfel in de top van de Europese FPV piloten. Meer dan trots dat hij onderdeel is van ons Kiwi drone team.

Thomas te BRAAKE

Tomas te Braake is een gecertificeerde drone piloot met jarenlange ervaring en vaste kracht van het Technische Kiwi team.

STEFAN JANSEN

Stefan Jansen is een allround DOP, heeft ervaring met vrijwel alle professionele camera's en onze GoTo Cineflex operator.

VLADDIE DE KONING

Vladdie de Koning. Zijn naam zegt eigenlijk alles. Vladdie is samen met Thomas de Koster onze vaste inzet bij uitdagende FPV drone opnames!

Rein RIJKE

Rijn Rijke is onze vast fotograaf voor zowel klussen vanuit de helikopter als met onze Inspire 3.

EUROPEES GECERTIFICEERD

VLIEGEN IN AMSTERDAM, S'NACHTS EN IN HAVENGEBIED

Kiwi is een professioneel en volledig Europees gecertificeerd drone bedrijf dat werkt onder zijn eigen EASA SPECIFIC exploitatienummer. Dit houdt simpel gezegd in dat wij in delen van het luchtruim mogen vliegen waar veel andere drone bedrijven geen toestemming voor kunnen krijgen. Denk in Nederland aan steden als Amsterdam, de haven en het centrum van Rotterdam, offshore drone opnames maar ook het vliegen in CTR gebieden nabij Schiphol, het werken met acteurs, boven bebouwing, wegen en drone opnames in de nacht. Daarbij werken we bij Kiwi enkel met volledig Europees (EASA) gecertificeerde piloten en zijn al onze drones gekeurd en gecertificeerd volgens de nieuwe Europese regelgeving

"Realising unrestricted aerial
cinematography requests!"

filming outdoor adventures

TWAALF JAAR DRONE ERVARING

VASTE TEAMS, VOLLEDIG OP ELKAAR INGESPEELD

In de afgelopen jaren is het Kiwi team gestaag gegroeid en dat is iets wat we ook graag zo houden. Kleine vaste teams van ervaren professionals die compleet op elkaar zijn ingespeeld. Van volledig Europees gecertificeerde drone piloten, technische custom RIG bouwers, project managers die het overzicht behouden en specialistische tovenaars van de post-productie. Wij hebben de mensen om de meest uitdagende luchtopnames te realiseren.

CUSTOM IS KING
In onze werkplaats werken onze technische specialisten constant aan custom drones en unieke camera rigs voor grensverleggende producties. Hoe gekker hoe beter!
We love adventurous productions
Producties die ons naar de mooiste plekken op aarde brengen en waarmee we kleine verhalen mogen vertellen is wat we het aller liefste doen.
Voor het woord drone bestond
Wij vlogen al met zelfbouw drones voor het woord drone bestond. Hierdoor hebben wij de technische kennis en set ervaring die je mag verwachten van een professioneel luchtopname bedrijf.
Alleen de beste piloten en operators
Bij Kiwi werken we alleen met de beste mensen die volledig gecertificeerd zijn en jaren ervaring hebben met het maken van professionele luchtopnames.
SPECIFIC gecertificeerd
Kiwi Aerial Shot is een door de overheid gecertificeerd drone bedrjijf. Hierdoor mogen wij op locaties vliegen waar veel andere bedrijven niet mogen komen met hun drones. Denk aan de Maasvlakte, op de Noordzee en in het centrum van Amsterdam.
EXTREME CONDITIONS
Bij Kiwi zijn we gek op drone opnames waarbij we ons in extreme omstandigheden bevinden. Van de top van de Mont Blanc tot de gletchers en ijsschotsen van IJsland, wij zorgen dat we er de mooiste drone opnames kunnen maken!
Previous slide
Next slide

BEHIND THE SCENES

Kiwi'S op set

Tom van Oijen Drone team
360 VR drone opnames
Drone team op shoot
Drone camera operator Tom van Oijen
Helikopter luchtopnames
Thomas de Koster FPV drone pilot
Cineflex operator bij offshore luchtopnames
Helikopter team met Wieger
RT-operator CTR Rotterdam
Drone team op klus
ARRI ALEXA shoot Formule 1
Inspire 2 drone team
Drone opnames ARRI Alexa
Drone team in grot
Drone team Inspire 2
Volg ons op Instagram: