Kiwi Aerial Shots

ABOUT KIWI

HÉT LUCHTOPNAME BEDRIJF VAN NEDERLAND

Kiwi Aerial Shots is een Amsterdams luchtopname bedrijf met zeven jaar expertise in het vakgebied. Hierdoor hebben we veel technische kennis en een professioneel oog voor sterke beelden. Ook hebben we in zeven jaar een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd waardoor we naast onze drone en helikopter opnames nu ook complete productie aanvragen kunnen oppakken. Inmiddels hebben we ook zelf een mooi Kiwi team opgebouwd bestaande uit gecertificeerde drone piloten, professionele camera operators, video editors en een eigen marketeer.

drone video services

waarom kiwi

> 7 jaar actief met drones

> Ervaring met alle professionele camera’s en drones

> Geheel gecertificeerd

> Veel technische kennis

> Wereldwijde ervaring

Tom van Oijen Kiwi team

contact

Heb je nog vragen over het maken van drone opnames? Neem dan gerust contact met ons op. 

> +31 (0) 6 19 19 71 78

> info@kiwi-aerialshots.nl

> Contactformulier

Kim Hoogervorst

KING KIWI
Kim is de oprichter en drijvende kracht van KIWI Aerial Shots. Kim weet, doet, maakt en laat iedereen altijd versteld staan met zijn beelden en ideeën.

Tom van Oijen

Operator en Manager
Tom is camera operator en onze all round bedrijfs manager die samenwerkingen onderhoudt en het bedrijf laat draaien.

Willem Nout

Camera operator
Willem is vaste camera operator en toevallig ook website NERD die onze rankings beheert.

Storm van Eersel

Camera operator & Elektrotechnicus
Begonnen als stagair en nu actief als camera operator en electrotechneut

Tomas van Harten

Camera operator en video editor
Tomas is een camera operator met ruime ervaring met high-end camera's. Naast camerawerk is Tomas ook een specialist op het gebied van editing en colorgrading.

Stefan Jansen

Drone piloot en Camera operator
Stefan is een allround DOP, heeft ervaring met bijna alle drones, camera's en andere film gear.

Francisco J. Martinez

Fotograaf
Een zeer ervaren fotograaf met wereldwijde ervaring. Zijn specialiteit is het vastleggen van superjachten, het liefst vanuit de helikopter.

Lodwijk van Olffen

Montage en animatie
Lodewijk is heer en meester in het toevoegen van animaties in onze video's

Drone-Regelgeving
certificaten en verzekeringen

De regelgeving omtrent drones is er één die constant veranderd en niet altijd even duidelijk is. Bij Kiwi Aerial Shots zijn we echter goed op de hoogte van de laatste veranderingen en zijn we in het bezit van alle benodigde certificaten. Zowel onze drones als piloten zijn volledig gecertificeerd en doordat we ook met RPA-L piloten werken kunnen wij toestemming tot delen van het luchtruim krijgen die voor de meeste bedrijven gesloten blijven. Naast alle certificaten en licenties zijn zowel onze apparatuur als al onze mensen maximaal verzekerd. Iets dat op iedere opname locatie een fijne gedachte is.

Wereldwijd actief

ZEVEN JAAR ERVARING

Kiwi is inmiddels al 7 jaar actief op het gebied van drone opnames. Dit betekend dat wij al met drones en camera’s vlogen voor de meeste mensen van een drone gehoord hadden. Om toentertijd toch te kunnen vliegen bouwden wij al onze drones zelf. Custom is King! En nog steeds bouwen en ontwikkelen we veel filmproductie tools. Zo maken we naast custom drone onderdelen ook custom (car2car) camera rig’s en zijn we momenteel druk bezig met een 1800W LED verlichting voor onder onze drone. Lees hier alles over op onze LED lamp pagina. Meer over onze drones en camera’s vind je op onze techniek-pagina.

grote drone met LED

we love custom

> Drones

> Gimbals

> Car rigs

> 1800W (drone) LED verlichting

Blog drone shoot

onze apparatuur

> Meer dan 8 drones

> Diverse camera’s en lenzen

> RED Raven en Alexa Mini

> Drone lighting system

film productie

producties

> Film en Documentaires 

> TV en Commercials

> Sport en events

> Bedrijfsfilms

Klop eens op onze garagedeur

Mochten de beelden en alle informatie nog niet overtuigen, dan vertellen we je graag persoonlijk meer over onze drone opnames en andere film productie mogelijkheden. Neem contact met ons op via de contactpagina of via onderstaande opties. Je kan ons altijd bellen voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw productie of vragen naar specifieke portfolio drone opnames. We kunnen ook afspreken om kennis te maken of een Skype call opzetten als dat gemakkelijker is.  Mail, bel of klop dus op onze garagedeur, je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Sluit Menu