Kiwi Aerial Shots

ABOUT KIWI

HÉT LUCHTOPNAME BEDRIJF VAN NEDERLAND

Kiwi is een drone opname bedrijf met zeven jaar expertise in het vakgebied. Hierdoor hebben we veel technische kennis en een professioneel oog voor sterke beelden. Ook hebben we in zeven jaar een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd waardoor we naast onze drone en helikopter opnames ook complete productie aanvragen kunnen oppakken. Inmiddels hebben we ook zelf een mooi Kiwi team opgebouwd bestaande uit gecertificeerde drone piloten, camera operators, video editors en een eigen marketeer.

drone afbeelding

WAT we doen

> Drone opnames

> Helikopter shots

> VR 360

> Complete producties

> Custom rigs en verlichting

drone

waarom kiwi

> 7 jaar actief met drones

> Ervaring met alle professionele camera’s en drones

> Geheel gecertificeerd

> Veel technische kennis

> Wereldwijde ervaring

Tom van Oijen Kiwi team

contact

Heb je nog vragen over het maken van drone opnames? Neem dan gerust contact met ons op. 

> +31 (0) 6 19 19 71 78

> info@kiwi-aerialshots.nl

> Contactformulier

Kim Hoogervorst

KING KIWI
Kim is de oprichter en drijvende kracht van KIWI Aerial Shots. Kim weet, doet, maakt en laat iedereen altijd versteld staan met zijn beelden en ideeën.

Tom van Oijen

Marketing en Productie
Tom is een camera operator en all round marketeer die nieuwe klanten opzoekt en samenwerkingen onderhoudt.

Stefan Jansen

Drone piloot en Camera operator
Stefan is een allround DOP, heeft ervaring met bijna alle drones, camera's en andere film gear.

Tomas van Harten

Camera operator en editor
Tomas is een camera operator met ruime ervaring met high-end camera's. Naast camerawerk is Tomas ook een specialist op het gebied van editing en colorgrading.

Storm van Eersel

Camera & Electrotechniek
Begonnen als stagair en nu actief als camera operator en electrotechneut

Rowdy Wiegmans

Camera operator & Editor
Een zeer ervaren camera operator met oog voor detail. Daarnaast is Rowdy ook speelfilm en documentaire editor.

ZEVEN JAAR ERVARING

Kiwi is inmiddels al 7 jaar actief op het gebied van drone opnames. Dit betekend dat wij al met drones en camera’s vlogen voor de meeste mensen van een drone gehoord hadden. Om toch te kunnen vliegen bouwden wij al onze drones zelf, dit is iets wat wij nog steeds doen. Custom is King! We bouwen en ontwikkelen veel zelf, zo maken we naast custom drone onderdelen ook camera rig’s en zijn we momenteel bezig met LED verlichting onder onze drone. Lees alles over op onze LED lamp pagina. Meer over onze drones en camera’s vind je op onze techniekpagina.

grote drone met LED

we love custom

> Drones

> Gimbals

> Car rigs

> 1800W (drone) LED verlichting

MOVI verhuur

onze apparatuur

> Diverse (backup) drones

> Movi M10

> RED Raven

> Custom Gimbals

film productie

producties

> Film en Documentaires 

> TV en Commercials

> Sport en events

> Corporate video’s

Van bedrijfsfilm tot blockbuster...

…en van amsterdam tot Fiji. Met Kiwi komen we overal en hebben we inmiddels al in veel international producties meegedraaid. Ook worden we vaak ingezet door internationale productiehuizen die in Nederland willen draaien. Wij hebben immers de kennis van de locaties, de regelgeving en kennen de mogelijkheden. Ook deze internationale producties zijn voor diverse soorten filmproducties en drone opnames. Zo weten wij bij Kiwi inmiddels ook dat een bedrijfsfilm niet minder interessant hoeft te zijn dan het meewerken aan een full feature film. Bij Kiwi kan je ons dan ook voor alle soorten producties contacten en werken we net zo gemakkelijk in Nederland als dat we al onze drones naar het einde van de wereld moeten verslepen.

Wereldwijd actief

Klop op onze garagedeur

Mochten de beelden en alle informatie nog niet overtuigen, dan vertellen we je graag persoonlijk meer over onze drone opnames en andere film productie mogelijkheden. Neem contact met ons op via de contactpagina of via onderstaande opties. Je kan ons altijd bellen voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw productie of vragen naar specifieke portfolio drone opnames. We kunnen ook afspreken om kennis te maken of een Skype call opzetten als dat gemakkelijker is.  Mail, bel of klop dus op onze garagedeur, je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Sluit Menu