GECERTIFICEERD DRONE BEDRIJF

Cinematographers of the air

ABOUT KIWI AERIAL SHOTS

Luchtopname specialisten met een passie voor techniek

Kiwi Aerial Shots, een volledig gecertificeerd drone bedrijf uit Amsterdam dat meer dan 10 jaar geleden is opgericht door Kim Hoogervorst en Willem de Groot (vandaar de naam Ki-Wi). Kiwi is ontstaan vanuit de technische uitdaging om met gestabiliseerde camera’s te vliegen in een tijd dat drones nog niet bestonden. Inmiddels zijn we een ware specialist als het gaat om professionele luchtopnames met onze drones en helikopter services. Net zoals we ooit begonnen bouwen we nog steeds de meest unieke drones en custom camera rigs in onze werkplaats in Amsterdam Noord. Het is onze missie om grensverleggende luchtopnames te realiseren voor de mooiste film en video producties. 

Gecertificeerd Nederlands luchtopname bedrijf

"Realising your unrestricted aerial
cinematography requests!"

Kim Hoogervorst, oprichter, RPA-L piloot en drijvende kracht van Kiwi Aerial Shots. Kim weet, maakt en doet iedereen keer op keer versteld staan met zijn beelden en custom build creaties.

kim@kiwi-aerialshots.nl
Tom van Oijen is camera operator en onze all round productie manager die samenwerkingen opzet en het overzicht houdt.

tom@kiwi-aerialshots.nl
Mister Storm is 3 jaar geleden begonnen als stagair en nu actief als electrotechneut werkende aan de meest uitdagende custom build projecten.
Tomas is een camera operator met ruime ervaring met high-end camera's. Naast camerawerk is Tomas ook een specialist op het gebied van editing en colorgrading.
Stefan is een allround DOP, heeft ervaring met bijna alle drones, camera's en andere film gear.
Thomas de Koster, beter bekend als Thomas FPV is de Nr.1 FPV drone piloot van Nederland 2019!
Lodewijk is heer en meester van de post-productie zowel in 360-graden opnames als leggen van een starkke edit.

EUROPEES GECERTIFICEERD

EUROPEES GECERTIFICEERD DRONE BEDRIJF

Kiwi is een professioneel en volledig Europees gecertificeerd drone bedrijf dat werkt onder zijn eigen EASA exploitantnummer en ROC handboek (101/2019 v4). Dit houdt simpel gezegd in dat wij in delen van het luchtruim mogen vliegen waar veel andere drone bedrijven geen toestemming voor kunnen krijgen. Denk in Nederland aan stedelijk gebied als Amsterdam, de haven van Rotterdam, offshore drone opnames maar ook het vliegen in CTR gebieden, nabij acteurs, bebouwing, boven wegen en drone opnames in de nacht mogen uitvoeren. Daarbij werken we bij Kiwi enkel met volledig Europees (EASA) gecertificeerde piloten en zijn al onze drones gekeurd en gecertificeerd volgens de nieuwe Europese regelgeving 

OUTDOOR SPECIALISTEN

TIEN JAAR DRONE ERVARING

VASTE TEAMS, VOLLEDIG OP ELKAAR INGESPEELD

In de afgelopen jaren is het Kiwi team gestaag gegroeid en dat is iets wat we ook graag zo houden. Kleine vaste teams van ervaren professionals die compleet op elkaar zijn ingespeeld. Van volledig Europees gecertificeerde drone piloten, technische custom RIG bouwers, project managers die het overzicht behouden en specialistische tovenaars van de post-productie. Wij hebben de mensen om de meest uitdagende luchtopnames te realiseren.

We love big productions
Wij kunnen opnames verzorgen die voorheen onmogelijk leken. Hier vliegen we met een custom build, 22K helicopter rig vlak langs de Erasmus brug in Rotterdam
10 jaar Ervaring
Wij vlogen al met zelfbouw drones voor het woord drone bestond. Hierdoor hebben wij de technische kennis en set ervaring die je mag verwachten van een professioneel luchtopname bedrijf.
Alleen de beste piloten en operators
Bij Kiwi werken we alleen met de beste mensen die volledig gecertificeerd zijn en jaren ervaring hebben met het maken van professionele luchtopnames.
CUSTOM IS KING
In onze werkplaats werken onze technische specialisten constant aan custom drones en unieke camera rigs voor grensverleggende producties.
ROC gecertificeerd
Kiwi Aerial Shot is een door de overheid gecertificeerd drone bedrjijf. Hierdoor mogen wij op locaties vliegen waar veel andere bedrijven niet mogen komen met hun drones.
Pre-Productie
Bij de grotere luchtopames is het key om een goede pre-productie te hebben. Wij hebben de kennis en de mensen om alle benodigde ontheffingen te realiseren en aan te geven wat er nodig is om het perfecte shot te maken.
Gecertificeerde piloten
Bij Kiwi werken wij enkel met volledig gecertificeerde piloten. Hierin bieden wij piloten in de ROC-Light categorie als in de hoogste RPA-L categorie aan.
Extreme omstandigheden
Bij Kiwi zijn we gek op drone opnames waarbij we ons in extreme omstandigheden bevinden. Van de top van de Mont Blanc tot de gletchers en ijsschotsen van IJsland, wij zorgen dat we er de mooiste drone opnames kunnen maken!
Previous
Next
Volg ons op Instagram: