GECERTIFICEERD DRONE BEDRIJF

Cinematographers of the air

ABOUT KIWI AERIAL SHOTS

Luchtopname specialisten met een passie voor techniek

Kiwi Aerial Shots, een volledig gecertificeerd drone bedrijf uit Amsterdam dat meer dan 10 jaar geleden is opgericht door Kim Hoogervorst en Willem de Groot (vandaar Ki-Wi). Wij zijn ontstaan vanuit de technische uitdaging om met gestabiliseerde camera’s te vliegen in een tijd dat drones nog niet bestonden. Heel wat jaren en ervaringen verder zijn we een ware specialist geworden als het gaat om professionele luchtopnames met onze drones en helikopter services. Net zoals we ooit begonnen, bouwen we nog steeds de meest unieke drones en custom camera rigs in onze werkplaats in Amsterdam Noord. Het is onze missie om grensverleggende luchtopnames te realiseren voor de mooiste film en video producties. 

Gecertificeerd Nederlands luchtopname bedrijf

"Realising your unrestricted aerial
cinematography requests!"

Kim Hoogervorst, oprichter, piloot en drijvende kracht van Kiwi Aerial Shots. Kim weet, maakt en doet iedereen keer op keer versteld staan met zijn beelden en custom build creaties.

kim@kiwi-aerialshots.nl
Tom van Oijen, eigenaar, camera operator en all round productie manager die samenwerkingen opzet en het overzicht houdt.

tom@kiwi-aerialshots.nl
Mister Storm, vier jaar geleden begonnen als stagair en nu actief als electrotechneut werkende aan de meest uitdagende custom build projecten.
Tomas is een camera operator met ruime ervaring met high-end camera's. Naast camerawerk is Tomas ook een specialist op het gebied van editing en colorgrading.
Stefan is een allround DOP, heeft ervaring met vrijwel alle professionele camera's en andere film gear.
Thomas de Koster, beter bekend als Thomas FPV is de Nr.1 FPV drone piloot van Nederland 2019!
Lodewijk is heer en meester van de post-productie zowel in 360-graden opnames als het maken van strakke animaties.

EUROPEES GECERTIFICEERD

EUROPEES GECERTIFICEERD DRONE BEDRIJF

Kiwi is een professioneel en volledig Europees gecertificeerd drone bedrijf dat werkt onder zijn eigen EASA SPECIFIC exploitatienummer. Dit houdt simpel gezegd in dat wij in delen van het luchtruim mogen vliegen waar veel andere drone bedrijven geen toestemming voor kunnen krijgen. Denk in Nederland aan steden als Amsterdam, de haven en het centrum van Rotterdam, offshore drone opnames maar ook het vliegen in CTR gebieden nabij Schiphol, het werken met acteurs, boven bebouwing, wegen en drone opnames in de nacht. Daarbij werken we bij Kiwi enkel met volledig Europees (EASA) gecertificeerde piloten en zijn al onze drones gekeurd en gecertificeerd volgens de nieuwe Europese regelgeving

OUTDOOR SPECIALISTEN

TIEN JAAR DRONE ERVARING

VASTE TEAMS, VOLLEDIG OP ELKAAR INGESPEELD

In de afgelopen jaren is het Kiwi team gestaag gegroeid en dat is iets wat we ook graag zo houden. Kleine vaste teams van ervaren professionals die compleet op elkaar zijn ingespeeld. Van volledig Europees gecertificeerde drone piloten, technische custom RIG bouwers, project managers die het overzicht behouden en specialistische tovenaars van de post-productie. Wij hebben de mensen om de meest uitdagende luchtopnames te realiseren.

We love big productions
Wij kunnen opnames verzorgen die voorheen onmogelijk leken. Hier vliegen we met een custom build, 22K helicopter rig vlak langs de Erasmus brug in Rotterdam
11 jaar Ervaring
Wij vlogen al met zelfbouw drones voor het woord drone bestond. Hierdoor hebben wij de technische kennis en set ervaring die je mag verwachten van een professioneel luchtopname bedrijf.
Alleen de beste piloten en operators
Bij Kiwi werken we alleen met de beste mensen die volledig gecertificeerd zijn en jaren ervaring hebben met het maken van professionele luchtopnames.
CUSTOM IS KING
In onze werkplaats werken onze technische specialisten constant aan custom drones en unieke camera rigs voor grensverleggende producties.
SPECIFIC gecertificeerd
Kiwi Aerial Shot is een door de overheid gecertificeerd drone bedrjijf. Hierdoor mogen wij op locaties vliegen waar veel andere bedrijven niet mogen komen met hun drones.
Pre-Productie
Bij de grotere luchtopames is het key om een goede pre-productie te hebben. Wij hebben de kennis en de mensen om alle benodigde ontheffingen te realiseren en aan te geven wat er nodig is om het perfecte shot te maken.
Extreme omstandigheden
Bij Kiwi zijn we gek op drone opnames waarbij we ons in extreme omstandigheden bevinden. Van de top van de Mont Blanc tot de gletchers en ijsschotsen van IJsland, wij zorgen dat we er de mooiste drone opnames kunnen maken!
Previous slide
Next slide

BEHIND THE SCENES

Kiwi's op set

Tom van Oijen Drone team
360 VR drone opnames
Drone team op shoot
Drone opnames Noorwegen
Helikopter luchtopnames
Kiwi Aerial Shots FPV drone team
Cineflex operator bij offshore luchtopnames
Helikopter team met Wieger
RT-operator CTR Rotterdam
Drone team op klus
Kiwi drone team met Pim Dijkman
Inspire 2 drone team
Drone opnames ARRI Alexa
Drone team in grot
Drone team Inspire 2
Volg ons op Instagram: