Kiwi Aerial Shots

ABOUT KIWI

HÉT LUCHTOPNAME BEDRIJF VAN NEDERLAND

Kiwi Aerial Shots is een ROC gecertificeerd luchtopname bedrijf met meer dan acht jaar expertise. Hierdoor hebben we veel technische kennis en een professioneel oog voor sterke beelden. Ook hebben we in acht jaar een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd waardoor we naast onze drone en helikopter opnames nu ook complete productie aanvragen kunnen oppakken. Inmiddels hebben we ook zelf een mooi Kiwi team opgebouwd bestaande uit gecertificeerde drone piloten, professionele camera operators, video editors en een eigen marketeer.

Kim Hoogervorst

KING KIWI
Kim is de oprichter en drijvende kracht van Kiwi Aerial Shots. Kim weet, maakt en doet iedereen keer op keer versteld staan met zijn beelden en custom producties.

kim@kiwi-aerialshots.nl

Tom van Oijen

Camera operator en producer
Tom is camera operator en onze all round productie manager die samenwerkingen opzet en het overzicht houdt.

tom@kiwi-aerialshots.nl

Thomas te Braake

RPA-L piloot
Thomas is één van onze gecertificeerde drone piloten met jarenlange drone ervaring en een technische achtergrond.

thomas@kiwi-aerialshots.nl

Storm van Eersel

Camera operator & Elektrotechnicus
Begonnen als stagair en nu actief als camera operator en electrotechneut

Tomas van Harten

Camera operator en video editor
Tomas is een camera operator met ruime ervaring met high-end camera's. Naast camerawerk is Tomas ook een specialist op het gebied van editing en colorgrading.

Stefan Jansen

Drone piloot en Camera operator
Stefan is een allround DOP, heeft ervaring met bijna alle drones, camera's en andere film gear.

Francisco J. Martinez

Fotograaf
Een zeer ervaren fotograaf met wereldwijde ervaring. Zijn specialiteit is het vastleggen van superjachten, het liefst vanuit de helikopter.

Lodwijk van Olffen

Montage en animatie
Lodewijk is heer en meester in het toevoegen van animaties in onze video's

Certificaten en verzekeringen

De regelgeving omtrent drones is er één die constant veranderd en niet altijd even duidelijk is. Bij Kiwi Aerial Shots zijn we echter goed op de hoogte van de laatste veranderingen en zijn we in het bezit van alle benodigde certificaten. Zowel onze drones als piloten zijn volledig gecertificeerd en doordat we ook met RPA-L piloten werken kunnen wij toestemming tot delen van het luchtruim krijgen die voor de meeste bedrijven gesloten blijven. Naast alle certificaten en licenties zijn zowel onze apparatuur als al onze mensen maximaal verzekerd. Iets dat op iedere opname locatie een fijne gedachte is.

Wereldwijd actief

ACHT JAAR ERVARING

Kiwi is inmiddels al 8 jaar actief op het gebied van drone opnames. Dit betekend dat wij al met drones en camera’s vlogen voor de meeste mensen van een drone gehoord hadden. Om toentertijd toch te kunnen vliegen, bouwden wij al onze drones zelf. Custom is King! En nog steeds bouwen en ontwikkelen we veel tools voor diverse filmproducties. Zo maken we naast custom drone onderdelen ook custom auto, drone en helikopter rig’s en zijn we momenteel druk bezig met een 1800W LED verlichting voor onder onze drone. Lees hier alles over op onze LED lamp pagina. Meer over onze drones en camera’s vind je op onze techniek-pagina.

Sluit Menu