Chat with us, powered by LiveChat

Kiwi Aerial Shots

DRONE OPNAMES LATEN MAKEN?

PROFESSIONELE DRONE VIDEO'S VOOR ALLE PRODUCTIES

PROFESSIONEEL DRONE TEAM
7 JAAR ERVARING, GECERTIFICEERD EN WERELDWIJD INGEZET
DRONE VIDEO TOT 6K FORMAAT
H264 \ H265 | PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC
VLIEGEN BIJ EXTREME CONDITIES
WIJ VLIEGEN OOK MET STORM EN HEBBEN VEEL ERVARING OP "REMOTE" PLEKKEN
PROFESSIONELE CAMERA'S EN LENZEN
X5S, RED RAVEN & X5 CAMERA'S | LENZEN TOT 120MM BRANDPUNT AFSTAND

DRONE VIDEO SERVICE

aerial cinematography voor
filmS, docuMENTAIRES, BEDRIJFSFILMS & commercials

Drone video laten maken door hét drone bedrijf van Nederland? Kiwi Aerial Shots is een volledig gecertificeerd bedrijf met wereldwijde expertise op het gebied van drone opnames. Met 7 jaar ervaring zijn wij één van de eerste bedrijven die in Nederland met drones actief waren. Zodoende hebben wij veel technische expertise met drone video’s binnen een breed scala van video producties. 

Wil jij drone opnames laten maken en heb je vragen over onze services? Neem dan direct contact met ons op!

Mitsu blog bts

waarom kiwi

> Geheel gecertificeerd

> 7 jaar actief met drones

> Ervaring met alle professionele camera’s en drones

> Veel technische kennis

> Wereldwijde ervaring

Tom van Oijen Kiwi team

contact

Heb je vragen over het maken van drone video opnames? Neem dan gerust contact met ons op. 

> +31 (0) 6 19 19 71 78

> info@kiwi-aerialshots.nl

> Contactformulier

Drones en camera's

Bij Kiwi werken we altijd met professionele en volledig gecertificeerde drones en piloten.  Doordat we zowel ROC-Light als ROC gecertificeerd zijn hebben we veel ervaring met alle grote cameramerken en lenzen. Bij Kiwi werken we veel met de Inspire 2 drones met X7 of X5s camera maar voor de grotere producties werken we veelal met onze Matrice 600 drone en kunnen we ook met een ARRI Alexa Mini of RED camera onder de drone filmen. Over deze grotere drone opties kan je meer lezen op onze Alexa en RED camera pagina. Daarnaast hebben we een eigen werkplaats in Amsterdam waar we custom onderdelen maken om ook in speciale aanvragen te kunnen voorzien. Lees alles over onze drones, camera’s en custom mogelijkheden op onze techniek-pagina of neem direct contact met ons op om jouw verzoek aan ons voor te leggen.

Drone shot layover

Onze drones

> Inspire 2  (x5s of x7 camera)

Inspire 1  (360 graden VR)

> X8 Heavy Lifter (RED of ARRI)

> DJI Matrice 600 (RED of ARRI)

> Meerdere backup drones

dji camera x7

CAmera's

> DJI X5s camera

> DJI X7 camera

> RED Raven (Dragon sensor)

> Arri Alexa Mini camera 

> Andere camera’s op aanvraag

drone watershowreel
Video afspelen

Diverse producties

drone VIDEO laten maken voor alle soorten video producties

Wij maken drone videos voor zeer veel verschillende producties en disciplines. Van bedrijfsvideo tot documentaire en van sport evenement tot speelfilm. Zie ook onze portfolio-pagina voor geschoten werk per categorie. We horen graag voor welk type productie je drone video opnames zou willen laten maken. Naast het maken van drone video opnames kunnen wij ook een complete videoproductie oppakken. Meer hierover is te lezen op onze productie-pagina.

SPORT EN EVENTS

Overal ter wereld de meest extreme sporten en events vastleggen. Geen after movie zonder drone opnames.

FILM EN DOCU

Wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur in huis om een sterk onderdeel te zijn van iedere filmproductie.

BEDRIJFSFILM

Bedrijfsvideo’s en vastgoed projecten krijgen een enorme boost door onze drone opnames.

VR 360

Een sterke toevoeging aan iedere 'after movie' om de omvang van een event weer te geven. Drone opnames zijn hiervoor uitermate geschikt.

COMMERCIALS

Luchtopnames zorgen voor een grootse merkervaring en krachtige commerciële beelden.

INSPECTIE

Eenvoudig en veilig drone inspecties uitvoeren van bruggen, windmolens of hoogspanningsmasten.

Drone video portfolio

Na zeven jaar drone opnames maken hebben we bij Kiwi een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Hieronder zijn enkele video’s te vinden waarbij Kiwi Aerial Shots onderdeel van de filmproductie is geweest. Voor meer drone beeldmateriaal van Kiwi kan je via onderstaande knoppen naar onze portfolio pagina gaan of neem direct contact met ons op zodat we specifieke drone beelden gericht op jouw productie kunnen toesturen.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Galactica Yacht portfolio
Video afspelen
portfolio image
Video afspelen
dewalt layover
Video afspelen
SARENS drone portfolio
Video afspelen

Contact

drone video laten maken? Neem nu contact met ons op!.

Heb je vragen over het laten maken van een drone video of wil je meer weten over de verschillende drone en camera mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onze contact-pagina of onderstaande contactgegevens. We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek. Ook kunnen we altijd een Skype call opzetten als dat gemakkelijker is. We horen in ieder geval graag van je om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wereldwijd Actief

About Kiwi

Hoe we zijn begonnen
Kiwi Aerial Shots is een drone luchtopname bedrijf met meer dan 7 jaar ervaring. De oprichter van het bedrijf is Kim Hoogervorst. Hij begon al met het maken van luchtvideo’s nog voordat drones een bekend begrip waren. Dit deed hij met zelfgebouwde drones en gimbals waarmee hij een ware pionier was in het vakgebied.

Het hedendaagse werken met drones
Tegenwoordig werkt ook Kiwi Aerial Shots met de bekende Inspire 2 drones maar ook nog steeds met een zelf gebouwde Octocopter voor het vliegen met de grotere camera’s als een ARRI Alexa of RED camera. Door deze ervaring aan het begin van het video drone tijdperk heeft het team van Kiwi enorm veel technische kennis en ervaring opgedaan. Dit is een ervaring die binnen iedere setting van pas komt. 
Samen met het sterke gevoel voor kwalitatief beeld is Kiwi Aerial Shots al jaren een gerenomeerd en professioneel bedrijf dat altijd geweldige resultaten levert. Lees meer over Kiwi Aerial Shots en onze jarenlange ervaring met drone opnames op onze Kiwi pagina.

Drone video laten maken, wat zijn de mogelijkheden?

Drone videos laten maken voor in een bedrijfsfilm.
Kiwi word vaak ingezet voor het maken van drone opnames voor bedrijfsfilms. Zo worden we vaak ingezet voor het filmen van bijvoorbeeld bruggen of dijken die worden aangelegd of onderhouden. We werken dus regelmatig voor gemeentes/overheden, grote bouwbedrijven en diverse andere instanties die hun project op een mooie manier in beeld gebracht willen hebben.

Drone videos laten maken voor een commercial.
Ook voor commercials is het laten maken van drone video opnames uitermate geschikt. Wij worden dan ook met grote regelmaat ingezet om drone opnames te maken voor diverse commercials voor zowel de overheid, ING, Samsung & Vredestijn. Ook drone video opnames nodig voor in een commercial? Laat het ons weten!

Drone videos laten maken voor extreme sport of sport evenementen.

Kiwi is een bedrijf dat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in het vliegen bij extreme weer condities, zo hebben wij overal ter wereld kitesurf, freeride & andere extreme sporters gefilmd. Hiervoor zijn wij zelf ook vaak uitgedaagd om op plekken te komen en te opereren waar geen of bijna geen faciliteiten zijn. Ook het vliegen met windkracht 8-9 is voor ons iets wat wij meerdere malen hebben gedaan. Dit deden wij bijvoorbeeld voor Red Bull zeilwedstrijden en de Megaloop challenge. 

Drones, camera’s en lenzen

Bij Kiwi Aerial Shots werken we altijd met de nieuwste apparatuur op het gebied van drones, camera’s en lenzen. Zodoende kunnen we altijd de beste opties bieden en onze drone luchtopnames perfect bij iedere productie laten aansluiten. 

Drones – DJI Inspire 1, Inspire 2 en Octocopter

Momenteel werken wij bij Kiwi Aerial Shots met de DJI Inspire 1, de DJI Inspire 2 en onze eigen Octocopter stromdrone. Ook hebben wij van al deze drones een backup drone om nooit voor ongewenste verrassingen te komen staan. De Octocopter is een drone waarmee we in de meest extreme weersomstandigheden kunnen vliegen en waarmee we met de beste High-end camera’s als de ARRI Alexa en RED camera kunnen filmen. Lees meer over onze drones op de Techniek pagina.

Camera’s en lenzen – X5s, X7, ARRI Alexa en RED Raven

Om altijd het juiste beeld voor iedere productie te kunnen bieden is het belangrijk om met professionele camera’s te werken zoals de X5s. X7, de ARRI Alexa en de RED Raven camera. Ook hebben we een brede collectie aan lenzen zodat de opdrachtgever altijd keuze heeft in het soort beeld dat we schieten. Lees meer over onze drone camera mogelijkheden op de Techniek pagina of meer specifiek over onze ARRI Alexa en RED raven mogelijkheden.

Drone regelgeving

De drone regelgeving in Nederland is er één die veel veranderd en constant aangepast wordt. Zo zijn er regels over verschillende gewichtsklassen van drones, de locaties waar je wel of niet mag vliegen en de maximale hoogte die je met de drone mag bereiken. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen particulier en zakelijk gebruik van de drones en het type licentie dat hierbij komt kijken. Lees over de verschillende drone regels voor zakelijk en particulier gebruik op onze Drone regelgeving blog pagina.

 

CTR zones – Drone no fly zones

Om te weten waar je wel of niet met een drone mag vliegen kan je het beste op een CTR kaart van Nederland kijken. Hierin staat duidelijk aangegeven waar je mag vliegen en de bijbehorende reden. De meest voorkomende reden dat het ergens niet mag is een vliegveld dat in de buurt ligt. Dit kan een groot vliegveld als Schiphol zijn maar ook een lokale zweefvliegtuig vereniging, parachutisten club of de reden is dat het ziekenhuis in de buurt gebruik maakt van een trauma helikopter. Lees meer over de CTR zones in Nederland op onze drone regelgeving blogpagina

 

ROC en ROC-Light

Bij de regelgeving van drones wordt er ook gekeken naar de gewichtsklasse waarbinnen de drone valt. Dit wordt aangegeven met de termen ROC en ROC-Light. De ROC-Light  drones zijn alle drones met een gewicht tot 4 KG. De ROC drones zijn de drones van 4KG en daarboven. Lees hier alles over op onze Kiwi Aerial Shots Drone regelgeving Nederland blog pagina.

Sluit Menu