Kiwi Aerial Shots

Professionele Drone video Service

Bekijk onze Showreel video

Drone video laten maken?

De mooiste drone video's van Nederland voor alle soorten projecten

Ervaren team inzetten om een drone video te laten maken?

Welkom bij Kiwi Aerial Shots! Wil je een drone video laten maken door een professioneel en gecertificeerd drone bedrijf?  dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat alles word geregeld. 
Met onze jarenlange ervaring bij het maken van luchtopnames met drones kunnen we voor elk project de mooiste beelden maken.
Ons team staat altijd klaar en kan goed adviseren over de mogelijkheden.

Ons luchtopname portfolio

Ons portfolio is zeer uitgebreid, zo we hebben onze drones wereldwijd in mogen zetten voor een grote diversiteit aan projecten. Zo zijn onze drone teams ingezet binnen veel verschillende producties zoals commercials, bedrijfsfilms en muziek video’s. Met onze jarenlange ervaring kunnen we aan de hand van een gesprek snel laten weten welke aanpak het beste werkt.

Ervaren drone Teams
Ook 360-graden en FPV drone video mogelijkheden
Gecertificeerde drones
PROFESSIONELE LUCHTOPNAMES
DJI X5s of X7 camera onder de Inspire drone
Complete bedrijfsvideo
GECERTIFICEERDE PILOTEN
Kiwi X8 drone
Previous
Next

Wil je een professionele drone video laten maken?

06-19197178

drone video voor MDB
Video afspelen
OceAnco layover portfolio
Video afspelen
SARENS drone portfolio
Video afspelen

Complete bedrijfsvideo

Voor de bovenstaande video hebben wij de gehele productie opgepakt. Zo hebben we het concept bedacht, de drone opnames gemaakt, het reguliere camerawerk gedaan t/m de uiteindelijke edit. Wil je een soortgelijke video met drone beelden laten maken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Drone video & regulier camera werk

Voor deze video hebben we alle opnames gemaakt. Zowel de drone opnames als het reguliere camera werk. Ook de belichting is iets wat wij in deze video hebben gedaan. Deze klus was in opdracht van ‘The Butch Collective’ die ook de montage heeft gedaan. Wil je ook beelden door ons laten maken en de montage zelf oppakken? Dat is natuurlijk geen probleem.

Drone opnames

Voor deze video hebben wij alleen de drone opnames aangeleverd. De interviews en het overige camerawerk zijn door een andere partij gedaan. Ook de montage is door ditzelfde bedrijf uitgevoerd. Wilt u ook losse drone opnames laten maken voor uw video? Laat het ons weten!

Stappen voor het maken van een complete drone video

blank

CONCEPT

Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf? Willen we een product of dienst in beeld brengen?  Wij denken graag mee hoe we met de juiste snaar kunnen raken in een mooie film.

DRONES

Het filmen met drones biedt mogelijkhden die met een reguliere camera of zelfs met de helikopter onmogelijk zijn. Wij brengen het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren. 

VIDEO

Naast drone opnames filmen wij ook met reguliere camera’s die de hoogste kwaliteit garanderen. zo filmen wij met de RED Raven die fantastische 4K slow-motion kan schieten en een stabilizer voor dynamische beelden.

AUDIO

Een interview met een werkgever die meer vertelt over de visie en missie kan veel toevoegen aan een bedrijfsfilm. Wij kunnen professionele audio opnames verzorgen. Van omgevingsgeluid tot voice-overs en interviews.

MONTAGE

Is de wens een volledig afgeleverde bedrijfsfilm van begin tot eind? Kiwi kan van concept uitwerking tot de volledige video montage doen. Inclusief achtergrondmuziek en animaties.

Losse drone shots of een complete video laten maken

Video afspelen

Losse drone shots of complete video

Het is mogelijk om door ons losse drone shots te laten maken. Daarnaast is het ook mogelijk om door ons de gehele video te laten produceren en monteren.
Het resultaat is een drone video die gelijk op een website of ander medium kan worden gezet.
Wat we altijd aanraden is om ook reguliere opnames te maken om de video wat meer dynamiek qua shots te geven. Drone shots zijn natuurlijk mooi maar een inhoudelijk stuk kan vaak geen kwaad. Hieronder vind je meer informatie over hoe we te werk gaan bij het afleveren van een gehele video.

Misschien dat je de commercial aan de linkerkant wel kent van TV.  Voor de commercial van Mitsubishi hebben wij alle drone opnames gemaakt. 

Drone regelgeving en verzekering

In Nederland hebben we strenge regelgeving omtrent het vliegen met drones. Zo moet de piloot in het bezit zijn van en certificaat en moet het drone bedrijf een ontheffing hebben van il&t. Wij hebben twee soorten ontheffingen, een zogenaamde ROC en ROC-Light ontheffing. De ROC ontheffing is voor drones tot 25kg en een ROC light voor drones onder de 4kg. Met onze ROC ontheffing kunnen we ook in veel CTR gebieden die anders verboden terrein zijn voor drones nog wel de lucht in. 
Ook is een goede drone verzekering natuurlijk belangrijk. Wij zijn verzeker voor schade aan derden, wil je onze polis inzien dan is dat natuurlijk geen probleem. 

Video afspelen
blank
Video afspelen
blank
Video afspelen

Hoe gaan we te werk

  • Bespreken wat het doel en onderwerp van de video is
  • Wat zijn de locaties van de opnames
  • Concept opzetten en uitwerken
  • Offerte opstellen en bespreken
  • Productie planning maken en ontheffingen regelen
  • Opnames!
  • Een eerste ruwe montage van de beelden
  • Adhv input en feedback van de klant de final edit maken
  • Oplevering van de video

Neem contact op! We denken graag mee in de mogelijkheden

Professionele drones
Custom drone mogelijkheden
Ervaren operators
Regulier camerawerk
Previous
Next

De voordelen van een film met drone opnames

Elke video word meteen naar een hoger niveau getild met behulp van drone opnames. Zo word een bedrijf in een keer in beeld gebracht met een drone. Verder kan de drone op plekken komen waar een reguliere camera niet komt. Ook binnenin het berijf kan er met een drone gevlogen worden om shots te maken. Zo kunnen er shots worden gemaakt die voorheen onmogelijk waren.  

Drone Techniek

Al onze drone opnames worden in 4k formaat opgeleverd. Zo zijn alle beelden haarscherp en kunnen ze nog lang mee. De drone waarmee wij voornamelijk werken is de inspire 2 met x5s & x7 camera. Voor de wat grotere producties gebruiken wij onze matrice m600 drone.
Ook voor de reguliere opnames hebben we alle apprauur in huis. Zo draaien we met een RED camera de mooiste beelden om de video’s compleet te maken. 

Heb je nog vragen over de drone regelgeving of over onze drone services? Laat het ons weten!

06-19197178

Sluit Menu