Professionele Drone video Service

Drone video laten maken?

De mooiste drone video's van Nederland voor alle soorten projecten

Ervaren drone Teams
FPV DRONE OPNAMES
Gecertificeerde drones
PROFESSIONELE LUCHTOPNAMES
ARRI, RED of X9
Complete bedrijfsvideo
GECERTIFICEERDE PILOTEN
Ook 360-graden en FPV drone video mogelijkheden
Previous slide
Next slide
SARENS drone portfolio
Video afspelen

Ervaren team inzetten om een drone video te laten maken?

Welkom bij Kiwi Aerial Shots! Wil je een drone video laten maken door een professioneel en gecertificeerd drone bedrijf?  dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat alles word geregeld. 
Met onze jarenlange ervaring bij het maken van luchtopnames met drones kunnen we voor elk project de mooiste beelden maken.
Ons team staat altijd klaar en kan goed adviseren over de mogelijkheden.

Ons luchtopname portfolio

Ons portfolio is zeer uitgebreid, zo we hebben onze drones wereldwijd in mogen zetten voor een grote diversiteit aan projecten. Zo zijn onze drone teams ingezet binnen veel verschillende producties zoals commercials, bedrijfsfilms en muziek video’s. Met onze jarenlange ervaring kunnen we aan de hand van een gesprek snel laten weten welke aanpak het beste werkt.

Wil je een professionele drone video laten maken?

06-19197178

drone video laten maken
Video afspelen
OceAnco drone portfolio
Video afspelen
FPV drone portfolio
Video afspelen

Complete bedrijfsvideo

Voor de bovenstaande video hebben wij de gehele productie opgepakt. Zo hebben we het concept bedacht, de drone opnames gemaakt, het reguliere camerawerk gedaan t/m de uiteindelijke edit. Wil je een soortgelijke video met drone beelden laten maken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Drone video & regulier camera werk

Voor deze video hebben we alle opnames gemaakt. Zowel de drone opnames als het reguliere camera werk. Ook de belichting is iets wat wij in deze video hebben gedaan. Deze klus was in opdracht van ‘The Butch Collective’ die ook de montage heeft gedaan. Wil je ook beelden door ons laten maken en de montage zelf oppakken? Dat is natuurlijk geen probleem.

FPV Drone opnames

Voor deze video hebben wij de FPV drone opnames geleverd inclusief de montage en animaties die in de video zijn verwerkt. Deze informatie bespreken we van te voren met de klant op een afspraak of digitale meeting. Deze FPV drone tours zijn tegenwoordig enorm populair en DE manier om een relatief eenvoudig kantoor of bedrijfsruimte verassend in beeld te brengen.

Stappen voor het maken van een complete drone video

concept bedrijfsfilm

CONCEPT

Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf? Willen we een product of dienst in beeld brengen?  Wij denken graag mee hoe we met de juiste snaar kunnen raken in een mooie film.

drone bedrijfsfilm opnames

DRONES

Het filmen met drones biedt mogelijkhden die met een reguliere camera of zelfs met de helikopter onmogelijk zijn. Wij brengen het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren. 

drone bedrijfsfilm productie

VIDEO

Naast drone opnames filmen wij ook met reguliere camera’s die de hoogste kwaliteit garanderen. zo filmen wij met de RED Raven die fantastische 4K slow-motion kan schieten en een stabilizer voor dynamische beelden.

drone bedrijfsfilm audio opnames

AUDIO

Een interview met een werkgever die meer vertelt over de visie en missie kan veel toevoegen aan een bedrijfsfilm. Wij kunnen professionele audio opnames verzorgen. Van omgevingsgeluid tot voice-overs en interviews.

Drone bedrijfsfilm script

MONTAGE

Is de wens een volledig afgeleverde bedrijfsfilm van begin tot eind? Kiwi kan van concept uitwerking tot de volledige video montage doen. Inclusief achtergrondmuziek en animaties.

Losse drone shots of een complete video laten maken

EEN ENKEL SHOT OF EEN VOLLEDIGE PRODUCTIE

Het is mogelijk om door ons losse drone shots te laten maken. Daarnaast is het ook mogelijk om door ons de gehele video te laten produceren en monteren.
Het resultaat is een drone video die gelijk op een website of ander medium kan worden gezet.
Wat we altijd aanraden is om ook reguliere opnames te maken om de video wat meer dynamiek qua shots te geven. Drone shots zijn natuurlijk mooi maar een inhoudelijk stuk kan vaak geen kwaad. Hieronder vind je meer informatie over hoe we te werk gaan bij het afleveren van een gehele video.

Drone regelgeving en verzekering

In Nederland hebben we strenge regelgeving omtrent het vliegen met drones. Zo moet de piloot in het bezit zijn van en certificaat en moet het drone bedrijf een ontheffing hebben van il&t. Wij hebben twee soorten ontheffingen, een zogenaamde ROC en ROC-Light ontheffing. De ROC ontheffing is voor drones tot 25kg en een ROC light voor drones onder de 4kg. Met onze ROC ontheffing kunnen we ook in veel CTR gebieden die anders verboden terrein zijn voor drones nog wel de lucht in. 
Ook is een goede drone verzekering natuurlijk belangrijk. Wij zijn verzeker voor schade aan derden, wil je onze polis inzien dan is dat natuurlijk geen probleem. 

Drone portfolio Europe from above
Video afspelen
OceAnco drone portfolio
Video afspelen
bedrijfsfilm drone portfolio
Video afspelen over bedrijfsfilm drone portfolio
SARENS drone portfolio
Video afspelen over SARENS drone portfolio
Protest drone portfolio noorwegen
Video afspelen
Maritiem drone bedrijf
Video afspelen over Maritiem drone team

Hoe gaan we te werk

Neem contact op en we vertellen je over alle services en mogelijkheden

Professionele drones
Custom drone mogelijkheden
Ervaren operators
Regulier camerawerk
Previous slide
Next slide

De voordelen van een film met drone opnames

Elke video word meteen naar een hoger niveau getild met behulp van drone opnames. Zo word een bedrijf in een keer in beeld gebracht met een drone. Verder kan de drone op plekken komen waar een reguliere camera niet komt. Ook binnenin het berijf kan er met een drone gevlogen worden om shots te maken. Zo kunnen er shots worden gemaakt die voorheen onmogelijk waren.  

Drone Techniek

Al onze drone opnames worden in 4k formaat opgeleverd. Zo zijn alle beelden haarscherp en kunnen ze nog lang mee. De drone waarmee wij voornamelijk werken is de DJI Inspire 3 met X9 camera. Voor de wat grotere producties gebruiken wij onze heavy-lift Condor drone.
Ook voor de reguliere opnames hebben we alle apparatuur in huis. Zo draaien we met onze eigen ARRI Alexa Mini de mooiste beelden om de video’s compleet te maken. 

Heb je nog vragen over de drone regelgeving of over onze drone services? Laat het ons weten!

06-19197178