Drone huren met Piloot?
Wij verhuren diverse drones inclusief gecertificeerde piloot. Door de jarenlange ervaring op het gebied van drones ben je bij ons altijd verzekerd van een goed eindresultaat. Wil je ook een drone huren met professionele piloot? Laat het ons weten!
Contact
Bedrijfsfilm tot documentaire
Bij Kiwi Aerial Shots hebben we ervaring met vele video producties. van commercials tot speelfilm en van sport event tot livestream drone opnames. Naast de drone shots kunnen wij ook een complete video productie opzetten inclusief montage en nabewerking!
Kiwi drone services
Meer dan 12 jaar ervaring
Kiwi Aerial Shots staat voor kwalitatief hoogwaardige beelden. Een ervaren team en professionele apparatuur zorgt dat wij altijd de mooiste beelden aanleveren.
Lees hier meer
Drone opnames in Amsterdam en Rotterdam
Met onze vergunningen kunnen wij drone opnames maken in steden als Amsterdam, Rotterdam maar ook nabij Schiphol en op de Maasvlakte.
drone opnames
Gecertificeerde piloten
Wij werken enkel met volledig gecertificeerde piloten. Zodoende mogen wij op locaties vliegen waar vele andere drone bedrijven niet mogen komen en staat een veilige vlucht altijd voorop bij ons!
contact
Professionele apparatuur
Onze ervaren drone teams werken enkel met de nieuwste en beste drone apparatuur. Afhankelijk van uw wensen kiezen wij de drone die de camera voor uw video productie kan vliegen. Van DJI tot Sony en van ARRI Alexa tot RED camera.
DRONES & CAMERA'S
Previous slide
Next slide

Professionele drone huren met gecertificeerde piloot?

Kiwi Aerial Shots, het gerenomeerde drone video bedrijf van Nederland

Onze drone Piloten en Operators

Onze volledig gecertificeerde piloten hebben jarenlange ervaring bij het maken van drone opnames. Zo zijn al onze piloten Europees  gecertificeerd in de Specific categorie en mogen dus drones tot 25kg vliegen. Naast de piloten werken we op de meeste klussen ook met een camera operator. Hierbij werken we altijd in vaste teams zodat we altijd de beste samenwerking kunnen realiseren. 

Klik hieronder als je meer wilt weten over onze drone piloten,  camera operators en andere Kiwi Aerial Shots team leden of als je meer van onze drone apparatuur en camera’s wilt zien.

ONZE DRONES

HEAVY-LIFTER

Voor de grote video producties waar de luchtopnames met dezelfde camera als de rest van de productie gevlogen moet worden werken wij met onze Condor drone. Deze vliegt camera setups tot 13,5 KG. Bijvoorbeeld met onze eigen ARRI Alexa Mini of een ARRI 35 met Prime anamorphic lenzen.
ARRI / RED PAGINA

DJI INSPIRE 3

Bij Kiwi hebben we twee Inspire 3 drones en twee X9 camera's. Zo hebben wij dus altijd een backup set mee. Ook hebben we een draadloze monitor bij deze drone voor de klant of regisseur en bieden wij alle lens opties aan van 18mm tot 50mm.
DRONE PAGINA

FPV DRONES

Wij vliegen met verschillende FPV drones afgestemd op jouw video productie. Zo hebben we de kleine Cinewhoop en parrot drones met GoPro 12 en meer high-end FPV setups met een naked Black Magic Pocket camera of Freefly Ember voor 4K in 800 FPS!
FPV pagina

Drone regelgeving, Wij weten wat kan en mag

In Nederland gelden strikte drone regels voor zakelijk gebruik. Kiwi is in het bezit van een alle Europese drone certificaten om drone opnames in de Specific categorie uit te voeren. Daarnaast hebben wij het meest uitgebreide handboek van Nederland. Dit houd in dat we bijna overal an altijd mogen vliegen, ook ’s nachts!

Dit betekend dat wij onze drone services kunnen aanbieden op locaties binnen CTR gebieden als die van Amsterdam, Rotterdam Airport maar ook offshore locaties en op de Maasvlakte en Rotterdamse haven kunnen wij zonder problemen ontheffingen krijgen voor luchtopnames.

Wil je een drone huren met piloot en wil je dat alles zorgvuldig en volgens de drone regelgeving 2023 word geregeld? Dan ben je bij Kiwi Aerial Shots aan het juiste adres! We zijn hét drone verhuur bedrijf van Nederland met jarenlange ervaring en een uitgebreid portfolio.

ONS drone portfolio

BEDRIJFSFILMS, COMMERCIALS, INDOOR OF IN HET BUITENLAND, ALLES KAN!

FPV drone portfolio
Video afspelen
ARRI ALEXA shoot Formule 1
Video afspelen over ARRI ALEXA shoot Formule 1
Internationaal gecertifceerd drone team
Video afspelen
OceAnco drone portfolio
Video afspelen
chapter one drone portfolio
Video afspelen
Video afspelen

professionele drone piloot inhuren?
Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het huren van een drone inclusief professionele piloot? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel ons direct voor meer informatie.

Contactformulier