Drone huren met Piloot?
Wij verhuren diverse drones inclusief gecertificeerde piloot. Door de jarenlange ervaring op het gebied van drones ben je bij ons altijd verzekerd van een goed eindresultaat. Wil je ook een drone huren met professionele piloot? Laat het ons weten!
Contact
Bedrijfsfilm tot documentaire
Bij Kiwi Aerial Shots hebben we ervaring met vele video producties. van commercials tot speelfilm en van sport event tot livestream drone opnames. Naast de drone shots kunnen wij ook een complete video productie opzetten inclusief montage en nabewerking!
Kiwi drone services
Meer dan 12 jaar ervaring
Kiwi Aerial Shots staat voor kwalitatief hoogwaardige beelden. Een ervaren team en professionele apparatuur zorgt dat wij altijd de mooiste beelden aanleveren.
Lees hier meer
Drone opnames in Amsterdam en Rotterdam
Met onze vergunningen kunnen wij drone opnames maken in steden als Amsterdam, Rotterdam maar ook nabij Schiphol en op de Maasvlakte.
drone opnames
Gecertificeerde piloten
Wij werken enkel met volledig gecertificeerde piloten. Zodoende mogen wij op locaties vliegen waar vele andere drone bedrijven niet mogen komen en staat een veilige vlucht altijd voorop bij ons!
contact
Professionele apparatuur
Onze ervaren drone teams werken enkel met de nieuwste en beste drone apparatuur. Afhankelijk van uw wensen kiezen wij de drone die de camera voor uw video productie kan vliegen. Van DJI tot Sony en van ARRI Alexa tot RED camera.
DRONES & CAMERA'S
Vorige slide
Volgende slide

HUUR Professionele drone met gecertificeerde piloot

Kiwi Aerial Shots, het gerenomeerde drone video bedrijf van Nederland

Welkom bij Kiwi Aerial Shots. Een volldig gecertificeerd drone bedrijf uit Amsterdam met 13 jaar ervaring. Onze volledig gecertificeerde piloten werken ieder dag aan de mooiste drone opnames voor bedrijfsfilms, commercials of sport evenementen. Wij vliegen diverse type drones voor diverse producties en drone shot wensen. Al deze drones zijn te huur samen met een gecertificeerde piloot. De drones die wij verhuren mogen een gewicht tot wel 25kg vliegen. Hiermee kunnen we naast de kleine FPV drones voor bijvoorbeeld een indoor drone video ook de grote heavy-lift drones inzetten. Naast de piloten werken we op de meeste klussen ook met een camera operator. Hierbij werken we altijd in vaste teams zodat we altijd de beste samenwerking kunnen realiseren. Klik hieronder als je meer wilt weten over onze drone piloten,  camera operators en andere Kiwi Aerial Shots team leden of als je meer van onze drone apparatuur en camera’s wilt zien.

"ONZE PROFESSIONELE DRONES zijn allemaal GECERTIFICEERD EN VERZEKERD"

HEAVY-LIFTER

Voor de grote video producties waar de luchtopnames met dezelfde camera als de rest van de productie gevlogen moet worden werken wij met onze Condor drone. Deze vliegt camera setups tot 13,5 KG. Bijvoorbeeld met onze eigen ARRI Alexa Mini of een ARRI 35 met Prime anamorphic lenzen.
ARRI / RED PAGINA

DJI INSPIRE 3

Bij Kiwi hebben we twee Inspire 3 drones en twee X9 camera's. Zo hebben wij dus altijd een backup set mee. Ook hebben we een draadloze monitor bij deze drone voor de klant of regisseur en bieden wij alle lens opties aan van 18mm tot 50mm.
DRONE PAGINA

FPV DRONES

Wij vliegen met verschillende FPV drones afgestemd op jouw video productie. Zo hebben we de kleine Cinewhoop en parrot drones met GoPro 12 en meer high-end FPV setups met een naked Black Magic Pocket camera of Freefly Ember voor 4K in 800 FPS!
FPV pagina

Drone regelgeving, Wij weten wat kan en maG

In Nederland gelden strikte drone regels voor zakelijk gebruik. Kiwi is in het bezit van een alle Europese drone certificaten om drone opnames in de Specific categorie uit te voeren. Daarnaast hebben wij het meest uitgebreide handboek van Nederland. Dit houd in dat we bijna overal an altijd mogen vliegen, ook ’s nachts!

Dit betekend dat wij onze drone services kunnen aanbieden op locaties binnen CTR gebieden als die van Amsterdam, Rotterdam Airport maar ook offshore locaties en op de Maasvlakte en Rotterdamse haven kunnen wij zonder problemen ontheffingen krijgen voor luchtopnames.

Wil je een drone huren met piloot en wil je dat alles zorgvuldig en volgens de drone regelgeving 2024 word geregeld? Dan ben je bij Kiwi Aerial Shots aan het juiste adres! We zijn hét drone verhuur bedrijf van Nederland met jarenlange ervaring en een uitgebreid portfolio.

"WIJ VERZORGEN LOSSE DRONE OPNAMES OF EEN COMPLETE DRONE VIDEO"

ONS drone portfolio

BEDRIJFSFILMS, COMMERCIALS, INDOOR OF IN HET BUITENLAND, ALLES KAN!

FPV drone portfolio
Video afspelen
ARRI ALEXA shoot Formule 1
Video afspelen over ARRI ALEXA shoot Formule 1
FPV drone opnames Amsterdam
Video afspelen over FPV drone opnames Amsterdam
FPV drone tour
Video afspelen over FPV drone tour
Video afspelen over FPV indoor drone shot festival
chapter one drone portfolio
Video afspelen

professionele drone piloot inhuren?
Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het huren van een drone inclusief professionele piloot? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel ons direct voor meer informatie.

Contactformulier