CUSTOM BUILD PROJECTS

PUSHING THE BOUNDARIES OF AERIAL CINAMTOGRAPHY

Custom BY KIWI

Als het niet bestaat, dan bouwen we het zelf!

Ook de beste professionele apparatuur voldoet vaak niet aan de eisen die wij stellen of de vraag van de DoP. Kiwi Aerial Shots verleent daarom zowel in de pre-productie als op de set een unieke technische service en denkt graag mee om grensverleggende luchtopnames te realiseren. Onderstaand vind je enkele voorbeelden van custom build producties die we de afgelopen jaren in onze werkplaats hebben mogen bouwen. Van onze eigen opvouwbare heavy-lift Condor drone tot een helikopter camera rig voor 3 RED MONSTRO’S met als resultaat 22K resolutie. Geen opdracht gaat ons te ver dus laat het zeker weten als je een grensverlegend idee hebt!

BRAINSTORMEN

Wij krijgen de meest bizarre aanvragen bij Kiwi en komen graag aan tafel zitten om wensen en mogelijkheden naast elkaar te leggen. Wij weten wat er technisch mogelijk is met drones of helikopters en kunnen een conceptueel plan snel werkelijkheid maken.

TEKENEN

In onze werkplaats in Amsterdam gaan we aan de slag met de eerste 3D tekeningen om vervolgens materialen te bestellen en onze 3D printers en CNC frase in werking te stellen.

BOUWEN EN TESTEN

Alles dat we bouwen wordt uitgebreid getest en waar nodig aangepast. Dit doen we tot alles veilig ingezet kan worden en we aan de slag kunnen met de grensverleggende opnames!

22K RED MONSTRO CAMERA RIG

SHOTS REALISEREN DIE VOORHEEN ONMOGELIJK LEKEN

Eind 2018 kregen we een aanvraag voor aerial opnames die de grenzen van het mogelijke zou opzoeken. De opdracht kwam vanuit Postpanic, een film bedrijf uit Amsterdams dat opzoek was naar hoge resolutie beelden in een hoek van minimaal 300 graden. Buiten deze technische eisen moesten de shots ook nog eens gemaakt worden op enkele van de meest lasige locaties van Nederland: Op 10 meter boven de Maas in Rotterdam en vlak boven de Amstel in Amsterdam. Kiwi accepteerde de uitdaging en ging aan de slag en bouwde uiteindelijk twee camera rigs voor 22K opnames in 310 graden.

VLIEGEND HERT
Op onze nieuwste Kiwi Condor drone hebben we een gigantisch gewei gemonteerd die we boven een bruinkoolmijn in Duitsland hebben gevlogen voor een internationaal kunstproject,
uitdenken en ontwerpen
Kim aan de aan het teken in de Kiwi werkplaats in Amsterdam. In onze werkplaats hebben we alle apparatuur die nodig is omeen technische uitdaging als deze te ontwerpen en te bouwen.
3 x RED MONSTRO
Om de 22K beeldresolutie te krijgen maken we gebruik van 3x een 8K RED MONSTRO's. Door een kleine overlap waar het beeld gestiched moet worden houden we zo 22K aan resolutie over.
LOW altitude helicopter shots
Samen met het bedrijf HeliAir hebben we exclusieve ontheffingen weten te verkrijgen om extreem laag door Asmterdam en Rotterdam te mogen vliegen.
KIWI CONDOR DRONE
Hier testen wij onze nieuwste zelfbouw Kiwi Condor drone. Deze drone kan een payload van 13,5 KG tillen wat ongekende mogelijkheden geeft voor de camera setups die we kunnen vliegen.
Previous slide
Next slide

Andere CUSTOM KIWI PROJECTen

12 jaar ervaring IN UNIEKE LUCHTOPNAME PRODUCTIES

Onderstaand een portfolio van de custom build projecten waar we in de afgelopen jaren met Kiwi aan hebben gewerkt. Van de tekentafel tot op de set, bij Kiwi Aerial Shots bieden we onze technische kennis graag aan gedurende de gehele productie!

FLYING ANTLERS

Drone Lighting setup

1800W Drone lighting

Kim making technical drawings in the workshop

RC-BUGGY FOR LIGHTING OR CAMERA MOUNTS

custom Payload drone

OUR X8 Pro 2 drone with 30KG take off weight

our 22K RED MONSTRO helicopter rig

Car-2-Car rig

Working Coffee drone for TV commercial

EXTRA LONG 360 RIG

our own milling machine in our workshop

1800W handheld LED lighting system

LED lighting pagina

Ignition special effect for Mitsubishi TVC

one of the drawing of the 22K RED Monstro Rig

Low altitude helicopter shots with our 22K MONSTRO RIG

Vertical 22K RED MONSTRO BOAT RIG

Insta 360 Pro 2 camera rig for our Matrice600

360 luchtopnames pagina

SELF BUILD KIWI X4 DRONE

1800W - 163.000L DRONE LED lighting system

LED lighting pagina

Helicopter rig for 8K VR footage from underneath a helicopter

Volg ons op Instagram: