Kiwi Aerial Shots

CUSTOM BUILD PROJECTS

Custom BY KIWI

If it doesn't exist, we will build it ourselves

Ook de beste professionele apparatuur voldoet soms niet aan de eisen die wij stellen of de vraag van de DoP. Kiwi verleent daarom zowel in de pre-productie als op de set een unieke technische service en denkt graag mee om grensverleggende aanvragen te realiseren. 

Onderstaand vind je enkele voorbeelden van custom build producties die we de afgelopen jaren in onze werkplaats hebben mogen bouwen. Van een opvouwbare X8 heavy-lift drone tot een 22K camera rig voor onder de helikopter. Geen opdracht gaat ons te ver en als het niet bestaat, dan bouwen we het zelf!

22K RED MONSTRO CAMERA RIG

Eind 2018 kregen we een aanvraag voor aerial opnames die de grenzen van het mogelijke zou opzoeken. De opdracht kwam vanuit Postpanic, een film bedrijf uit Amsterdams dat opzoek was naar hoge resolutie beelden in een hoek van minimaal 300 graden. Buiten deze technische eisen moesten de shots ook nog eens gemaakt worden op enkele van de meest lasige locaties van Nederland: Op 10 meter boven de Maas in Rotterdam en vlak boven de Amstel in Amsterdam. Kiwi accepteerde de uitdaging en ging aan de slag en bouwde uiteindelijk twee camera rigs voor 22K opnames in 310 graden.

uitdenken en ontwerpen
Kim aan de aan het teken in de Kiwi werkplaats in Amsterdam. In onze werkplaats hebben we alle apparatuur die nodig is omeen technische uitdaging als deze te ontwerpen en te bouwen.
3 x RED MONSTRO
Om de 22K beeldresolutie te krijgen maken we gebruik van 3x een 8K RED MONSTRO's. Door een kleine overlap waar het beeld gestiched moet worden houden we zo 22K aan resolutie over.
LOW altitude helicopter shots
Samen met het bedrijf HeliAir hebben we exclusieve ontheffingen weten te verkrijgen om extreem laag door Asmterdam en Rotterdam te mogen vliegen.
verticale rig
Voor de aerial shots vlak boven het wateroppervlak hebben we gekozen voor een nieuwe verticale rig die we aan een crane op een speedboot hebben gemonteerd.
Verticale boot rig
Met deze opstelling hebben we meerdere malen op hoge snelheid onder de Erasmus brug door gevaren en over de Amstel in Amsterdam
Previous
Next

Andere CUSTOM PROJECTen

Onderstaand een portfolio van de custom build projecten waar we in de afgelopen jaren met Kiwi aan hebben gewerkt. Van de tekentafel tot op de set, bij Kiwi Aerial Shots bieden we onze technische kennis graag aan gedurende de gehele productie!

Kim making technical drawings in the workshop

Car-2-Car rig

Foldable heavy lift drone for productions abroad

OUR X8 Pro 2 drone with 30KG take off weight

Vertical 22K RED MONSTRO BOAT RIG

1800W - 163.000L DRONE LED lighting system

LED lighting pagina

Working Coffee drone for TV commercial

Ignition special effect for Mitsubishi TVC

our own milling machine in our workshop

1800W handheld LED lighting system

LED lighting pagina

Insta 360 Pro 2 camera rig for our Matrice600

360 luchtopnames pagina

one of the drawing of the 22K RED Monstro Rig

Low altitude helicopter shots with our 22K MONSTRO RIG

Small helicopter rig for 8K VR footage from underneath a helicopter

our 22K RED MONSTRO helicopter rig

Vertical 22K RED MONSTRO rig

Kiwi X8 Pro 1 storm drone for 8kg payloads

our 1800W LED light used on a tripod

Sluit Menu