Kiwi Aerial Shots

DRONE INSPECTIE

Ook in de industie wordt het gebruik van drones steeds vaker toegepast voor inspecties. Het gebruik van drones biedt namelijk voordelen op de kosten, effectiviteit en veiligheid bij deze vaak gevaarlijke controles. Onze gecertificeerde drone piloten en camera operators kunnen gedetailleerde RAW opnames maken om bijvoorbeeld warmte lekken of constructie scheurtjes op te sporen.

drone inspectie

Inspectie van

> Windturbines

> Hoogspanningsmasten

> Bruggen

> Schoorstenen

Dutch drone company

Voordelen

> Snel

> Veilig

> Geo tagging

> Direct meekijken

DRONE verhuur

Waarom kiwi

> 7 jaar actief met drones

> Geheel gecertificeerd

> Veel technische kennis

> Wereldwijde ervaring

INDUSTRI√čEL

Drone inspecties kunnen goed worden toegepast voor moeilijk bereikbare objecten als windturbines, schoorstenen, bruggen, hoogspanningsmasten.

THERMOGRAFISCH

Thermografische inspectie met drones biedt een grote flexibiliteit waarmee men snel en effectief warmte lekken kan opsporen.

GEOGRAFISCH

Voor het maken van Geo data kaarten leggen wij het object of gebied vanuit verschillende hoeken en op hoge resolutie vast. Hierna worden deze afbeeldingen met speciale software aan elkaar gekoppeld zodat een zeer gedetailleerd 3D model ontstaat.

Contact

Neem contact met ons op voor vragen over specifieke drone inspectie mogelijkheden. We vertellen je graag meer over onze ervaring en de werkzaamheden die we voor jullie kunnen uitvoeren. We kunnen dan direct aangeven wat de mogelijkheden zijn en of in het desbetreffende gebied wel drone opnames gemaakt mogen worden. 

Sluit Menu