Kiwi Aerial Shots

DRONE INSPECTIES

VEILIG, SNEL EN EFFICIËNT WERKEN

PROFESSIONEEL DRONE TEAM
7 JAAR ERVARING, GECERTIFICEERD EN WERELDWIJD INGEZET
VLIEGEN BIJ EXTREME CONDITIES
WIJ VLIEGEN OOK MET STORM EN HEBBEN VEEL ERVARING OP "REMOTE" PLEKKEN

DRONE INSPECTIE

Ook in de industie wordt het gebruik van drones steeds vaker toegepast voor belangrijke inspecties en het in kaart brengen van locaties (drone mapping). Het gebruik van drones biedt namelijk voordelen op de kosten, effectiviteit en veiligheid bij deze vaak gevaarlijke controles. Onze gecertificeerde drone piloten en camera operators kunnen gedetailleerde RAW opnames maken om bijvoorbeeld warmte lekken of constructie scheurtjes op te sporen.

drone portfolio

Inspectie van

> Windturbines

> Hoogspanningsmasten

> Bruggen en schoorstenen

> Zonnepanelen

IMG_20180221_094720725

Voordelen

> Snel

> Veilig

> Geo tagging

> Direct meekijken

Drone inspectie

Waarom kiwi

> 7 jaar actief met drones

> Geheel gecertificeerd

> Veel technische kennis

> Wereldwijde ervaring

THERMOGRAFISCH

Thermografische inspectie met drones biedt een grote flexibiliteit waarmee men snel en effectief warmte lekken kan opsporen.

INDUSTRIËEL

Visuele drone inspecties kunnen goed worden toegepast voor moeilijk bereikbare objecten als windturbines, schoorstenen, bruggen, zonnepanelen en hoogspanningsmasten.

3D MAPPING

Voor het maken van Geo data kaarten leggen wij het object of gebied vanuit verschillende hoeken en op hoge resolutie vast. Hierna worden deze afbeeldingen met speciale software aan elkaar gekoppeld zodat een zeer gedetailleerd 3D model ontstaat.

Contact

Neem contact met ons op voor vragen over specifieke drone inspectie mogelijkheden. We vertellen je graag meer over de werkzaamheden die we voor jouw bedrijf kunnen uitvoeren. We kunnen dan direct aangeven wat de mogelijkheden zijn en of in het desbetreffende gebied wel drone opnames gemaakt mogen worden. 

Sluit Menu