Kiwi Aerial Shots

Van Bedrijfsfilm tot documentaire
Bij Kiwi hebben we ervaring met diverse video producties. van commercial tot speelfilm en van sport event tot livestream drone opnames. Naast de drone shots kunnen wij ook een complete productie opzetten inclusief montage en nabewerking!
Kiwi drone services
Meer dan 9 jaar ervaring
Kiwi Aerial Shots staat voor kwalitatief hoogwaardige beelden. Een ervaren team en professionele apparatuur zorgt dat wij altijd de mooiste beelden aanleveren.
Lees hier meer
Bekijk ons portfolio voor de beste referenties
Ons uitgebreide portfolio laat goed zien aan welke projecten wij in het verleden hebben meegewerkt. Van bedrijfsfilm tot sport event en van wereldwijde commercial tot bioscoopfilm.
Ons portfolio
Drone huren met Piloot?
Wij verhuren diverse drones inclusief gecertificeerde piloot. Door de jarenlange ervaring op het gebied van drones ben je bij ons altijd verzekerd van een goed eindresultaat. Wil je ook een drone huren met professionele piloot?
Contact
Gecertificeerde piloten
Wij werken enkel met volledig gecertificeerde piloten. Zodoende mogen wij op locaties vliegen waar vele andere drone bedrijven niet mogen komen en staat een veilige vlucht altijd voorop bij ons!
contact
Previous
Next

Professionele drone huren met gecertificeerde piloot?

Kiwi Aerial Shots, het gerenomeerde drone video bedrijf van Nederland

blank

Inspire 2 Drone - DJI X7 of X5s

De Inspire 2 drone is te bedienen met 1 of 2 operators die de drone en camera onafhankelijk van elkaar besturen. Deze drones zijn geschikt voor de meeste producties en leveren tot 6k RAW video kwaliteit. 
Benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een inspire 2 inclusief piloot? 

m600 drone png

Matrice m600 Drone

De Matrice m600 kan een payload van 6kg tillen. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor RED en/of Alexa camera’s. Daarnaast zetten we deze drone vaak in voor het maken van 360 VR opnames.
Benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een Matrice600 drone inclusief piloot? 

ALTA8 Drone Front_Open_Groundview_M15

Kiwi x8 of Alta 8

De Kiwi x8 en Alta 8 van freefly zijn onze heavylift drones die tot wel 10kg payload aan kunnen. Deze drones zijn geschikt voor de zwaardere camera setups. Denk aan een RED of ARRI camera inclusief een Anamorphic lens. 

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op! 

 

Onze drone Piloten en Operators

Onze volledig gecertificeerde piloten hebben jarenlange ervaring bij het maken van drone opnames. Zo zijn al onze piloten ROC-Light en RPA-L  gecertificeerd en mogen dus drones tot 25kg vliegen. Naast de piloten werken we op de meeste klussen ook met een camera operator. Hierbij werken we altijd in vaste teams zodat we altijd de beste samenwerking kunnen realiseren. 

Klik hieronder als je meer wilt weten over onze drone piloten,  camera operators en andere Kiwi Aerial Shots team leden.

Drone regelgeving, we know our business!

In Nederland gelden strikte drone regels voor zakelijk gebruik. Kiwi is in het bezit van een ROC en ROC-Light ontheffing. Daarnaast hebben wij het meest uitgebreide ROC handboek van Nederland. Dit houd in dat we bijna overal mogen vliegen!

Dit betekend dat wij onze drone services kunnen aanbieden op locaties binnen CTR gebieden als die van Amsterdam, Rotterdam maar ook offshore locaties en op de Maasvlakte kunnen wij zonde problemen ontheffingen krijgen voor luchtopnames.

Wil je een drone huren met piloot en wil je dat alles goed word geregeld? Dan ben je bij Kiwi Aerial Shots aan het juiste adres! We zijn hét drone verhuur bedrijf van Nederland met jarenlange ervaring en een uitgebreid portfolio.

Een greep uit ons drone opname portfolio

Video afspelen
bedrijfsvideo drone
Video afspelen
drone portfolio
Video afspelen
dewalt layover
Video afspelen
portfolio
Video afspelen
Video afspelen

Een professionele drone piloot inhuren?
Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen over het huren van een drone inclusief een piloot? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaand contact formulier of bel ons direct voor meer informatie! 

Contactformulier

Sluit Menu