KIWI AERIAL SHOTS

drone and helicopter specialists

Full service
drone opname bedrijf

Professionele luchtopnames met drones en helikopters

Welkom bij Kiwi, hét drone opname bedrijf van Nederland! Wil jij professionele drone opnames laten maken door een volledig Europees gecertificeerd drone bedrijf? Wij werken al meer dan 10 jaar met professionele drones en hebben ruime ervaring met camera setups als ARRI,  RED en DJI. Onze Specific bedrijfscertificaat maakt het mogelijk om met zwaardere drones en nabij bebouwing, wegen en acteurs te mogen vliegen. Samen met onze gecertificeerde drones, drone piloten, camera operators en productie managers kunnen wij het beste resultaat voor jouw video productie leveren. Bekijk hieronder onze drone services en helikopter opname producties of neem direct contact met ons op om jouw luchtopname productie aan ons voor te voorleggen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

DRONE OPNAMES

Professionele drone opnames met onze gecertificeerde drone teams en camera setups als ARRI Alexa, RED MONSTRO of de DJI X7.
Drone opnames

HELIKOPTER LUCHTOPNAMES

Helikopter opnames met een Cineflex systeem of custom camera rig. Wij verzorgen het van begin tot eind.
Helikopter opnames

360 VR DRONE OPNAMES

Professionele 360-graden drone opnames met de nieuwste 11K camera van onder een drone of helikopter.
360 VR Luchtopnames

FPV DRONE OPNAMES

Indoor of outdoor FPV drone opnames geven unieke mogelijkheden!
FPV drone opnames

CUSTOM DRONES & RIGS

Wij werken dagelijks aan custom drones en innovatieve camera rigs voor grensverleggende luchtopnames.
Custom build producties

1800W DRONE LIGHTING

Unieke licht- en schaduweffecten met ons zelfontwikkelde 1800W drone lighting systeem!
Drone lighting pagina
Discovery channel drone opdracht
NETFLIX drone portfolio
media Monks logo
HALAL drone partner Kiwi
EYEFORCE drone opname partner
national geographic drone partner
Warner brother drone partner
CZAR drone partner
NEW AMS drone partner
REDBULL luchtopname partner

Wie is Kiwi en wanneer
stuur je ons de lucht in?

Gecertificeerd | Professioneel | Technisch | Ervaren

Wij zijn een professioneel en volledig gecertificeerd drone opname bedrijf dat zich focused op high-end drone opnames. Zo kan je ons inzetten voor commercials, films, tv en sport luchtopnames waarbij er een RED, ARRI of DJI camera de lucht in moet. In de loop der jaren heeft het dronen zich verder uitgebreid. Zo maken we nu naast de drone opnames ook helikopter opnames, complete bedrijfsfilm producties, 360 VR en livestreams drones opnames. Ook werken wij als drone bedrijf constant aan grensverleggende ‘custom made‘ projecten waarbij we unieke camera rigs en drones bouwen. Dit doen wij in onze uitgebreide Kiwi werkplaats in Amsterdam Noord. 

Ons Kiwi Aerial Shots team bestaat uit verschillende specialisten. Europees gecertificeerde en zeer ervaren drone piloten, camera operators en een Cineflex operator voor onze helikopter opnames. Daarnaast werken wij met ervaren color graders die de montage realiseren voor als we een complete bedrijfsfilm met drone opnames opleveren. 

Dit team werkt al bijna 10 jaar samen en is dus compleet op elkaar ingespeeld. Als drone opname bedrijf hebben wij technische specialisten die custom camera rigs bouwen, goed georganiseerde mensen die de producties uitdenken en creatieven cinematografen om de beste drone shots te realiseren. Daarbij zijn wij gewend aan een last-minute producties en verplaatsingen door slecht weer. Hier rekenen wij nooit annuleringskosten voor en onze ervaren drone teams staan eigenlijk altijd klaar om om pad te gaan. Ook denken wij graag mee in de pre-productie om zo  het beste resultaat voor jouw luchtopnames te realiseren. Neem dus direct contact op om jouw productie aan ons voor te leggen.

Helikopter cineflex portfolio
Video afspelen over Helikopter cineflex portfolio
Drone portfolio Europe from above
Video afspelen
Drone opnames portfolio
Video afspelen over Drone opnames portfolio

Drone bedrijf met
Professionele apparatuur

ARRI ALEXA // RED // DJI camera's

Met de nieuwste techniek streven we als drone opname bedrijf altijd naar de hoogste kwaliteit opnames. En omdat we met drones in verschillende gewichtsklassen werken kunnen wij camera setups tot wel 11KG vliegen. Zodoende kunnen we drone opnames maken met cameras als de ARRI Alexa Mini en RED. Kijk op onze techniek-pagina voor meer informatie over onze heavy-lift drones, camera’s, lens opties en andere custom Kiwi apparatuur.

Film, Commercial of bedrijfsfilm
Wij zetten onze luchtopnames in voor een breed scala aan producties. Van sport event tot corporate video en van de starnden van Fiji tot de hoogste berg van Europa!
Portfolio pagina
Offshore drone opnames
Het maken van off shore drone opnames en beauty shots op zee is een specialiteit die door de vele risico's op het water veel ervaring vereist. Met Kiwi zijn we de afgelopen 10 jaar de hele wereld over geweest voor dergelijke drone en helikopter opnames.
Maritiem pagina
Profesionele teams
Wij werken met kleine en zeer ervaren teams die compleet op elkaar zijn ingespeeld voor de beste resultaten.
About Kiwi pagina
Custom drones & camera's
In onze Kiwi werkplaats zijn we altijd bezig met nieuwe innovatieve projecten. Deze producties doen we in opdracht van of vanuit ons eigen streven om altijd de grenzen van luchtopnames op te zoeken.
Custom projecten pagina
Car-2-Car Shots
Met onze Gremsy gimbal setup op het dak van onze Kiwi bus kunnen wij car-2-car shots maken tot snelheden van 100kmpu.
Kiwi Apparatuur
Previous
Next

SPECIFIC GECERTIFICEERD
LUCHTOPNAME BEDRIJF

VOLLEDIG EUROPEES gecertificeerd DRONE OPNAME BEDRIJF

Bij het vliegen van drones komt heel wat technische kennis en drone wetgeving kijken. Kiwi Aerial Shots is een volledig Europees gecertificeerd drone opname bedrijf in de Specific categorie en altijd op de hoogte van de huidige Europese drone wetgeving. Met onze Europese certificaten kunnen wij ontheffingen aanvragen en op locaties vliegen waar de meeste drone bedrijven niet mogen vliegen. Dit gaat bijvoorbeeld op voor luchtopnames binnen het CTR gebied van Amsterdam, drone opnames in de Rotterdamse haven, offshore luchtopnames op de Noordzee en het vliegen van een drone na zonsondergang

Heb jij vragen over specifieke drone locaties of wil je onze bedrijfscertificaten en drone papieren zien? Geen probleem! Neem contact met ons op of lees meer over de Nederlandse drone regelgeving op de drone service pagina.

Volg ons op Instagram: