Movi huren met operator?

Aan een crane, auto, boot of motor. De Movi is zeer flexibel in te zetten voor het maken van shots die een enorme indruk maken en uitermate stabiel zijn!
movi huren lineup helicopter

Wat is de MŌVi?

Wilt u een MŌVI met operator huren? Dan bent u aan het goede adres. KiWi heeft zich de laatste jaren verdiept in deze techniek en binnen veel verschillende projecten gebruikt, hierdoor is er een ruime ervaring met dit systeem en de verschillende rigging methoden. Wij hebben zowel de MōVi ingezet binnen een groot aantal diverse projecten.

Camera’s waarmee wij hebben gewerkt i.c.m. dit systeem zijn:
- C100, C300
- RED (epic, scarlet)
- FS700
- Blackmagic
- 5Dm2
- A7s
- GH4
- 550D

Wij zijn in het bezit van verschillende types van deze systemen. Naarmate het systeem en de shots complexer worden is het aan te raden voor twee of zelfs drie operators te kiezen. (Operator, Remote Operator, Focus Puller)

Drone Showreel 2014

Drone opnames die wij maakten in 2014. Bekijk ons portfolio om te zien aan welke projecten wij allemaal hebben meegewerkt.

Recente Projecten

Chapter One – Kitesurf Film

Chapter One – Kitesurf Legacy (Drone Cinematography) Drone Cinematography for “Chapter One” Chapter One has been one of our major projects in the past few years. Traveling all around the world to the most beautiful places we where lucky enough to fly our drones. Check out http://www.chapteronemovie.com for additional info. […]

Read More

View More

Ducati

Ducati shoot met drone in zeeland TeamworkEen mooie dag met Ducati rider Jermy Vonk, Hart10 & Kiwi Aerial Shots! Voor deze film zijn wij afgereisd naar Zeeland. Voor deze opdracht zetten wij onze stormdrone in die met zeer veel wind nog kan vliegen. Volg ons op facebook! Volg ons op […]

Read More

View More
ducati luchtvideo klant drone

Marine Versus

Marine versus Drone opnamesTijdens deze serie van de luchtmacht, marine en andere afdelingen van defensie maakten wij met onze drone luchtopnames.

View More
marine luchtvideo klant drone