Drone Inspectie

Drone inspectie laten uitvoeren?

Het gebruik van drones voor het doen van inspecties biedt vele voordelen. Zo kunnen warmte lekken of kleine scheurtjes in de constructie met grote flexibiliteit worden vastgelegd.
Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om met zoom lenzen te werken waardoor ieder detail ook van wat grotere afstand nog kan worden gefotografeerd.

Wij werken met zeer ervaren piloten zodat de veiligheid en effectiviteit zijn gewaarborgd.
drone controller dx8

Geografische data

Voor het maken van Geo data kaarten maken wij gebruik van kleine drones.
De drones maken van het object of gebied foto's op hoge resolutie vanuit alle hoeken.
Hierna worden deze foto's met speciale software aan elkaar gekoppeld zodat een zeer gedetailleerd 3D model ontstaat.

Industriële Inspectie

Industriële inspectie met drones bied vele voordelen. Zo zijn er grote voordelen op het gebied van kosten, effectiviteit en veiligheid.
Drones kunnen worden ingezet voor het inspecteren van bijvoorbeeld windturbines, schoorstenen, bruggen of andere moeilijk bereikbare objecten.
Door middel van het maken van hoge resolutie (20.8 mp) RAW foto's kan elk detail worden vastgelegd.
Voor het vliegen bij ongunstige weersomstandigheden bent u bij ons ook aan het goede adres, zo werken wij met zeer ervaren piloten met wereldwijde vliegervaring.
camera keuze drone kop foto

Thermografische Inspectie

Thermografische inspectie met drones biedt een grote flexibiliteit. Het snel en effectief in kaart brengen van warmte lekken of controleren van processen waarbij de meting temperatuur van groot belang is.
Dit zijn bij uitstek toepassingen waarbij drones kunnen worden ingezet om een themografische video of foto te maken van een object.

Waarom Kiwi Aerial Shots?

- 7 jaar ervaring
- Wereldwijd ingezet binnen grote en kleine projecten
- Gecertificeerde drone piloot
- Team met film achtergrond
- Ook vliegen bij ongunstige weersomstandigheden
- Heldere communicatie
- Flexibele planning

Heeft u een vraag over drone Inspecties? Neem dan contact met ons op!

Inspectie met Drones

Voor het snel en veilig inspecteren van objecten binnen de infrastructuur zijn drones uitermate geschikt.
Wij werken met verschillende drones zodat wij voor elke inspectie een passende drone klaar hebben staan.

Enkele toepassingen van drones bij inspecties.

Er zijn vele toepassingen waarvoor een drone kan worden ingezet voor het inspecteren van objecten. Hieronder enkele voorbeelden waarvoor een drone kan worden ingezet.

Windturbines

Een drone is uitermate geschikt bij het inspecteren van windmolens. In korte tijd kunnen er foto en video opnames kunnen gemaakt van het object. Doordat wij gebruik maken van camera's met een optische zoom kunnen wij zeer gedetailleerd te werk gaan. Daarnaast zijn wij in staat om ook bij harde wind nog te vliegen.

Bruggen

Voor het inspecteren van bruggen is een drone uitermate geschikt. Zo kan er met een drone snel in kaart worden gebracht of er schade is ontstaan aan de constructie of aan bijvoorbeeld de verflagen.

Zendmasten

Voor het inspecteren van zendmasten heeft een drone ook vaak de voorkeur. Zo kan er snel en veilig op grote hoogte worden gewerkt om snel een beeld te krijgen van de status van het object.

Industrie

Binnen de industrie sector is er veel mogelijk met drones, zo zijn gevaarlijk en moeilijk bereikbare plekken vaak juist goed te bereiken met een drone.
Denk hierbij aan het maken van thermografische beelden van fabrieken en het inspecteren van schoorstenen.

Daken

Daken kunnen door onze drones met groot gemak worden geinspecteerd op warmte en water lekken. Daarnaast kan ook schade aan het dak in kaart worden gebracht.

Scheepsmasten

Scheepsmasten van grote boten zijn vaak moeilijk te inspecteren op eventuele technische mankementen.
Met een drone kunnen er vanuit alle verschillende hoeken foto's worden gemaakt om de staat van een mast in beeld te brengen.

#Kiwi Aerial Shots