Corona & Drone video producties

Onze Drone services ten tijde van Corona

Ten eerste: YES! Ook in deze tijden kan je ons inzetten voor professionele drone opnames en video producties dus neem gerust contact met ons op voor al je vragen. En ja, het zijn gekke tijden in een wereld die gebukt gaat onder een pandemi. Ook bij Kiwi Aerial Shots merken we dit en zijn we ons bewust van de benodigde aanpassingen in de video productie branche. De buitenelandse shoot zijn momenteel onmogelijk maar in Nederland werken we wel gewoon door. Dit doen we aan de hand van de actuele RIVM richtlijnen en inmiddels hebben we ervaren dat we ook op deze manier professionele drone opnames en video producties kunnen opleveren. 

De Corona richtlijnen brengen zeker extra uitdagingen met zich mee maar tot dusver hebben ze ons nog niet weten te stoppen. Neem contact met ons op als er vragen zijn over professionele drone opnames door een gecertificeerd bedrijf of over de complete video producties die wij uitvoeren.

Corona drone opnames
Film opnames tijdens corona
CTR Amsterdam drone opnames

Opnames ten tijde van Corona voor de Staatsloterij koningsdag trekking

Drone opnames met 1,5 meter afstand

Ook in deze tijden kunnen wij dus nog drone opnames uitvoeren mits wij volgens de laatste richtlijnen van het RIVM kunnen werken.  De drone opnames die wij maken worden meestal in een team van twee gemaakt. Een gecertificeerde drone piloot plus een camera operator. Om de aangegeven afstand van 1,5 meter binnen ons drone team te hanteren komen wij met twee auto’s naar de locatie. Hier bouwt één van de twee teamleden de drone op waarna met voldoende afstand tussen de piloot en operator de drone opnames uitgevoerd worden.

De opzet van de productie, de locatie en het te filmen onderwerp moeten uiteraard ook van dergelijke aard zijn dat wij binnen de richtlijnen van het RIVM kunnen werken. Dit betekent dat er voldoende ruimte moet zijn om ons vrij in te kunnen bewegen, er geen handen geschud kunnen worden op de set en niemand van de productie even over de schouder van de operator kan meekijken op zijn monitor. Als er behoefte is aan een extra monitor voor de regisseur dan kunnen wij deze verzorgen. Daarbij bieden wij drone teams met jarenlange ervaring die ook volledig zelfstandig kunnen opereren. Dit houdt in dat wij naar een klus gestuurd kunnen worden zonder aanwezigheid van de opdrachtgever zelf. Door een duidelijke briefing en helder telefonisch- en of mail contact kunnen we de wensen van de klant exact naar wens uitvoeren.

ONZE VIDEO PRODUCTIE SERVICES

Previous
Next

Neem contact op

Heb je nog vragen over onze drone opnames of video producties ten tijde van Corona? Laat het ons weten via onze contact pagina of bel ons direct via het nummer in de footer van deze website. We horen van je en denken graag mee over het opzetten van een verantwoorde video productie. 

Volg ons op Instagram: